Nefeli Hotel: Με στιλ και μεράκι στη Λέρο

Χαλαρές, ξεκούραστες διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Δωδεκανήσων υπόσχεται το Nefeli Hotel, με το άκρως περιποιημένα studios φτιαγμένα στα πρότυπα της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.
Nefeli Hotel: Με στιλ και μεράκι στη Λέρο
Μοναδικές εμπειρίες διακοπών υπόσχεται το ξενοδοχείο Nefeli Hotel στη Λέρο, προσφέροντας υπέροχα δωμάτια με σεβασμό στην αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Τα studios του Nefeli Hotel, 60 μόλις μέτρα από την όμορφη παραλία Κριθώνι και μισό χιλιόμετρο μακριά από τον δημοφιλή οικισμό Άλιντα βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για να γνωρίσετε τόσο τα παράλια όσο και την ενδοχώρα του όμορφου νησιού.

Το Nefeli Hotel αποτελείται από 24 studios χωρητικότητας 2 έως 5 ατόμων, έχουν μπαλκόνι για στιγμές χαλάρωσης και είναι πλημμυρισμένα από κήπο με υπέροχα λουλούδια. Υπέροχα χρώματα, προσεγμένα παραδοσιακά έπιπλα, φωτεινοί χώροι και… χαριτωμένες εικαστικές λεπτομέρειες, είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαμονή σας εκεί πιο ευχάριστη, ενώ όλα τα studios διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να ετοιμάσετε εκεί το πρωινό ή το γεύμα σας.

Το σημείο συνάντησης είναι το υπαίθριο μπαρ στον κήπο, με καλαίσθητα τραπεζάκια και καρέκλες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μέσα στη φύση το πρωινό σας, καφέ, αλλά ακόμα και κοκτέιλ και ποτά το βράδυ.

Ο περιβάλλων υπαίθριος χώρος είναι διαμορφωμένος με δρομίσκους πλακόστρωτους, από λεριακό σχιστόλιθο, παρτέρια με λουλούδια, πάγκους κτιστούς, κρήνες, πηγάδι με καθιστικούς χώρους, τα οποία δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας με το περιβάλλον.

Έχοντας ως βάση το Nefeli Hotel μπορείτε να βρεθείτε σε παραλίες με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, να απολαύσετε περπάτημα στη φύση, ποδήλατο, καταδύσεις και άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες. Στα εξαιρετικά ταβερνάκια του νησιού θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι και μεζέδες, παραδοσιακά γλυκά, ενώ μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με μια επίσκεψη στα αξιοθέατα. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Λέρο στα Σχετικά Άρθρα).

Αν προγραμματίζετε, μάλιστα, από την Λέρο να βρεθείτε για μερικές ημέρες και στους Λειψούς, το Nefeli Hotel διαθέτει εξίσου όμορφα δωμάτια και εκεί –επισκεφθείτε το site.

Nefeli Hotel: Άλιντα, Λέρος. Τηλ. 22470 24611
Ειδικές τιμές για τους φανς στο facebook: www.facebook.com/nefelihotels.lerosandlipsi
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v