Nefeli Hotel Λειψοί: Παράδοση και πολυτέλεια στην άκρη του Αιγαίου

Αποτελώντας το μοναδικό συγκρότημα των Λειψών που συνδυάζει παράδοση και πολυτέλεια, το Nefeli Hotel κλέβει την παράσταση στα άγονη γραμμή και τον Σεπτέμβριο με ασυναγώνιστες τιμές.
Nefeli Hotel Λειψοί: Παράδοση και πολυτέλεια στην άκρη του Αιγαίου
Το ξενοδοχείο Nefeli στους Λειψούς είναι ένα καινούργιο και άνετο συγκρότημα σε ένα αυθεντικό τόπο διακοπών και χαλάρωσης.

Διαμονή:
Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε είκοσι διαμερίσματα, λίγα μόνο μέτρα από υπέροχη παραλία Κάμπος και 800 μ. από το γραφικό λιμανάκι της άγονης γραμμής. Ο περιβάλλον χώρος, με τα καλντερίμια και τους κήπους συνδυάζεται άψογα με την αιγαιοπελαγίτικη διακόσμηση και τα τολμηρά αντικείμενα design. Όλα τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με μεράκι και καλαισθησία και με κριτήριο την ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Η άνεση των χώρων, η άριστη ποιότητα υλικών, η υψηλή αισθητική και η ζεστή γαλήνια ατμόσφαιρα θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστά οικεία.

Toποθεσία:
Μέσω μιας ευχάριστης παραθαλάσσιας διαδρομής λίγων λεπτών θα μετακινηθείτε από τον κεντρικό οικισμό που βρίσκεται στο λιμάνι των Λειψών προς την παραλία Κάμπος, όπου βρίσκεται το Nεφέλη. Το συγκρότημα, αν και βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, η οποία δημιουργεί αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, απέχει μόνο 800μ. από το κέντρο του οικισμού και το λιμάνι των Λειψών.

Είναι κτισμένο σε μια πλαγιά δέκα στρεμμάτων, με θέα που αγκαλιάζει όλο τον κόλπο των Λειψών, το πέλαγος με τις απέναντι μικρές βραχονησίδες και τη Λέρο στο βάθος. Πολύ κοντά βρίσκονται οι μαγευτικές παραλίες της Λιεντούς και του Πλατύ Γιαλού.

Tα highlights του Nefeli
Απολαύστε πρωινό στη βεράντα με θέα το απέραντο γαλάζιο ή ένα κοκτέιλ στο μπαρ. Αγναντέψτε από τη βεράντα σας το μαγευτικό πέλαγος με τις μικρές βραχονησίδες, τα ψαροκάικα και αιχμαλωτίστε με τα μάτια σας εικόνες μαγικές.

Χαθείτε στη μαγική ησυχία του μικρού αυτού νησιού και ζήστε μοναδικές εμπειρίες στη γωνιά του κόσμου που λίγοι έχουν θαυμάσει μα πολλοί έχουν ονειρευτεί.

Οι μαγευτικοί Λειψοί
Στους Λειψούς, εκτός από τις παραλίες με τα εξωτικά χρώματα της θάλασσας, το γραφικό λιμανάκι με τα ουζερί, η αρχαιολογική συλλογή στη μεγαλόπρεπη εκκλησία του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου με τον γαλάζιο τρούλο της και τα δύο καμπαναριά, η Κοίμηση της Θεοτόκου στο ομώνυμο μικρό λιμάνι, και κυρίως οι αυθεντικές στιγμές διακοπών που σας επιφυλάσσει το χαρακτηρισμένο «πράσινο νησί», θα σας μείνουν αξέχαστες. Η απλότητα και η ομορφιά του μικρού αυτού νησιού γεμίζει τον ταξιδιώτη με συναισθήματα πρωτόγνωρα.

Oι Λειψοί είναι ένας αυθεντικός τόπος διακοπών για όσους αγαπούν το κολύμπι σε κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, το περπάτημα στη φύση, τη γεύση του φρέσκου ψαριού. Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο γιατί θα καλύψετε τις περισσότερες αποστάσεις με τα πόδια, με μηχανάκι ή με το λεωφορείο του Δήμου που θα σας μεταφέρει στις μαγευτικές παραλίες.
Στο λιμάνι, στο βάθος ενός απάνεμου κόλπου, αναπτύσσεται ο κύριος οικισμός του νησιού με τα γραφικά λευκά σπίτια του. Περιπλανηθείτε στα σοκάκια του "χωριού", όπου θα συναντήσετε ανθρώπους γνήσιους, και στο λιμάνι όπου οι ψαράδες φέρνουν ολόφρεσκα ψάρια και χταποδάκι που εσείς θα γευτείτε το βράδυ στα ταβερνάκια του νησιού. Η εμπειρία ζωής στην άγονη γραμμή θα σας μείνει αξέχαστη.

Τα ξενοδοχεία Nefeli στα μικρά Δωδεκάνησα: Μια μοναδική πρόταση για τις διακοπές σας με φόντο το Αιγαίο …
Τα ξενοδοχεία Nefeli σε Λέρο και Λειψούς αποτελούν ξεχωριστή πρόταση καλοκαιρινών διακοπών για εσάς που ψάχνετε κάτι διαφορετικό, εξαιρετικό, γνήσιο. Τα δύο μικρά στολίδια των Δωδεκανήσων, περιμένουν για να σας περιποιηθούν και να γεμίσουν τις «αποσκευές» της ψυχής σας με χρώμα, φως και αξέχαστες, χαρούμενες στιγμές ξεκούρασης.
*Περισσότερες πληροφορίες για το Nefeli Hotel Leros στα Σχετικά Άρθρα.

Eιδική προσφορά από 1η Σεπτεμβρίου 2011:
50 ευρώ για δίκλινο διαμέρισμα στο Nefeli Leros με πρωινό.
60 ευρώ για δίκλινο διαμέρισμα στο Nefeli Lipsi με πρωινό.

Nefeli Hotel Λειψοί: Τηλέφωνο: 2247 0 41120 
-ειδικές προσφορές για τους φανς στο Facebook.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v