Family friendly hotels: Για οικογενειακές διακοπές χωρίς… μπελάδες

Τα μικρά σας «αγγελούδια» μπορούν να γίνουν πραγματικός μπελάς, μετατρέποντας σε εφιάλτη τις πολυπόθητες καλοκαιρινές σας διακοπές, επομένως η επιλογή του ιδανικού για αυτά ξενοδοχείου κρίνεται επιτακτική. Συγκεντρώσαμε πέντε ξενοδοχεία που θα τους αρέσουν όσο και σε εσάς.
Family friendly hotels: Για οικογενειακές διακοπές χωρίς… μπελάδες
του Νικόλα Γεωργιακώδη
 
Θα έχει παιδική πισίνα; Το δωμάτιο τους θα είναι ξεχωριστό; Θα έχει παιδικό μενού το εστιατόριο; Νεροτσουλήθρες που τους αρέσουν;  Θα με αφήσουν σε ησυχία; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που στροβιλίζονται στο κεφάλι ενός οικογενειάρχη πριν διαλέξει τον προορισμό για τις οικογενειακές του διακοπές.

Η επιλογή του ιδανικού ξενοδοχείου είναι το ήμισυ του παντός για να περάσει μια οικογένεια καλά, γι’αυτό πρέπει να ψάξετε καλά τους ξενοδοχειακούς προορισμούς σας, έτσι ώστε να εξυπηρετούν στο έπακρον τις ανάγκες των  παιδιών  σας αλλά και τις δικές σας. Παιδική πισίνα, νεροτσουλήθρες, video games και dvd, είναι μερικές μόνο από τις «μαγικές λεξούλες» που πρέπει να αναζητήσετε στα διαφημιστικά των ξενοδοχείων.

Μερικά από τα στάνταρτς ενός καλού οικογενειακού ξενοδοχείου: να είναι κοντά στην θάλασσα, η παιδική πισίνα να βρίσκεται δίπλα στην πισίνα των μεγάλων, οργανωμένο παιδότοπο, χώρους αθλοπαιδιών, waterparks και άλλα πολλά.

Σας παραθέτουμε, λοιπόν, μερικά από τα καλύτερα family hotels που υπακούουν σε αυτούς τους κανόνες και μάλιστα με το παραπάνω. 

Aldemar Olympian Village  resort
Από τις πιο οικογενειακές αλυσίδες ξενοδοχείων, η Aldemar έχει προβλέψει για τα πάντα. Στο resort της Ηλείας θα βρείτε μεταξύ άλλων νεροτσουλήθρες, ατέλειωτους κήπους, mini club, γήπεδα για διάφορα σπορ, mini golf, αίθουσα DVD με μεγάλη οθόνη, κέντρο θαλάσσιων σπορ. Ιδανικότερη επιλογή δωματίου τα οικογενειακά μπανγκαλόους που είναι οργανωμένα σαν εξοχικά.


Cretan Malia Park
Το βραβευμένο
resort στα Μάλια, με τον βοτανικό κήπο και την υπέροχη φύση του, δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για οικογενειακές διακοπές, ιδιαίτερα με μεγαλύτερα παιδιά που έχουν διάθεση για δραστηριότητες στη φύση. Κέντρο mountain bike και προγράμματα δραστηριοτήτων, πολυτελή δωμάτια, μπανγκαλόους, VIP μπανγκαλόους και άνετοι χώροιορισμένα από τα χαρακτηριστικά του.


Agionissi Resort
Εντυπωσιακό
resort, στην νήσο Αμμουλιανή, μόλις 10 λεπτά από την Τρυπητή στο τρίτο ποδι της Χαλκιδικής. Είναι λίγα μόλις μέτρα από την παραλία και προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια σε μπανγκαλόους, ορισμένα από τα οποία διαθέτουν και κουζίνα είναι ό,τι πρέπει για 4μελείς οικογένειες. Επίσης υπάρχει ξεχωριστή  παιδική πισίνα δίπλα στην πισίνα των μεγάλων, γήπεδο τέννις με βραδινά φώτα και φάρμα με πόνυ για ιππασία.


Skiathos Palace
Με την πρόσφατη ανακαίνισή  του, το πιο ιστορικό ξενοδοχείο της Σκιάθου, πάνω από την διάσημη παραλία Κουκουναριές, αποτελεί ιδανικό οικογενειακό προορισμό. Προσφέρει μεταξύ άλλων παιδική χαρά, υπηρεσίες
babysitting, κέντρο θαλάσσιων σπορ στην παραλίακαι μπορεί να σας κανονίσει βόλτες με άλογα.


Santa Marina Arachova Resort & Spa
Το καινούργιο mountain resort της Αράχωβας θα ικανοποιήσει τόσο τους λάτρεις του βουνού όσο και του on the road. Δίπατες μεζονέτες με Playstastion 3 και DVD, μια βίλα με τρία υπνοδωμάτια, παιδικό μενού στο εστιατόριο, baby-sitter, άνετοι χώροι με πολλές γωνιές είναι μερικές από τις παροχές του Santa Marina Arachova Resort & Spa. Το ζεστό spa, θα εγγυηθεί την χαλάρωσή σας καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής σας εκεί. Με μια μεγάλη γκάμα από μασάζ για το σώμα και το πρόσωπο, είναι ιδανικό για σας και –γιατί όχι- για τα παιδιά σας!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v