Chalet Sapin: Η πολυτέλεια στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν

Ένα υπέροχο boutique hotel, στο κέντρο του παλαιού Αγίου Αθανασίου, στην Πέλλα, δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού επισκέπτη και να αποτελέσει ιδανικό κατάλυμα μετά τις εξορμήσεις στο Καϊμακτσαλάν.
Chalet Sapin: Η πολυτέλεια στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν
Για τον παλαιό Άγιο Αθανάσιο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Έδεσσα, έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν (δείτε στα Σχετικά Άρθρα). Πρόκειται για ένα μικρό, πέτρινο χωριό, το οποίο, παρά την γνήσια, παραδοσιακή ομορφιά του, δείχνει να έχει γλιτώσει από την τουριστική «βιομηχανοποίηση». Ένα κατάλυμα ανώτερων υπηρεσιών, ωστόσο, το οποίο να μπορεί να καλύπτει ανάγκες πιο απαιτητικών επισκεπτών, ήταν απαραίτητο.

Με αυτό το σκεπτικό, υποψιαζόμαστε, δημιουργήθηκε πριν έναν περίπου χρόνο το ξενοδοχείο Chalet Sapin, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού παλαιού Αγίου Αθανασίου, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και σε υψόμετρο 1200 μ.

Αποτελώντας ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχής του χρόνου, το Chalet Sapin, ένα πραγματικό boutique hotel που υπόσχεται αξέχαστη εμπειρία διαμονής, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη τόσο για δραστηριότητες στην φύση όσο και για χαλάρωση και ποιοτική διαμονή στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους του.

'Εχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκαοκτώ δωμάτια με ξεχωριστή διακόσμηση το καθένα, από τα οποία τα δύο είναι οικογενειακές σουίτες. Στις παροχές όλων των δωματίων περιλαμβάνονται τηλεόραση, ασύρματο internet, κεντρική θέρμανση, τηλέφωνο, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο, μπουρνούζι, παντόφλες και προϊόντα περιποίησης με την υπογραφή Korres.

Η επίπλωση των δωματίων, σε ύφος γαλλικής εξοχής, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ τα εντυπωσιακά μαρμάρινα λουτρά προσδίδουν πολυτέλεια και στιλ. Επιπλέον, έξι από τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο πανέμορφο παραδοσιακό χωριό του Αγίου Αθανασίου και στις γύρω βουνοκορφές, ενώ τρία δωμάτια διαθέτουν και τζάκι.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ο επισκέπτης θα συναντήσει ένα αριστοκρατικό εστιατόριο, το οποίο προσφέρεται είτε για το ολόφρεσκο πρωινό είτε για ρομαντικό γκουρμέ δείπνο υπό το φως των κεριών και με θέα στα γύρω βουνά. Ακόμα, στο εξαιρετικά διακοσμημένο bar μπορεί κανείς καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας να απολαύσει ζεστά ροφήματα, σπιτικά γλυκά και, βέβαια, ποικιλία ποτών και cocktails.

Το ξενοδοχείο έχει φροντίσει και για την ευεξία των καλεσμένων του με τον ιδιαίτερο χώρο wellness, στο πρώτο του επίπεδο, ο οποίος περιλαμβάνει εξοπλισμένο γυμναστήριο, αποδυτήρια με ντους, Jacuzzi, χαμάμ, sauna, καθώς και ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσει κανείς χαλαρωτικό μασάζ μετά τις δραστηριότητες της ημέρας –ό,τι πρέπει για ξεκούραση μετά το σκι. Ενώ για την ψυχαγωγία των παιδιών διατίθεται ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος.

Οι τιμές του Chalet Sapin για την φετινή χειμερινή σεζόν ξεκινούν από 110 ευρώ τις καθημερινές και από 150 ευρώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα για ένα δίκλινο με πρωινό, ενώ για τις οικογενειακές σουίτες οι τιμές είναι στα 200 ευρώ και 280 ευρώ για καθημερινές και παρασκευοσάββατα, αντίστοιχα.

Chalet Sapin: Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Ν. Πέλλας, τηλ. 2310 458157
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v