Imperial Rhodes: Νέοι ορίζοντες στη Ρόδο

Προσφάτως ανακαινισμένο και με νέο αέρα, το Imperial Rhodes - πρώην Hilton Rhodes- περιμένει να φιλοξενήσει τις οικογενειακές σας διακοπές στους πολυτελείς και πανέμορφους χώρους του.
Imperial Rhodes: Νέοι ορίζοντες στη Ρόδο

Χτισμένο κλιμακωτά στον λόφο πάνω από την παραλία της Ιξιάς, μόλις 4χλμ από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και 9χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας», το πρόσφατα ανανεωμένο Imperial Rhodes αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ήρεμες, οικογενειακές διακοπές. Διαθέτει 401 ανακαινισμένα deluxe δωμάτια και σουϊτες με θέα το Αιγαίο και τους καταπράσινους κήπους ή το βουνό.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις όπως πολυτελές καθιστικό με τραπεζάκι, ασύρματο Ίντερνετ, τηλεόραση LCD, κλιματισμό, μαρμάρινο μπάνιο, μπουρνούζι κτλ. Αν επιλέξετε ένα από τα Deluxe δωμάτια,  θα σας υποδεχτεί στην είσοδο ένα ποτήρι σαμπάνιας. Το πρωινό θα είναι δωρεάν και θα έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μονό ή διπλό king signature κρεββάτι. Επίσης υπάρχει καθιστικό, γραφείο, ασύρματο Ίντερνετ, κλιματισμό, πολυτελή αντικείμενα μπάνιου και ένα σωρό ακόμα υπηρεσίες. Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με πολύ γούστο και μεράκι και είναι σίγουρο πως θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.
 
Η γαστρονομία πάλι, δεν απουσιάζει από το Imperial Rhodes. Απολαύστε το γέυμα σας και το ποτό σας σε ένα από τα 6 εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο όπως τα  “Castellania”, “Asian Imperial”, “Mediterranean”, “Mediterraneo Gourmet”, και“Club Café”. Το Asian Imperial μάλιστα, είναι το μοναδικό εστιατόριο στο νησί με αυθεντική ασιατική κουζίνα και υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Στους χώρους του ξενοδοχείο υπάρχουν επίσης θέσεις για πρόσβαση στο Διαδίκτυο με χρέωση, γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου, καταστήματα για να ψωνίσετε, γραφείο συναλλάγματος, ΑΤΜ, ιδιωτικό πάρκινγκ και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων.

Η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών είναι κυρίαρχος στόχος του ξενοδοχείου και αυτό φαίνεται από την πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες. Ανακαλύψτε την παραλία λίγα μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο και χαλαρώστε κάτω από τον ήλιο. Καθίστε αναπαυτικά σε μία από τις τρεις πισίνες του και δοκιμάστε τις επιδόσεις σας στο τέννις στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο. Στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται  μεταξύ άλλων μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μία παιδική, σπα και γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ, κέντρο θαλάσσιων σπορ στην παραλία, γήπεδο beach volley, γήπεδο σκουώς, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο γκόλφ (20 χλμ. από το ξενοδοχείο). Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απασχοληθούν στο mini club, την παιδική χαρά ή την παιδική πισίνα.

Οι εγκαταστάσεις για συνέδρια και συνεστιάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 1600 άτομα σε 15 αίθουσες συσκέψεων και ένα πλήρως εξοπλισμένο business center.

Ένα superior δίκλινο με θέα το βουνό θα σας κοστίσει 192€, ενώ με θέα την θάλασσα 214€. Το deluxe δωμάτιο κοστίζει 238€ με θέα στην θάλασσα, ενώ η τζούνιορ σουίτα 274€.

Imperial Rhodes
Οδός Ιαλυσσού
Τηλέφωνο: 2241075000

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v