Arcadia Suites & Spa: Weekends για όλα τα γούστα

Ρομαντική απόδραση για δύο, spa weekend για να ανανεωθείτε, ή περιπετειώδης εξερεύνηση στην καρδιά της Πελοποννήσου; Το Arcadia Suites & Spa ετοίμασε δελεαστικότατα πακέτα προσφορών για τα κάθε είδους φθινοπωρινά weekends μας.
Arcadia Suites & Spa: Weekends για όλα τα γούστα
Τρία διαφορετικά weekends για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, προτείνει για τους φθινοπωρινούς μήνες το Arcadia Suites and Spa. Ρομαντικές αποδράσεις για δύο, spa weekends για να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα, και περιπετειώδεις εξερευνήσεις με βάση την θαλπωρή της σουίτας σας και προορισμό τα γραφικά χωριά και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα γύρω από το ξενοδοχείο. Το καλύτερο, όμως, το αφήσαμε για το τέλος: δελεαστικότατες προσφορές, που ισχύουν μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου, για να κλείσετε την σουίτα των ονείρων σας χωρίς να τινάξετε το budget σας στον αέρα.

Αναλυτικά, τα πακέτα διαμονής έχουν ως εξής:

Ρομαντική Απόδραση
Θέλετε ένα ρομαντικό διάλειμμα από την πεζή καθημερινότητα; Κάντε έκπληξη στο έτερον ήμισυ, κλείνοντας μια σουίτα για το Σαββατοκύριακο στο Arcadia Suites & Spa και αφήστε την αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας και τις μοναδικές υπηρεσίες να σας κακομάθουν. Η καταπληκτική θέα από τις σουίτες θα σας μαγέψει, η άνεση και η απαράμιλλη αισθητική που χαρακτηρίζει κάθε γωνιά του Arcadia Suites & Spa θα σας ενθουσιάσει, οι υπηρεσίες spa θα σας χαλαρώσουν και ένα ποτήρι παγωμένη σαμπάνια υπό το ειδυλλιακό φως των κεριών θα σας ταξιδέψει.

Με την διακριτική και άνετη φιλοξενία του, το Arcadia Suites & Spa αποτελεί ένα παραμυθένιο περιβάλλον κατάλληλο για τα ρομαντικά ταξίδια σας τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά από την καθημερινότητα σας. Στις prive υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται πρωινό στο σαλόνι ή στη βεράντα της σουίτας σας, μασάζ υπό το φως των κεριών και καλωσόρισμα με σαμπάνια, λουλούδια, φρούτα και κεριά.

Wellness
Φροντίστε το σώμα και απογειώστε την διάθεσή σας, κλείνοντας μία απόδραση ευεξίας στο Arcadia Suites & Spa. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό στο μπαλκόνι της σουίτας σας απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα. Κολυμπήστε στην πισίνα, αναζωογονηθείτε με δυναμωτικά ροφήματα και τα διάσημα εσπεριδοειδή της περιοχής, απολαύστε χαμάμ, σάουνα, μασάζ, υδρομασάζ, αερομασάζ, και χρωματοθεραπείες που θα σας αναζωογονήσουν σε ένα περιβάλλον όπου όλα δείχνουν και είναι αρμονικά.

Περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια του Πόρου και του Γαλατά, περπατήστε στο περίφημο Λεμονοδάσος και γίνετε ένα με τη φύση. Αναπνεύστε το καθαρό αέρα της θάλασσας κάνοντας μια ρομαντική βόλτα στην προκυμαία του Γαλατά και δραπετεύστε για λίγο στην πραγματικότητα μιας άλλης εποχής. Γευτείτε τα τοπικά εδέσματα, τα φτιαγμένα από αγνά υλικά και αφεθείτε στην φροντίδα μιας μοναδικής περιποίησης στο κέντρο spa του Arcadia Suites που έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει ευεξία, να αγκαλιάσει όλες σας τις αισθήσεις και να σας ταξιδέψει στο κόσμο της απόλαυσης.

Περιπέτεια και εξερεύνηση
Σε έναν μοναδικό προορισμό σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές του Αργοσαρωνικού, στο γραφικό Γαλατά Τροιζηνίας, το Arcadia Suites & Spa μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας και νέων εμπειριών στις ομορφιές των γύρω περιοχών. Έτσι, η χαλάρωσή σας μπορεί να συνδυαστεί και με όση ησυχία αλλά και όση περιπέτεια θέλετε.

Με αφετηρία την σουίτα σας, οργανώστε μικρές εκδρομές και γνωρίστε από κοντά τις ομορφιές της Πελοποννησιακής γης και του Αργοσαρωνικού. Επισκεφθείτε σε ελάχιστο χρόνο με πλοίο, με ιπτάμενο δελφίνι ή με το αυτοκίνητό σας μοναδικούς προορισμούς όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες, η Αίγινα, το Αγκίστρι, η Ερμιόνη, το Πόρτο Χέλι, τα Μέθανα, η Επίδαυρος, το ειδυλλιακό Ναύπλιο, οι Μυκήνες και πολλά άλλα υπέροχα μέρη της Πελοποννήσου και του Αργοσαρωνικού. Αφήστε το άρωμα Ελλάδας να πλημμυρίσει την ψυχή και το μυαλό σας και να σας συνεπάρει.

Ειδικές προσφορές για Οκτώβριο και Νοέμβριο: πολυτελείς σουίτες από 55 έως 100 ευρώ, για δύο άτομα με πλούσιο πρωινό που σερβίρεται στη σουίτα ότι ώρα επιθυμείτε, δωρεάν spa (πισίνα, τζακούζι, χαμάμ, σάουνα) και καλωσόρισμα στη σουίτα με ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα. Επιπλέον, κάθε Σαββατοκύριακο μένετε τρεις νύχτες και πληρώνετε μόνο τις δύο. Για κρατήσεις τις καθημερινές, έξτρα δωρεάν μασάζ για δύο άτομα, για κρατήσεις από δύο νύχτες και πάνω.

Arcadia Suites & Spa - Παραλιακή Γαλατά – Πόρος
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ: 22980 42272, Email: [email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v