Finday Boutique Hotel: Προσφορές γιορτινής απόδρασης στα Καλάβρυτα

Τα φιλόξενα country σπιτάκια του Finday Boutique Hotel σας περιμένουν στους πρόποδες του Χελμού στα Καλάβρυτα, για να περάσετε ονειρεμένα ελληνικά Χριστούγεννα, με πολλές προσφορές και εορταστικές τιμές.
Finday Boutique Hotel: Προσφορές γιορτινής απόδρασης στα Καλάβρυτα
Εορταστικό κλίμα, εορταστική φιλοξενία, εορταστικές τιμές επιφυλάσσει το Finday Boutique Hotel για όσους επιλέξουν να κάνουν Χριστούγεννα στους πρόποδες του Χέλμου, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Σε ένα κτήμα 6 στεμμάτων στον ομώνυμο λόφο και μόλις 800μ. από το κέντρο της πόλης απλώνονται τα σπιτάκια του. Το ξενοδοχείο, αποτέλεσμα οικογενειακής προσπάθειας, σας φιλοξενεί στους χώρους του και σας εξασφαλίζει άνεση και σπιτικές γευστικές απολαύσεις, έτσι ώστε να νιώσετε σαν να έχετε έρθει στο δικό σας σπίτι στο βουνό.

Σχεδιάστηκε με σκοπό να σας χαλαρώσει, να σας εντάξει σε ένα ήσυχο και ξεκούραστο περιβάλλον ώστε να αφεθείτε και να εναρμονιστείτε με την φύση του. Όλα τα δωμάτια και τα διαμερίσματα είναι μοναδικά με διαφορετική επιλογή χρωμάτων, σχεδίων και επίπλων.

Επιλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει στο Boutique ξενοδοχείο των Καλαβρύτων και απολαύστε τις διακοπές σας, προγραμματίζοντάς τις εγκαίρως, ώστε να επωφεληθείτε από τις προσφορές του Δεκεμβρίου αλλά και των γιορτών.

Προσφορά Δεκεμβρίου

Διαλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει στο Boutique ξενοδοχείο των Καλαβρύτων
και ελάτε να χαλαρώσετε να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από τη δύσκολη
καθημερινότητα. Από 1-20/12/2011 και τα Σαββατοκύριακα, ισχύει έκπτωση 20% για την δεύτερη διανυκτέρευση - Δίκλινο από 56€ με πρωινό.

Ταξιδέψτε με τον Οδοντωτό, περπατήστε στη φύση και αναπνεύστε καθαρό αέρα περνώντας από το ελατόδασος του Χελμού καθώς θα ανηφορίζετε προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και έχοντας τελικό προορισμό τα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης Τσιβλού.

Τιμές εορτών

- Για 2 άτομα: Small Double room (95€), Superior room (135€), Deluxe apartment (165€).
- Για 3 άτομα: Superior room (145€), Deluxe apartment (175€).
- Για 4 άτομα: Superior room (155€), Deluxe apartment (185€).

• Οι τιμές αναφέρονται στην περίοδο των Χριστουγέννων, της πρωτοχρονιάς και των φώτων (22/12/11-07/01/12)
• Οι παραπάνω τιμές είναι ανά διανυκτέρευση
• Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο σπιτικό πρωινό σε buffet
• Το επιπλέον άτομο άνω των 3 ετών χρεώνεται με 10€
• Ώρα check-in 14:00
• Ώρα check-out 12:00
• Το late check-out είναι μέχρι τις 18:00 και χρεώνεται με το 50% της διανυκτέρευσης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με την reception.
• Για την έγκυρη κράτηση υποχρεωτική είναι η καταβολή προκαταβολής, η οποία θα πρέπει να ισούται με το 50% της συνολικής κράτησης.
• Πολιτική ακυρώσεων ή μη εμφάνισης:
α) Για ακυρώσεις 14 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξης στο ξενοδοχείο, θα επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής.
β) Για ακύρωση σε διάστημα από 6 έως 13 μέρες από την ημερομηνία άφιξης κρατείται το 50% της προκαταβολής.
γ) Ενώ για 5 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, καθώς και σε περίπτωση “μη εμφάνισης” του πελάτη, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.
δ) Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης, δεν επιστρέφεται κανένα χρηματικό ποσό και ο πελάτης υποχρεούται να εξοφλήσει το υπόλοιπο ποσό της συνολικής του διαμονής στο ξενοδοχείο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v