Υάδες Mountain Resort: Καλοκαίρι στο βουνό

Ποιος είπε ότι καλοκαίρι και βουνό δεν πάνε μαζί; Τα ξύλινα σαλέ του Υάδες Mountain Resort περιμένουν να φιλοξενήσουν τον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού του in2life για ένα παραμυθένιο weekend.
Υάδες Mountain Resort: Καλοκαίρι στο βουνό
Η αναγνώστρια που κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα είναι η Γεωργία Ηλιοπούλου.

Από 20% έκπτωση για τη διαμονή τους έως και τις 20 Σεπτεμβρίου κερδίζουν οι: Αντώνης Τσίγκος, Νίκος Παπαϊωάννου, Λία Γκατζόφλια, Ιωάννα Μαστροπάσκουα, Φωτεινή Λιόντη, Aργυρώ Αραμπατζόγλου, Κατερίνα Ραπτοδήμου, Ανδριάνη Κυριακή, Μιχάλης Βουδρομνιάνος, Κυριακή Μπατσίλη, Δήμητρα Ρούκα, Νίκος Παπανάγνος, Αναστάσιος Καλατζής, Μελίνα Βασιλειάδου, Μορφία Σουλιώτη, Φιλιώ Αντωνίου, Ελένη Ζουντουρίδου, Ανδρέας Ζαχαράκης, Ευθαλία Μούσχου, Αδαμαντία Παπαδοπούλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και περικυκλωμένα από τις καταπράσινες πλαγιές της Ζήρειας, τα φιλανδικά chalets του Υάδες Mountain Resort περιμένουν να φιλοξενήσουν τα πιο ιδιαίτερα weekends μας.

Μόλις μιάμιση ώρα από την βουή της Αθήνας, μισή ώρα από το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο και σε κοντινή απόσταση από το αθλητικό-χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, τα επτά chalets αγναντεύουν από ψηλά τον κορινθιακό κόλπο. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, φινλανδικό ξύλο και πέτρα, προσφέρουν στον επισκέπτη μοναδική αίσθηση ζεστασιάς αλλά και ανεξαρτησίας.

Στο κάθε chalet θα βρείτε, μεταξύ άλλων, LCD τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υδρομασάζ, kingsize κρεβάτια και μεγάλα μπαλκόνια, με θέα στο ειδυλλιακό περιβάλλον που απλώνεται γύρω τους. Το Υάδες Mountain Resort διαθέτει, επίσης, δανειστική βιβλιοθήκη, επιτραπέζια παιχνίδια και ιδανικά διαμορφωμένους κήπους με 3.000 διαφορετικά αρωματικά φυτά απ’ όλη την Ελλάδα. Σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες, μπορείτε να κανονίσετε τις εκδρομές και τις εξορμήσεις σας στην περιοχή.

Εδώ θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στις δύο κοινόχρηστες πλατείες καθώς και στον άνετο χώρο υποδοχής. Βιώστε την φιλοσοφία του Υάδες Mountain Resort και την σημασία στην λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και σαγηνευτικό. Αποδράστε, χαλαρώστε, διασκεδάστε, ακούστε ήχους της φύσης που έχετε ξεχάσει από τα παιδικά σας χρόνια ή που δεν ακούσατε ποτέ ως σήμερα.

Το Υάδες Mountain Resort λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 50€ με πρωινό.

Υάδες Mountain Resort, Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, τηλ.: 27430 91327, 6948949763, 6947810442
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v