Skiathos Palace: Προσφορά με θέα…5 αστέρων

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Σκιάθου μας προκαλεί με την φθινοπωρινή προσφορά του για χαλαρωτικές αποδράσεις με φόντο τις εξωτικές Κουκουναριές.
Skiathos Palace: Προσφορά με θέα…5 αστέρων
Υπέροχοι κήποι και αμφιθεατρική γοητεία. Μια από τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη στα πόδια σας. Κοσμοπολιτισμός και απέριττη πολυτέλεια στο νησί του Παπδιαμάντη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να κλείσει ιδανικά η καλοκαιρινή περίοδος; Ίσως μια καλύτερη τιμή; Την βρήκαμε και αυτή, χάρη στην προσφορά του Skiathos Palace για την περίοδο που ξεκινά από τις 15 Σεπτεμβρίου, και μας προκαλεί για ειδυλλιακά σαββατοκύριακα στην πιο αγαπημένη… Σποράδα.

Το ξενοδοχείο

Το Skiathos Palace, αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω από τον κόλπο των Κουκουναριών, βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα από την Χώρα της Σκιάθου και έτη φωτός μακριά από οποιαδήποτε πηγή άγχους. Φροντίζει γι’ αυτό η ευγενική φιλοξενία, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, η ιδιωτική αμμουδιά και η μαγευτική θέα από κάθε μπαλκόνι.

Ανανεωμένο και με ανακαινισμένες πτέρυγες, το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια που μπορούν να εξασφαλίσουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή. Τα modern, superior και executive δωμάτια προσφέρουν ανέσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού ταξιδιώτη, ενώ η διακόσμηση κινείται σε λιτά μονοπάτια, που φροντίζουν να ξεκουράζουν το βλέμμα και να φτιάχνουν την διάθεση.

Στο Skiathos Palace θα βρείτε πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο & Internet Hot Spot, γήπεδο tennis καθώς και παιδική χαρά, για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

Βουτιές, μπουκιές και… συχώριο

Το συγκρότημα διαθέτει την δική του παραλία, την ιδιαίτερα προσεγμένη αμμουδιά «Μάραθα», που έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία, ενώ πιο δίπλα, η “superastar” πλαζ του νησιού, οι περίφημες χρυσαφένιες «Κουκουναριές», ενδείκνυνται για τους λάτρεις των beach sports – εδώ θα βρείτε μεταξύ άλλων σχολές ski και surfing.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί - εκτός από το κυρίως εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα - η ελληνική ταβέρνα «The White View», που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο roof garden. Εδώ θα ζήσετε την εμπειρία του δείπνου με απαράμιλλη θέα στην θάλασσα των Σποράδων, ενώ παράλληλα θα δοκιμάζετε εξαιρετικές γεύσεις, όπως φρέσκα θαλασσινά και αυθεντικές τοπικές σπεσιαλιτέ.

Η προσφορά του Φθινοπώρου

Το Skiathos Palace καθιστά προσιτή την πολυτέλεια για όλους, προσφέροντας την ευκαιρία για φθινοπωρινές αποδράσεις στην τιμή των 55€ κατ’ άτομο για διαμονή σε δίκλινο classic δωμάτιο με θέα θάλασσα (ήτοι 110€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο πλούσιος βραδινός μπουφές του ξενοδοχείου, ενώ η διαμονή του 1ου παιδιού (έως 12 ετών) είναι επίσης δωρεάν. Τέλος, το ξενοδοχείο φροντίζει για την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου χωρίς χρέωση.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ

Skiathos Palace, Κουκουναριές, Σκιάθος, τηλ: 24270 49700

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v