Georgio's V Chalet: Επιστροφή στη φύση

Άνετες, παραδοσιακές σουίτες, υπέροχη θέα σε καταπράσινες πλαγιές, φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον... Περάσαμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα και το Georgio's V Chalet μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Georgios V Chalet: Επιστροφή στη φύση
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν ένα τριήμερο στο Georgio's V Chalet από 16 έως 18 Οκτωβρίου είναι οι: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΝΟΣ και ΝΑΝΤΙΑ ΤΣΙΛΕΜΟΥ.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό!


Τι καλύτερο θα μπορούσατε να φανταστείτε για τα επερχόμενα χειμερινά τριήμερα, από μία εκδρομή στα όμορφα Καλάβρυτα σε συνδυασμό με μία εναρμονισμένη στο φυσικό περιβάλλον διαμονή σε ένα παραδοσιακό Chalet;

Με αυτό το σκεπτικό, το Georgio's V Chalet εδώ και πέντε χρόνια, λειτουργεί με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του γνήσια φιλοξενία σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με υψόμετρο 1.000 μέτρα και πνιγμένο κυριολεκτικά στο πράσινο. Μόνο λίγες ώρες από την βουή της πόλης και σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, το Georgio's V Chalet προσφέρει την πολυτέλεια της γαλήνης που απλόχερα μας δίνει η ελληνική Φύση χειμώνα - καλοκαίρι.

Κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από φυσικά υλικά, όπως πέτρα και ξύλο, το συγκρότημα Georgio's V αποτελείται από το cafe- bar, την αίθουσα πρωινού, και φυσικά διαμερίσματα-σουίτες και δίκλινα διαμερίσματα, που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς, σα να βρίσκεται στο δικό του εξοχικό στο βουνό.

Το φιλόξενο περιβάλλον του κάθε δωματίου έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα, και το δικό του όνομα φυσικά, που χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό στην παράδοση και την εντυπωσιακή αισθητική, που παντρεύει αρμονικά το παλιό με το νέο. Οι επιλογές της διαμονής σας εκεί, λοιπόν, μοιραία είναι όσες και τα δωμάτια, αφού όλα διαφέρουν μεταξύ τους επιφυλάσσοντας το καθ' ένα, τη δική του ευχάριστη έκπληξη. Μπορείτε, λοιπόν, να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους δωματίων, τα δίκλινα σπίτια και τις δίκλινες σουίτες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν και περισσότερα άτομα, τα οποία στεγάζονται σε έξι αυτόνομα συγκροτήματα, ως εξής:

Το συγκρότημα Ερμής, αποτελείται από δίκλινα σπίτια, τα οποία διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι με καναπέδες, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα, ψυγείο, τηλεόραση, DVD και αυτόνομη θέρμανση. Τα συγκροτήματα Ήρα και Αθηνά αποτελείται από δύο σουίτες που διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό με ένα μονό κρεβάτι, εσωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα, μεγάλο διπλό κρεβάτι, αυτόνομη θέρμανση, ψυγείο, τηλεόραση, DVD και φιλόξενες βεράντες με υπέροχη θέα. Η ζεστασιά του ξύλινου πατώματος του σαλονιού σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό τζάκι προσδίδουν μια ανεπανάληπτη αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

Οι ίδιες παροχές ισχύουν και για τα συγκροτήματα Εστία και Διόνυσος, με τη διαφορά ότι αποτελείται από τρεις σουίτες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα. Καθώς και στο συγκρότημα Άρτεμις, που αποτελείται από τρεις σουίτες που διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό με δύο μονά κρεβάτια και έτσι μπορούν να φιλοξενηθούν έως πέντε άτομα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο Georgio's V Chalet προσφέρονται αξεσουάρ μπάνιου (παντόφλες, αφρόλουτρο, σεσουάρ μαλλιών, σαμπουάν, σαπούνι πολυτελείας και πετσέτες) ενώ το τζάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες, χωρίς επιπλέον χρέωση για τα ξύλα. Η ποιότητα κατασκευής και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του chalet, καθώς και η απόλυτη εναρμόνιση με τη φύση δημιουργούν ένα παραμυθένιο περιβάλλον.

Οι μέρες σας στο Georgio's V Chalet θα περάσουν ευχάριστα και γαλήνια. Στο ισόγειο του ξενοδοχείου, σε μία μεγάλη αίθουσα πρωινού με θέα την πευκόφυτη πλαγιά και την πόλη των Καλαβρύτων, μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο σπιτικό πρωινό (σπιτική μαρμελάδα, μέλι, φυσικούς χυμούς, αυγά, λουκάνικα, μπέικον κ.α.), που οι μαγείρισσες θα σας ετοιμάσουν πρόθυμα με τα χεράκια τους. Ενώ αργότερα μέσα στη μέρα, αν επιθυμείτε έναν καφέ ή ένα ποτό, ο ομορφότερος χώρος του ξενοδοχείου, το café-bar θα αποτελέσει την ιδανική πρόσκληση, τόσο χάρη στο ζεστό και άνετο περιβάλλον του όσο και για την καλή μουσική και την πανοραμική θέα που προσφέρει. Η ξεχωριστή ζεστασιά του ξύλου σε συνδυασμό με το αναμμένο τζάκι προδιαθέτει για φιλικές κουβέντες και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας με τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια ή διαβάζοντας ανενόχλητοι, αφού ο χώρος παραμένει ανοιχτός μέχρι τις 22.00.

Επίσης το Georgio's V Chalet είναι ιδανικό για οργανώσεις μικρών συνεδρίων, σεμιναρίων και εταιρικές συναντήσεις.

Η έκπληξη, ωστόσο, για εμάς ήταν ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος έξω από το chalet, με τα υπέροχα άλογα, τα πόνυ, τα αγριοκάτσικα, τα ελάφια, τα ζαρκάδια και τα σκυλιά Αγίου Βερνάρδου, που κλέβουν σίγουρα την παράσταση σε μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διαμονή σας στο Georgio's V Chalet, θα επισκεφθείτε, φυσικά, τα Καλάβρυτα, μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Αχαΐας, και μάλιστα τον λόφο του Κάπη, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, εκεί όπου έγινε η εκτέλεση 1.400 νέων ανδρών αλλά και το ολοκαύτωμα της 13ης Δεκεμβρίου 1943, από τους Γερμανούς κατακτητές.

Ακόμα, στο κέντρο των Καλαβρύτων αξίζει να επισκεφθείτε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος της 13ης Δεκεμβρίου 1943, την Δημοτική Πινακοθήκη, το παλιό Αρχοντικό της Παλαιολογίνας του 15ου αιώνα, τον σταθμό του τρένου, καθώς και να περπατήσετε στους όμορφους γραφικούς δρόμους της πόλης όπου μπορείτε να ψωνίσετε παραδοσιακά προϊόντα.

Μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Καλάβρυτα σας περιμένουν το Ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, εκεί όπου δόθηκε το σήμα για την επανάσταση το 1821, το Μέγα Σπήλαιο, σε ύψος 924 μέτρων που περιβάλλεται από ένα πανέμορφο τοπίο, το σπήλαιο των Λιμνών κοντά στο χωριό Καστριά, και φυσικά, το Χιονοδρομικό Κέντρο (9,5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο), με τις σύγχρονες υπηρεσίες του τόσο για σκι όσο και για άλλα χειμερινά σπορ.

Ζήστε την φιλοσοφία του Georgio's V Chalet, την σημασία στην λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και γοητευτικό. Χαλαρώστε στα όμορφα δωμάτιά του, αναζωογονηθείτε στη φύση, γευτείτε σπιτικές νοστιμιές, παίξτε, διασκεδάστε, και ελάτε σε επαφή με όλα αυτά λείπουν τόσο από την καθημερινότητά μας.

Georgios V Chalet: Καλάβρυτα Αχαΐας, τηλ. 26920 24600, φαξ 26920 24601, κιν. 6944 75.85.95.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v