Arcadia Resort: Φιλοξενία στην βιτρίνα της Βυτίνας

Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στο κατώφλι της αρκαδικής Βυτίνας παντρεύει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις και μας προσκαλεί για value for money φιλοξενία στην καταπράσινη αγκαλιά του Μαίναλου.
Arcadia Resort: Φιλοξενία στην βιτρίνα της Βυτίνας
Η πολυτέλεια δεν είναι απαραίτητα κάτι εξεζητημένο. Μπορεί να κρύβεται σε μικρές απολαύσεις, όπως το να απολαμβάνεις την θέα προς το καταπράσινο Μαίναλο από την ζεστασιά του άνετου δωματίου σου. Όπως το να πίνεις τον καφέ σου μπροστά στο τζάκι, και μακριά από όλους. Όπως το να βρίσκεσαι για ένα σαββατοκύριακο «χαμένος» κάπου ανάμεσα στα σοκάκια ενός αρκαδικού χωριού και στην φύση του βουνού.

Αυτού του είδους την πολυτέλεια πρεσβεύει το Arcadia Resort, η νέα ξενοδοχειακή άφιξη λίγο έξω από την κοσμοπολίτικη Βυτίνα. Θα το συναντήσετε «χωμένο» μέσα στα δέντρα του Μαινάλου, λίγο πριν την Βυτίνα, και θα σας γοητεύσει αρχικά με τον όμορφο – όσο και παραδοσιακό- τρόπο που έχει δουλευτεί η πέτρα στην εξωτερική του όψη, και στην συνέχεια με τις σύγχρονες ανέσεις που έχουν ενσωματωθεί στο εσωτερικό του.

Στόχος του Arcadia Resort ήταν εξ αρχής η καλαισθησία σε προσιτές τιμές, και αυτό κατόρθωσε αφενός με την value for money τιμολογιακή πολιτική του και αφετέρου με την διακοσμητική προσέγγιση του Σωτήρη Μπακόπουλου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δεκατέσσερα δωμάτια, που καλύπτουν ευρεία γκάμα αναγκών και πορτοφολιών: Από το standard δίκλινο δωμάτιο μέχρι τις υπερπολυτελείς μεζονέτες, οι χώροι του Arcadia Suites δεν μπορούν παρά να σας ξεκουράσουν και να σας χαλαρώσουν, όχι μόνο με τα κομψά κρεβάτια και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες (τους τοίχους κοσμούν έργα αρκάδων ζωγράφων) αλλά και με την θέα προς το καταπράσινο Μαίναλο.

Στο όμορφο μπαρ του ξενοδοχείου, με την γυάλινη οροφή, θα βρείτε συλλογή από σπάνια κονιάκ και malt ουίσκι, καθώς και πλούσια γκάμα ελληνικών κρασιών. Στο εστιατόριο θα γευθείτε το πρωινό σας με έμφαση στα τοπικά προϊόντα, όπως τα καπνιστά τυριά και τα αλλαντικά της περιοχής, την πατροπαράδοτη τραχανόσουπα, τις παραδοσιακές πίτες και το μέλι ελάτου Βανίλια (προϊόν ΠΟΠ). Τέλος, στο γυμναστήριο του Arcadia Resort, θα αναζωογονηθείτε – ακόμη περισσότερο όταν τεθεί σε λειτουργία και το Luxury Spa.

Όσο για το τι θα κάνετε όσο δεν θα βρίσκεστε στο ξενοδοχείο, οι προτάσεις μας ξεκινούν με μία περιήγηση στην κοσμοπολίτικη Βυτίνα, με τα γραφικά καλντερίμια και τα άγριας ομορφιάς τοπία της – μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό της μουσείο και να περπατήσετε ανάμεσα στους σφενδάμους του «Δρόμου της Αγάπης».

Συνεχίστε με εξερεύνηση των δασικών δρόμων του Μαινάλου, με άξονα τον βασικό δρόμο Βυτίνας-Καρδαρά, των μικρών χωριών Λεβίδι και Βλαχέρνα και, αν έχετε όρεξη για λίγα παραπάνω λεπτά οδήγησης, της Δημητσάνας και του Βαλτεσίνικου. Το τοπικό χιονοδρομικό κέντρο απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα, σε περίπτωση που η χειμερινή αδρεναλίνη σας αναζητήσει διέξοδο. Δείτε τα best of του Μαινάλου σε παλαιότερο αφιέρωμα του in2life

Arcadia Resort, Βυτίνα Αρκαδίας
Τηλ.: 27950 22330, 27950 22277
Τιμές: από 90€ ανά διανυκτέρευση για το standard δίκλινο δωμάτιο

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v