Belle Helene: Ένα city hotel πλάι στο κύμα

Ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στην διακριτική πολυτέλεια και την χαλαρή ατμόσφαιρα των καλοκαιρινών διακοπών, το Belle Helene είναι ένα value for money ξενοδοχείο με το κύμα στα πόδια του.
Belle Helene: Ένα city hotel πλάι στο κύμα
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν διαμονή στο Belle Helene έως τις 9 Ιουλίου και από τις 28 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου είναι οι:

ΤΖΕΝΗ ΤΟΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΝΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΥΡΛΑ


Οι τυχερές έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Ανοίγεις το παράθυρο και αντικρίζεις το απέραντο γαλάζιο του Λακωνικού Κόλπου. Βγαίνεις από την πόρτα, μετράς έξι βήματα και βουτάς στην πεντακάθαρη παραλία του μικρού οικισμού που λέγεται Βαθύ. Επιστρέφεις αργά το βράδυ από τα μπαράκια του Γυθείου και κάθεσαι στο μπαλκόνι, για να θαυμάσεις τον έναστρο ουρανό που καθρεφτίζεται στη θάλασσα. Αποκοιμιέσαι ακούγοντας το κύμα. Οι μέρες και οι νύχτες στο Belle Helene έχουν άρωμα θαλασσινό.

Με ιστορία που μετρά περισσότερα από τριανταπέντε χρόνια, και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο, το Belle Helene, στο Βαθύ του Γυθείου, συνδυάζει αριστοτεχνικά το στυλ και τις παροχές ενός city hotel, με τη χαλαρή αύρα καλοκαιρινών διακοπών που του προσδίδει η θέση του πλάι στο κύμα. Είναι όσο χρειάζεται πολυτελές, χωρίς να γίνεται επιτηδευμένο, είναι καλλιτεχνίζον, χωρίς να υπερβάλλει.

Μικρές ευφάνταστες πινελιές δίνουν χαρακτήρα στη διακόσμηση κοινόχρηστων χώρων και δωματίων, που ακολουθούν τις επιταγές του μινιμαλιστικού design. Γήινα χρώματα, απαλά υφάσματα, ξύλινα έπιπλα και προσεκτικά σχεδιασμένος, ατμοσφαιρικός φωτισμός χαρακτηρίζουν τους χώρους φιλοξενίας. Αφράτοι καναπέδες, χαμηλά τραπεζάκια με ενσωματωμένες σκακιέρες και μια γιγάντια υδρόγειος σφαίρα συνθέτουν ένα παρεΐστικο σαλονάκι στο χώρο υποδοχής.

Τα δωμάτια μοιράζονται σε τρεις ορόφους, και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: standard, superior και σουίτες. Όλα απολαμβάνουν απερίσπαστη θέα στη θάλασσα. Τέσσερα διαφορετικά στιλ διακόσμησης σας προσκαλούν να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Στις παροχές των superior δωματίων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ασύρματο internet, interactive LCD T.V, pay T.V (επιλεγμένες ταινίες α’ προβολής), air condition, χρηματοκιβώτιο, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, mini fridge, πιστολάκι μαλλιών και καλλυντικά μπάνιου Korres. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον σαλόνι, έχουν συνολικό εμβαδόν 31 τετραγωνικά μέτρα, ενώ δύο εξ αυτών εξοπλίζονται με υδρομασάζ.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου παίζει με τις μεσογειακές γεύσεις, το θαλασσινό περιβάλλον και το… τοπωνύμιό του, βαφτίζεται “Vathy Bleu” και βγάζει τραπεζάκια έξω, για να δειπνήσετε ή να απολαύσετε το μεσημεριανό σας με θέα το απόλυτο βαθύ μπλε. Εδώ σερβίρεται και το πρωινό, σε ένα μπουφέ - υπερπαραγωγή, που περιλαμβάνει τα πάντα, από τυριά και αλλαντικά, μέχρι κρέπες, μερέντα, σπιτικό γιαούρτι και αποξηραμένα φρούτα. Μοναδικό μειονέκτημα, το ότι σερβίρεται μόνο μεταξύ 7.00 με 10.00.

Στις παροχές του Belle Helene περιλαμβάνονται beach bar με τραπεζάκια σε ξύλινη πλατφόρμα πλάι στο κύμα, δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία που απέχει λίγα μόλις βήματα από το ξενοδοχείο, γήπεδο τένις, beach volley και παιδική χαρά, ενώ αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η κατασκευή της πισίνας. Για τους πιο δραστήριους, διοργανώνονται τακτικά δραστηριότητες όπως scuba diving, ποδηλατικές και περιπατητικές διαδρομές.

Το Belle Helene λειτουργεί από Μάιο έως Οκτώβριο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 89 ευρώ για το standard δίκλινο δωμάτιο. Ειδικά για τον Ιούνιο, ισχύει η προσφορά δύο διανυκτερεύσεων σε superior room με θέα στη θάλασσα, η οποία περιλαμβάνει ένα γεύμα για δύο στο Vathy Bleu, πρωινό για δύο στο δωμάτιο και welcome champagne, στην τιμή των 89 ευρώ το άτομο. Ένα δεύτερο πακέτο προσθέτει σε όλα αυτά ένα δίωρο scuba diving με έμπειρο εκπαιδευτή, ανεβάζοντας την τιμή στα 119 ευρώ κατ’ άτομο.

Η.Κ.

Belle Helene, Βαθύ Γυθείου, τηλ.: 27330 93001-5
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v