5 Hermoupolis Concept Sites: Το design πάει Σύρο

Ένα νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα παντρεύεται με το σύγχρονο design, κι αυτή η ευτυχής συνύπαρξη μας περιμένει για αξέχαστα Σαββατοκύριακα στη Σύρο.
5 Hermoupolis Concept Sites: Το design πάει Σύρο
Στην καρδιά της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, ακριβώς δίπλα στο περίφημο θέατρο Απόλλων, ένα νεοκλασικό κτίριο του 1864 αναπαλαιώθηκε για να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα Σαββατοκύριακά μας στη Σύρο. Μην σας προβληματίζει το ομολογουμένως ασυνήθιστο για ξενοδοχείο όνομά του: Αναφέρεται στα πέντε μοναδικά –κυριολεκτικά και μεταφορικά– δωμάτια που συναποτελούν το 5 Hermoupolis Concept Sites.

Η έμφαση στη λεπτομέρεια και η αγάπη για το σύγχρονο design, που κάνει ωραία αντίθεση με τις κλασικές γραμμές του κτιρίου, είναι εμφανείς ήδη από την είσοδο στο ξενοδοχείο. Η διακόσμηση τόσο των δωματίων όσο και των κοινόχρηστων χώρων κινείται σε minimal γραμμές, τραβώντας το βλέμμα απευθείας στα υπερμεγέθη κρεβάτια-υπερπαραγωγή, τα οποία είναι σχεδιασμένα από την Coco Mat. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά το δυνατό χαρτί τους: ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, χειροποίητα έπιπλα, ψηφιδωτά μπάνια με καταρράκτη, μπαλκονάκια με θέα στην Ερμούπολη και εντυπωσιακές παροχές συμπληρώνουν την εικόνα.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, DVD player, ραδιόφωνο, δωρεάν wi-fi, mini bar, room service και προϊόντα περιποίησης Κορρές. Σε συνεννόηση με τους φιλόξενους ιδιοκτήτες, μπορείτε να κανονίσετε ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσία μασάζ, και εκδρομές στο νησί.

Αγαπημένη λεπτομέρεια, το σπιτικό πρωινό που σερβίρεται στο δωμάτιο ό,τι ώρα ξυπνήσετε, καθώς και η δυνατότητα για δωρεάν late check out, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Βολτάροντας στη Σύρο

Όταν καταφέρετε να απαρνηθείτε το ειδυλλιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου, θα βολτάρετε στην πόλη, για να θαυμάσετε το εντυπωσιακό Δημαρχείο πάνω στην πλατεία Μιαούλη, το εξαιρετικής αρχιτεκτονικής θέατρο Απόλλων -μικρογραφία της σκάλας του Mιλάνου.

Το βράδυ, θα ανηφορίσετε προς την Άνω Σύρο, με τα στενά σοκάκια και τα παραδοσιακά ασβεστωμένα σπίτια, για να πιάσετε θέση σε κάποιο από τα εξαιρετικά ταβερνάκια για γευστικά ταξίδια με εκπληκτική θέα στο λιμάνι. Το σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη είναι ένα διάσημο αξιοθέατο της Άνω Σύρου, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε και μία επίσκεψη στην πλέον αρχοντική Ποσειδωνία, το θέρετρο των άλλοτε αριστοκρατών του νησιού, με τις εντυπωσιακές επαύλεις.

Για τις βουτιές σας, σημειώστε την ερημική παραλία Κόμιτο, στην οποία τα αρμυρίκια προσφέρουν φυσική σκιά, τον Μέγα Γιαλό, τον ορμίσκο της Βάρης και το Δελφίνι με τα πεντακάθαρα νερά και την άμμο που χρυσαφίζει κάτω από τις ακτίνες του κυκλαδίτικου ήλιου.

Info:
Το 5 Hermoupolis Concept Sites λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 80€ για το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

5 Hermoupolis Concept Sites, Νόρδεστρομ και Κοραή 10, Ερμούπολη, Σύρος, τηλ.: 22810 89001

Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v