Arcadia Suites & Spa: Κερδίστε διαμονή στο μπαλκόνι του Γαλατά

Έξι μοναδικές σουίτες με υπέροχη θέα στον Πόρο, προσφέρουν αξέχαστη διαμονή σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις πολλών αστέρων για απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Arcadia Suites & Spa: Κερδίστε διαμονή στο μπαλκόνι του Γαλατά
 Το in2life.gr και το Arcadia Suites and Spa σας κάνουν δώρο ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στον Γαλατά. Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό, και δωρεάν χρήση του spa, για τις ημερομηνίες που επιθυμεί (κατόπιν διαθεσιμότητας) έως τα τέλη Ιουλίου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εδώ την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Έξι σουίτες, Έξι διαφορετικές εμπειρίες για κάθε γούστο με σκοπό τον ρομαντισμό και την χαλάρωση. Το Arcadia Suites and Spa, ένα νέο, ιδιαίτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές. Βρίσκεται στην παραλιακή οδό του Γαλατά, ακριβώς απέναντι από τον κοσμοπολίτικο Πόρο, σε μια τοποθεσία με μαγευτική θέα, και σας περιμένει με αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Για την διαμονή σας εκεί έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στις:
Αυτοκρατορική σουίτα Ολυμπία
, που σας δίνει την αίσθηση του απόλυτου ρομαντισμού. Με το εντυπωσιακό Λουτρό του Αυτοκράτορα μέσα στο δωμάτιο, σαλόνι και μπαλκόνι με θέα θάλασσα, θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά σαν βασιλιάδες. Με ένα απολαυστικό μπάνιο στο Λουτρό του Αυτοκράτορα ανάμεσα σε απαλές κουρτίνες, κεριά και σαμπάνια, θα έχετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης.

Πριγκιπική σουίτα Απολλωνία με τα 2 υπνοδωμάτια, το σαλόνι, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τα 2 μπάνια, παρέχει όλα όσα χρειάζεται μια πριγκίπισσα αλλά και όσοι την περιποιούνται. Απολαύστε άνεση στα 110 τ.μ. και επιπλέον πριβέ καθιστικό στη βεράντα με θέα στον Πόρο.

Προεδρική σουίτα Ρέα, διακοσμημένη με έργα τέχνης και έναν ξεκούραστο, άνετο χώρο με υπνοδωμάτιο και μεγάλο σαλόνι. Στη μεγάλη βεράντα της, μπροστά στη θάλασσα με συναρπαστική θέα στον γραφικό Πόρο απολαμβάνετε το πρωινό ή το ποτό σας.

Ρομαντική Σουίτα Αθηνά, στην οποία θα βρείτε 2 δωμάτια, σαλόνι και υπνοδωμάτιο καθώς και μπαλκόνι μπροστά στη θάλασσα. Πινελιές τέχνης και ποιότητας διακοσμούν τους άνετους χώρους.

Άρτεμις, μια cozy και άνετη σουίτα 2 δωματίων, με σαλόνι και υπνοδωμάτιο από το οποίο θα απολαμβάνετε τη θέα στον Πόρο.

Σουίτα Υακίνθη, με το ρομαντικό υπνοδωμάτιο και το κομψό σαλόνι που δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον.

Σε όλες τις σουίτες παρέχονται κρεβάτι King-size, air-condition, plasma tv, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, room - service 18 ώρες την ημέρα, κρασί και φρούτα στη σουίτα κατά την άφιξη, mini-fridge με δωρεάν αναψυκτικά κατά την άφιξη, χρηματοκιβώτιο, παντόφλες, καλλυντικά δωματίου και μπουρνούζια.

Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι στις σουίτες του Arcadia έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε prive πρωινό στη βεράντα, ό,τι ώρα εσείς επιθυμείτε, καθώς και μασάζ από ειδικευμένο προσωπικό. Σχετικά με το πρωινό, μάλιστα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο "Arcadia Wellness", το οποίο αποτελείται από ελαφριές, υγιεινές γεύσεις, ή στο "Arcadia Rich", αν έχετε περισσότερη όρεξη. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε πρωινό για διαβητικούς ή ένα πρωινό ανάλογο με τις δικές σας προτιμήσεις.

Το ρομαντικό spa στο Arcadia Suites:
Στο spa του Arcadia Suites μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, σάουνα, διαφορετικούς τύπους μασάζ, υδρομασάζ, αερομασάζ και χρωματοθεραπείες που θα σας αναζωογονήσουν σε έναν άρτιο αισθητικά χώρο. Η εσωτερική πισίνα, με ανοιγόμενη skylight οροφή και αυτόματο σύστημα καθαρισμού με όζον, δημιουργήθηκε για να χαρίσει ευεξία και χαλάρωση.

Τι μπορείτε να κάνετε στην περιοχή;
Ο Γαλατάς αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα όσο και για διακοπές. Σε ελάχιστα λεπτά με καραβάκια που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, μπορείτε να βρεθείτε στον κοσμοπολίτικο Πόρο για να απολαύσετε το μπάνιο σας, το φαγητό, ή τη νυχτερινή ζωή.

Στον Γαλατά ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει δραστηριότητες όπως πεζοπορία, για τους λάτρεις της φύσης, ορειβασία και ποδηλασία για τους πιο αθλητικούς τύπους, yoga και pilates στις εγκαταστάσεις του Αrcadia Suites and Spa για τους πιο… απαιτητικούς.

Για τους πιο ταξιδιωτικούς τύπους, η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική αφετηρία για την επίσκεψη σε κοντινούς και εύκολα προσβάσιμους προορισμούς όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες, η Αίγινα, το Αγκίστρι, η Ερμιόνη, το Πόρτο Χέλι, τα Μέθανα, η Επίδαυρος και οι Μυκήνες.

Arcadia Suites & Spa: Παραλιακή Γαλατά – Πόρος
Πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ: 22980 42272
Email: [email protected] 
http://arcadiasuitesspa.blogspot.com 
www.facebook.com/ARCADIASUITESSPA

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v