Φθινοπωρινά weekends: 5 δελεαστικές προσφορές

Μάνη ή Κερκίνη; Πήλιο ή Ζαγοροχώρια; Λίγο πριν η χριστουγεννιάτικη σαιζόν ανεβάσει τις τιμές, πέντε κουκλίστικοι ξενώνες ρίχνουν τις τιμές τους στα 40-50€ το δίκλινο και μας προκαλούν για ένα απρογραμμάτιστο weekend-αστραπή.
Φθινοπωρινά weekends: 5 δελεαστικές προσφορές
της Ηρώς Κουνάδη

Λίγο πριν οι σχολικές διακοπές των Χριστουγέννων αναλάβουν να φουσκώσουν τις τιμές, διαλέγουμε πέντε αγαπημένους ξενώνες ανά την Ελλάδα που αυτήν την εποχή ρίχνουν τις τιμές τους, και κανονίζουμε Σαββατοκύριακο-αστραπή, μακριά από την φασαρία της πόλης και τις έγκαιρες κρατήσεις που απαιτούν (ναι, ακόμα κι εν μέσω κρίσης) οι εορταστικές αποδράσεις. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι χωρίς το hype του πρέπει-να-πας-κάπου-γιατί-το-ημερολόγιο-δείχνει-τέλος-του-χρόνου, περνάμε πολύ καλύτερα.

Έτοιμοι να διαλέξετε;

Sventoura Hotel, Πύργος Διρού, Μάνη
Τιμή: 50€ το studio δύο ατόμων (ή 60€ με τζάκι)
Κρατήσεις και
μέσω του Booking, από εδώ.

Ένα παραδοσιακό μανιάτικο αρχοντικό, που αγναντεύει από ψηλά τον μεσσηνιακό κόλπο, ανακαινίζεται για να στεγάσει το αρχηγείο των εξερευνήσεων μας στην καρδιά της Μάνης, που όπως έχουμε ξαναγράψει ο χειμώνας της πάει πολύ. Εντυπωσιακά διακοσμημένα, όλα τα στούντιο διαθέτουν θολωτές οροφές, ξύλινα δάπεδα, μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο, καφετιέρα Nespresso και μαγειρική εστία.

Ξενώνας Βαλεντίνη, Καρπενήσι
Τιμή: 49€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις και
μέσω του Booking, από εδώ.

Όμορφα, ζεστά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν το Βελούχι και το Καρπενήσι, σε απόσταση δέκα λεπτών από το κέντρο του όμορφου χωριού. Ξύλινα πατώματα, σφυρήλατα κρεβάτια, LCD τηλεοράσεις και δωρεάν wi-fi είναι μερικά από τα highlights των δωματίων.

Αρχοντικό Ζαρκάδα, Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Τιμή: 48€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και
μέσω του Booking, από εδώ.

Σε ένα από τα ομορφότερα Ζαγοροχώρια, το γραφικό Μονοδένδρι, το πετρόχτιστο Αρχοντικό Ζαρκάδα προσφέρει ρουστίκ, χρωματιστά δωμάτια με ξυλόγλυπτες οροφές, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι που βλέπει στο χωριό ή το Φαράγγι του Βίκου. Στις παροχές περιλαμβάνονται LCD τηλεόραση, DVD player και δωρεάν wi-fi. Ο μπουφές του πρωινού φορτώνεται καθημερινά με όλα τα καλούδια, όπως ντόπιο γιαούρτι, χειροποίητες πίτες και φρέσκα φρούτα.

Muses Country House, Ζαγορά, Πήλιο
Τιμή: 40€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις και
μέσω του Booking, από εδώ.

Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς είναι η εντυπωσιακή θέα. Τα τεράστια παράθυρα των δωματίων μοιάζουν ειδικά σχεδιασμένα για να κόβουν την ανάσα του νεοφερμένου στο Πήλιο επισκέπτη. Σιδερένια κρεβάτια, ξύλινα πατώματα και ταβάνια, και ζεστά χρώματα στους τοίχους συμπληρώνουν την διακόσμηση. Να αναφέρουμε και την στρατηγικά τοποθετημένη για εξερεύνηση του Πηλίου Ζαγορά, ή έχετε φύγει ήδη;

Ερωδιός, Λιθότοπος (Λίμνη Κερκίνη)
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και
μέσω του Booking, από εδώ.

Λίγα μόνο βήματα από την όχθη της λίμνης, στην καρδιά ενός τοπίου τόσο πράσινου και γαλήνιου που μοιάζει εξωπραγματικό, το Ερωδιός προσφέρει όμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με παροχές που περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι σύστημα Hi-Fi. Τα μπαλκονάκια τους απολαμβάνουν πανοραμική θέα στη λίμνη, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ποδήλατα και κανό για τις βόλτες σας στη λίμνη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v