Aphrodite’s Inn: Με το βλέμμα στα χειμερινά Καλάβρυτα

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις γιορτές για να ξεφύγουμε από την πόλη. Γιατί μπορεί τα Καλάβρυτα να είναι κοντά, αλλά ο ξενώνας Aphrodite's Inn θα φροντίσει να απολαύσουμε μία πραγματική απόδραση στην ορεινή φύση.
Aphrodite’s Inn: Με το βλέμμα στα χειμερινά Καλάβρυτα
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην Φόρμα Διαγωνισμού και ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο, από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2009, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.

Μέσα στην καταπράσινη φύση των Καλαβρύτων, σε υψόμετρο 950 μ., ο ξενώνας Aphrodite’s Inn αποτελεί μια όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα. Πλαισιωμένος από πανέμορφα έλατα και πεύκα, με πανοραμική θέα στα Καλάβρυτα, ο ξενώνας αυτός θα σας δώσει μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και ζεστασιάς.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ενός σύγχρονου καταλύματος, ζεστασιά και φιλική ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν απόλυτα τον παραδοσιακό αυτόν ξενώνα. Για τη διαμονή σας εκεί έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 μεγάλα δωμάτια με σοφίτα στον πρώτο όροφο και 4 μεγάλα δίκλινα δωμάτια στο ισόγειο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, mini bar, μπαλκόνι και υπέροχη θέα στο κατάφυτο ελατόδασος και στα Καλάβρυτα. Επίσης, για να φιλοξενηθούν οικογένειες και παρέες, ο καναπές και η πολυθρόνα του καθιστικού μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτια.

Η έμφαση που δόθηκε σε κάθε λεπτομέρεια κατά τη δημιουργία των δωματίων, τα γήινα χρώματα και η καλόγουστη διακόσμηση, οδήγησε σε χώρους με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που τους χαρακτηρίζει μια μοναδική ατμόσφαιρα λιτής πολυτέλειας, άνεσης και ζεστασιάς.

Πέρα από τα δωμάτια, όμως, οι ώρες περνούν ευχάριστα στο καθιστικό, με το περίτεχνο τζάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας το βράδυ. Το δε πρωινό γεύμα αποτελείται από διαλεχτά ντόπια προϊόντα, ολόφρεσκα υλικά που παρασκευάζονται με φροντίδα από τους ιδιοκτήτες.

Το highlight του ξενώνα, ωστόσο, είναι το παλιό βαγόνι του οδοντωτού, εκεί όπου βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειασθείτε, αλλά και ο παιδότοπος όπου μπορούν να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά ενώ εσείς θα χαλαρώνετε πίνοντας τον καφέ σας.

Κατά την εκδρομή σας εκεί, σας προτείνουμε πεζοπορία μέσα στη φύση, βόλτα με το ποδήλατο το οποίο μπορείτε να πάρετε από τον ξενώνα και φυσικά έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με υπέροχα άλογα, πόνυ, αγριοκάτσικα, ελάφια, ζαρκάδια και σκυλιά Αγίου Βερνάρδου.

Τα Καλάβρυτα, άλλωστε, μια από τις πιο ιστορικές πόλης της Αχαΐας χτισμένη σε ύψος 756 μέτρων αποτελούν από μόνα τους έναν ιδανικό προορισμό για εκδρομές και βόλτες, αφού βρίθουν από ιστορικά αξιοθέατα και φυσικά τοπία που θα σας αναζωογονήσουν.

Οι τιμές του ξενώνα αυτήν την εποχή και έως τις 19 Δεκεμβρίου είναι στα 90 ευρώ για ένα δίκλινο δωμάτιο και στα 110 ευρώ για δύο άτομα στην σουίτα, ενώ από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου υπολογίστε 20 ευρώ επιπλέον στις παραπάνω τιμές.

Χρήσιμες πληροφορίες:
* Η υποδοχή του chalet λειτουργεί από τις 8.00 έως τις 23.00.
* Check in στις 15:00 και Check Out στις 12:00
* Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στους χώρους διαμονής. Υπάρχει ειδικός χώρος εξωτερικά των σπιτιών όπου μπορούν να φιλοξενηθούν τα κατοικίδιά σας.

Aphrodite’s Inn: Καλάβρυτα, Αχαΐα, Πελοπόννησος Τηλ: 26920 23600

Ε. Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v