Διακοπές τον Σεπτέμβρη: 10 δωμάτια από 25 ευρώ

Ετοιμάζεστε για διακοπές τον Σεπτέμβρη και ακόμα αναζητάτε τον πιο καλοκαιρινό προορισμό με τις πιο συμφέρουσες τιμές; Βρήκαμε για εσάς δέκα από αυτούς για να επιλέξετε ανάμεσα σε άνεση, πολυτέλεια και οικονομία.
Διακοπές τον Σεπτέμβρη: 10 δωμάτια από 25 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Το μεγάλο πλεονέκτημα των διακοπών από 1η Σεπτεμβρίου και μετά είναι οι εντυπωσιακά χαμηλότερες τιμές σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιμηκύνει τις διακοπές του. Όταν, μάλιστα, τα καταλύματα αυτά βρίσκονται σε κατεξοχήν καλοκαιρινούς προορισμούς, δεν το σκεφτόμαστε περισσότερο.
Δείτε παρακάτω πού μπορείτε να κάνετε διακοπές τον Σεπτέμβριο, πληρώνοντας από 25 ευρώ ανά βραδιά!

Toulis Apartments, Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Τοποθετημένα στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, τα πλήρως εξοπλισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια Toulis προσφέρουν όλον τον Σεπτέμβριο διαμονή σε διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα με 35 ευρώ ανά βραδιά. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε παιδότοπο, μικρό γήπεδο μπάσκετ και BBQ, ενώ τα δωμάτια απέχουν μόλις 200 μέτρα από την θάλασσα, προς την οποία μάλιστα έχουν όλα θέα.
(περισσότερες προσφορές για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Χαλκιδική θα βρείτε εδώ)

Sweet Home, Σαντορίνη, Φηρά
Μόλις λίγα μέτρα από την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, το «Γλυκό Σπίτι» διαθέτει άνετα δωμάτια με μπάνιο, τηλεόραση, A/C, εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκόνια, ενώ στην αυλή διατίθεται και τζακούζι-σπα για χαλαρωτικό μασάζ. Το Sweet Home, λοιπόν, προσφέρει από 1η έως 15 Σεπτεμβρίου δίκλινο δωμάτιο με 30 ευρώ ανά βραδιά, ενώ από 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου το κόστος του δωματίου ανέρχεται στα 25 ευρώ ανά βραδιά. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση του τζακούζι.

Biscoutsis Apartments & Studios, Κέρκυρα, Κάβος
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μπισκούτσις βρίσκονται στον Κάβο της Λευκίμμης, 43 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας και δίπλα στην αμμώδη παραλία του Κάβου, ενώ απέχει λίγα μόνο βήματα από το κέντρο του οικισμού. Πρόκειται για αυτόνομα διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα, και παρέχουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, πολυκουζινάκι, μπάνιο και μπαλκόνι. Στην κήπο του συγκροτήματα υπάρχει χώρος BBQ που διατίθεται ελεύθερα στους επισκέπτες. Στα Biscoutsis Apartments προσφέρεται από 1η έως 15 Σεπτεμβρίου δίκλινο στούντιο με 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Hellen Studios, Σκιάθος, Μεγάλη Άμμος
Η Σκιάθος δεν γνώρισε φέτος ιδιαίτερη πτώση στον τουρισμό της και αυτό πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι πολύ ξενοδόχοι πρόσφεραν τα δωμάτιά τους σε χαμηλότερες τιμές. Στην περίπτωση των επιπλωμένων studios Hellen, αρκετά κοντά στην όμορφη παραλία Μεγάλη Άμμος της Σκιάθου, η προσφορά από 5 έως 30 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο studio με 48 ευρώ ανά βραδιά, σε τρίκλινο με 53 ευρώ ανά βραδιά και σε τετράκλινο με 56 ευρώ ανά βραδιά.

Αγροτουριστικό συγκρότημα Σπασμένη Βρύση, Λευκάδα, Καρυώτες
Στο χωριό Καρυώτες, σε μία καταπράσινη έκταση 5 στρεμμάτων, βρίσκονται τα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια Σπασμένη Βρύση. Το κάθε διαμέρισμα είναι δίχωρο, διαθέτει κουζίνα-τραπεζαρία και καθιστικό στο μπαλκόνι. Η παραλία απέχει 600 μέτρα από τα δωμάτια, ενώ η πόλη της Λευκάδας μόλις 2 χιλιόμετρα. Η προσφορά της Σπασμένης Βρύσης από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου είναι 25 ευρώ ανά βραδιά για το δίκλινο studio και 30 ευρώ για το δίκλινο διαμέρισμα.

Koralli Apartments & Studios, Σίφνος, Πλατύς Γιαλός
Το οικογενειακό συγκρότημα Κοράλλι, 200 μόλις μέτρα από την υπέροχη παραλία του Πλατύ Γιαλού, στη Σίφνο, είναι χτισμένο στα πρότυπα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και στεγάζει επτά νεόδμητα διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, όμορφα διακοσμημένους χώρους και θέα στην θάλασσα. Η προσφορά από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο studio με 30 ευρώ ανά βραδιά και σε τρίκλινο ή τετράκλινο με 40 ευρώ ανά βραδιά.

Summerland Holidays Resort, Νάξος, Καστράκι
Βρίσκεται 250 μέτρα μακριά από την όμορφη και ήσυχη παραλία Καστράκι και περιλαμβάνει λιτά αλλά με γούστο διακοσμημένα και ευρύχωρα δωμάτια, όλα με κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι, καθώς και κήπους, 2 πισίνες, υδρομασάζ, σνακ μπαρ, εστιατόριο, BBQ, πινγκ-πονγκ και παιδική χαρά. Για τους οικολόγους επισκέπτες αξίζει να αναφερθεί ότι από φέτος το ξενοδοχείο λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, χάρη στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, ενώ όλα τα προϊόντα του εστιατορίου είναι βιολογικά. Η προσφορά του Σεπτεμβρίου είναι 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, 76 ευρώ σε τρίκλινο και 104 ευρώ σε διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Στις τιμές περιλαμβάνεται και πρωινό.

Οικονομία και στην πολυτέλεια…
Archipelagos Resort, Πάρος, Αγ. Ειρήνη
Πρόκειται για ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Πάρου, τοποθετημένο πάνω στην υπέροχη παραλία της Αγίας Ειρήνης. Όλα τα δωμάτιά του προσφέρουν υπέροχη θέα στην θάλασσα, ενώ απέχει 5 χιλιόμετρα από την Παροικιά. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε πισίνα, λίμνη, μπαρ, καθώς και ένα εστιατόριο, αν και το δείπνο μπορεί να σερβιριστεί και στο δωμάτιο. Μεταξύ άλλων στο ξενοδοχείο διατίθεται τζκούζι, σάουνα, γήπεδο τένις, μπάσκετ και βόλεϋ, ενώ όλα τα δωμάτια προσφέρουν μπουρνούζια, καμπίνα υδρομασάζ/ντους στο μπάνιο, μίνι μπαρ και κουζινάκι. Η προσφορά στο εν λόγω ξενοδοχείο ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε η τιμή για ένα superior δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται στα 89 ευρώ ανά βραδιά, περιλαμβανομένου πρωινού.

Thalatta Seaside Hotel, Βόρεια Εύβοια, Παραλία Αγίας Άννας
Από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, το τεσσάρων αστέρων Thalatta Seaside Hotel προσφέρει ένα 6ήμερο εκπτωτικό οικογενειακό πακέτο με δωρεάν διαμονή για τον μπαμπά(!). Το πακέτο περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις -με πρωινό- σε δωμάτιο με θέα θάλασσα, 1 υπηρεσία spa για τις μαμάδες στο Life Spa του ξενοδοχείου, πολλές παιδικές δραστηριότητες καθημερινά από έμπειρη ψυχαγωγική ομάδα, παιδικό μπουφέ κάθε βράδυ, 1 βραδιά BBQ, πρόγραμμα aqua aerobic καθημερινά για τις μαμάδες και 1 εκδρομική απόδραση για μικρούς και μεγάλους με συνοδό, στους καταρράκτες Δρυμώνα. Όλα αυτά με 99 ευρώ ανά βραδιά, για χρήση δωματίου τεσσάρων ατόμων (2 ενηλίκων και 2 παιδιών έως 12 ετών).

Agapitos Villas & Guesthouses, Πήλιο, Μούρεσι
Τοποθετημένοι σε σημείο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, οι υπέροχοι, πολυτελείς ξενώνες Αγαπητός, προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διαμονής για τον Σεπτέμβριο για ζευγάρια και παρέες τεσσάρων ατόμων. Πιο συγκεκριμένα, από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου οι ξενώνες Αγαπητός προσφέρουν πακέτα ημιδιατροφής (πρωινό και δείπνο) για πέντε διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με συνολικά 259 ευρώ κατ’άτομο (103, 60 ευρώ το ζευγάρι ανά βραδιά). Ίδιο είναι το ποσό και για την βίλλα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v