Valis Resort: Πολυτέλεια στην σκιά του Πηλίου

Παραθαλάσσια γοητεία, ορεινή θέα, αστικές ανέσεις, και όλα αυτά σε περιτύλιγμα πολλών αστέρων. Πού; Στην «πύλη του Πηλίου», την Αγριά του Βόλου, όπου το Valis Resort έχει βαλθεί να μετατρέψει την διαμονή σε πολυτελή εμπειρία για όλες τις εποχές.
Valis Resort: Πολυτέλεια στην σκιά του Πηλίου
Δεν υπάρχουν πολλά μέρη που συνδυάζουν με επιτυχία τον ήχο των κυμάτων από την μία πλευρά και τις εικόνες απολαυστικής ορεινής βλάστησης από την άλλη. Ένα από αυτά τα μέρη είναι η Αγριά, τα παράλια της οποίας απέχουν μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου και οδηγούν τελικά στην καρδιά του αγαπημένου μας βουνού παντός καιρού, του Πηλίου.

Ακριβώς εκεί βρίσκεται το πέντε αστέρων Valis Resort, πάντα σε ετοιμότητα για να «ντύσει» την διαμονή σας με πολυτελή χρώματα. Η πέτρινη είσοδος δίνει το απαραίτητο παραδοσιακό στίγμα, ενώ στο εσωτερικό, τα άνετα δωμάτια κινούνται σε κλασικές γραμμές, με μίνιμαλ διακοσμητικές τάσεις.

Από τα standard δίκλινα δωμάτια μέχρι τις σουίτες –δύο εκ των οποίων προεδρικές- όλοι οι χώροι χαρακτηρίζονται από το ιταλικό σχεδιαστικό «χέρι» και την ελληνική φιλοξενία. Βαριές κουρτίνες, προσεγμένα έπιπλα και ειδικά στρώματα για εγγυημένη ξεκούραση συνδυάζονται με την υπέροχη θέα στην γραφική παραλία της Αγριάς. Επιπλέον, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, mini bar, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στεγνωτήρα μαλλιών, ενώ σε κάποια από αυτά έχουν προβλεφθεί επιπλέον ανέσεις όπως τζάκι, Jacuzzi, DVD, PlayStation και HI-FI.

Στα τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια του συγκροτήματος, η γαστρονομία φυλάει γευστικά μυστικά για κάθε γούστο. Ένα εστιατόριο με διεθνείς γεύσεις, δύο χώροι αφιερωμένοι στην γερμανική και την ιταλική κουζίνα και ένα τσιπουράδικο, οι γεύσεις και τα αρώματα του οποίου «μιλούν» ελληνικά θα ικανοποιήσουν την πείνα σας, ενώ το pool bar πλάι στην εξωτερική πισίνα το καλοκαίρι και το ζεστό lounge bar τον χειμώνα σερβίρουν δροσερά ποτά, με θέα στις ακτές του Παγασητικού.

Για περισσότερη χαλάρωση, κατευθυνθείτε στο Thai Spa του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο έχει διαμορφωθεί στα ταϊλανδέζικα πρότυπα, με αυτόνομες σουίτες για κάθε επισκέπτη με υπηρεσίες ατμόλουτρου και πολλών διαφορετικών θεραπειών.

Σε κοντινή απόσταση από το Valis Resort, τρεις οργανωμένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, αυτές της Αφήσσου, των Καλών Νερών και της Γατζέας αναλαμβάνουν την καλοκαιρινή σας ηλιοθεραπεία και τις βουτιές σας. Φυσικά, η φύση και τα πανέμορφα χωριά του Νοτιοανατολικού και κεντρικού Πηλίου βρίσκονται μερικά λεπτά οδήγησης μακριά (δείτε τα καλύτερα στο αφιέρωμα του in2life για το βουνό των Κενταύρων), ενώ αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει shopping therapy, το εμπορικό κέντρο του Βόλου απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα.

Περισσότερα για την παράδοση του τόπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε στην γραφική και μαρτυρική Δράκεια και στο αντίστοιχο λαογραφικό μουσείο του χωριού, λίγο πιο βόρεια από την Αγριά. Επιπλέον, αν ο δρόμος που σας φέρνει στην Αγριά είναι… χειμερινός, τα Χάνια θα φιλοξενήσουν τα σλάλομ σας στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

Η διαμονή στο Valis Resort ξεκινά από τα 110 ευρώ ανά διανυκτέρευση για το standard δωμάτιο.
Valis Resort, Παράλια Αγριάς, Περιοχή Σταθμού Αγριάς, τηλ: 24280 97260-5.

Γ.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v