Belle Helene: Κερδίστε ονειρική απόδραση στη Μάνη

Δύο διανυκτερεύσεις δύο ατόμων με πρωινό, γεύμα, welcome champagne και δυνατότητα late check-out προσφέρει το Belle Helene σε έναν τυχερό αναγνώστη του in2life. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Belle Helene: Κερδίστε ονειρική απόδραση στη Μάνη
Η τυχερή αναγνώστρια που κερδίζει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για δύο άτομα στο Belle Helene είναι η Αθηνά Σολιοπούλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

To ξενοδοχείο Belle Helene προσφέρει στους αναγνώστες του in2life.gr τη δυνατότητα να ζήσουν μία ονειρική καλοκαιρινή απόδραση για δύο άτομα σε έναν επίγειο παράδεισο…

Ένας τυχερός θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο Belle Helene σε Superior δωμάτιο με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, και επιπλέον: 

• Prive πρωινό για δύο στο δωμάτιο
• 1 Δείπνο με μενού 4 πιάτων + 1 μπουκάλι κρασί, στο εστιατόριο Vathy Bleu
• Welcome Champagne
• Δυνατότητα Late Check Out

Το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας στον Κόλπο Βαθύ του Γυθείου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, σε συνδυασμό με τα λουλούδια, τα ελαιόδεντρα και η μαγευτική θέα θα σας χαλαρώσουν, μακριά από τον θόρυβο της πόλης.

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα αισθητική με τις ζεστές αποχρώσεις και τη λιτή επίπλωση στο εσωτερικό του, το Belle Helene υπόσχεται μία αξέχαστη διαμονή για έναν τυχερό που θα κερδίσει μία τριήμερη διαμονή με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Απολαύστε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς στο εστιατόριο Vathy Bleu τα ηλιόλουστα μεσημέρια, μία λαχταριστή σαλάτα στο pool bar στην πισίνα του ξενοδοχείου ή ακόμα ένα δροσερό cocktail στο μπαρ Ciel που λειτουργεί δίπλα στη θάλασσα. Περιηγηθείτε στον χώρο του lobby που θα σας μεταφέρει σε ένα περιβάλλον… θαλάσσιων ερευνών, μέσα από το nautica στιλ που κυριαρχεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Belle Helene μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα, ή να επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου.

Hotel Belle Helene, Παραλία Βαθύ - Γύθειο Λακωνίας, τηλ.:  27330 93001-5 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v