Finday Boutique Hotel: Κερδίστε διαμονή στα μαγευτικά Καλάβρυτα

Τοποθετημένος σε σημείο που προσφέρει μαγευτική θέα στα Καλάβρυτα, δημιουργημένος από πέτρα και με προσεγμένη διακόσμηση, ο ξενώνας Φίνταϋ περιμένει τον τυχερό αναγνώστη που θα κερδίσει εκεί ένα αξέχαστο τριήμερο.
Finday Boutique Hotel: Κερδίστε διαμονή στα μαγευτικά Καλάβρυτα
Η τυχερή αναγνώστρια που κερδίζει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, για το τριήμερο 13 με 15 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Finday Boutique Hotel στα Καλάβρυτα είναι η Αγγελική Καλέμη .
 
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό.

Θησαυρός φιλοξενίας και αισθητικής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Finday Boutique Hotel, στα Καλάβρυτα. Το πέτρινο Boutique Hotel, με την υπέροχη θέα στις πλαγιές των Καλαβρύτων, διαθέτει έξι δίχωρες σουίτες με τζάκι και τα τέσσερα μονόχωρα στούντιος, όλα εξίσου όμορφα, καθαρά και πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο, σεσουάρ μαλλιών και ένα υπέροχο παραδοσιακό τζάκι.

Η προσεγμένη διακόσμηση των δωματίων, με τα ζεστά χρώματα, το ξύλο και τα χειροποίητα χαλιά, ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό. Ενώ τα τεράστια σιδερένια κρεβάτια, με τα πουπουλένια μαξιλάρια, τα μαλακά παπλώματα και τις κουνουπιέρες, υπόσχονται στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.

Στην παραδοσιακή αίθουσα πρωινού πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα ετοιμάζονται κάθε πρωί για να τα απολαύσετε ολόφρεσκα, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας στο φιλόξενο καθιστικό με το τζάκι, ή στο σαλόνι με την πανοραμική θέα στα Καλάβρυτα.

Ξεκουραστήκατε αρκετά; Ώρα για εξερεύνηση στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Πρότασή μας να ξεκινήσετε από την Αγία Λαύρα, την περίφημη μονή που φυλάει ακόμα το λάβαρο της Επανάστασης του 1821.

Επόμενη στάση τα Κλουκινοχώρια, που θα τα συναντήσετε κατευθυνόμενοι προς το χιονοδρομικό κέντρο. Πρόκειται για μία περιοχή Καλαβρυτινών προκρίτων των οποίων οι πύργοι διασώζονται μέχρι σήμερα. Εκεί θα θαυμάσετε την Αλπική λίμνη Τσιβλού με τα τεράστια πλατάνια και θα περιπλανηθείτε στο δάσος της Ζαρούχλας.

Το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων θα είναι σίγουρα η βασική στάση της βόλτας όσων αγαπούν τις «δυνατές» συγκινήσεις στο χιόνι –περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Λίγο πιο μακριά, περίπου μισή ώρα από τα Καλάβρυτα, στο χωριό Καστριά, σας περιμένει το Σπήλαιο των Λιμνών, για να σας ξεναγήσει στις κλιμακωτές λιμνούλες και τους πολύχρωμους σταλακτίτες. Ενώ κατηφορίζοντας από εκεί οφείλετε να σταματήσετε στο παραποτάμιο χωριό Πλανητέρο, και να απολαύσετε σε ένα από τα ταβερνάκια του ολόφρεσκες πέστροφες, που θα τις ψαρέψουν μπροστά στα μάτια σας από τον Αροάνιο ποταμό. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε από την υπαίθρια αγορά θεραπευτικά βότανα του Χελμού.

Μία μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσει όποιος βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή του Διακοφτού, είναι η ανάβαση (ή κατάβαση) στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο. Πρόκειται για ένα, μοναδικό στην Ελλάδα, έργο που χρονολογείται στην εποχή του Χαριλάου Τρικούπη και που δημιουργήθηκε ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας των Καλαβρύτων με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Το ταξίδι κατά μήκος του Ερασινού ποταμού, η πανδαισία των χρωμάτων και το εντυπωσιακό φαράγγι του Βουραϊκού θα σας συναρπάσει.

Και το βραδάκι, πίσω στα Καλάβρυτα, για παραδοσιακό φαγητό στα γύρω ταβερνάκια, επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα στο καθιστικό του δωματίου με τη θέα που δε χορταίνεται ή για ένα ποτό στους αναπαυτικούς καναπέδες του σαλονιού του Φίνταϋ. Τι καλύτερο για ένα αξέχαστο τριήμερο;

Ακόμα: Εορταστικές προσφορές
Το Finday Boutique Hotel  προσφέρει ελκυστικά πακέτα για τις ημέρες των γιορτών, ως εξής:
- Για 2 άτομα: Small Double room (95€), Superior room (135€), Deluxe apartment (165€).
- Για 3 άτομα: Superior room (145€), Deluxe apartment (175€).
- Για 4 άτομα: Superior room (155€), Deluxe apartment (185€).

• Οι τιμές αναφέρονται στην περίοδο των Χριστουγέννων, της πρωτοχρονιάς και των φώτων (22/12/11-07/01/12)
• Οι παραπάνω τιμές είναι ανά διανυκτέρευση
• Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο σπιτικό πρωινό σε buffet
• Το επιπλέον άτομο άνω των 3 ετών χρεώνεται με 10€

Finday Boutique Hotel: Καλάβρυτα Αχαΐας, τηλ. 26920-24552

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v