Melissaki Villas: Το εξοχικό σας στο Ναύπλιο

Το Melissaki Villas στο Ναύπλιο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες οικογενειών που επιθυμούν ήρεμες και ποιοτικές διακοπές σε έναν εντελώς ιδιωτικό χώρο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σαν να επισκέπτονταν το προσωπικό τους εξοχικό.
Το καλό του να έχει κανείς εξοχικό είναι ότι ανά πάσα στιγμή έχει προπληρωμένες και σίγουρες διακοπές. Το κακό, όμως, είναι πως αυτό περιορίζει πολύ τα ταξίδια σε νέα μέρη και διαφορετικά ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεται η ουσία των διακοπών.

Το ιδανικό βέβαια -αλλά και εντελώς αδύνατο- θα ήταν να μπορούσαμε να έχουμε και από ένα εξοχικό σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Έτσι, ειδικά για τις οικογένειες με παιδιά, θα είχαμε και τις διακοπές μας εξασφαλισμένες, και θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό αλλά -το κυριότερο- θα νιώθαμε ασφαλείς και άνετοι, σαν στο σπίτι μας.

Με αυτή τη λογική δημιουργήθηκε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Melissaki Villas, στον οικισμό Πυργιώτικα του Ναυπλίου. Σε προνομιακή θέση, ανάμεσα στις αρχαίες Μυκήνες, το κάστρο του Παλαμηδίου, το μοναστήρι της Αγίας Μονής και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το Melissaki Villas δημιουργήθηκε για να παρέχει όλο το χρόνο «σπιτική» φιλοξενία σε οικογένειες που αναζητούν ήρεμες και ιδιωτικές διακοπές.

Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες μονοκατοικίες, που εκτείνονται σε μία ήσυχη καταπράσινη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Είναι όλες δημιουργημένες με υλικά και διακόσμηση υψηλών προδιαγραφών, ενώ η διαρρύθμιση των χώρων είναι άνετη και λειτουργική. Κάθε βίλα, λοιπόν, διαθέτει σαλόνι, μοντέρνα τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια, τρία υπνοδωμάτια, ψύξη και θέρμανση, τζάκι, βιβλιοθήκη, δορυφορική τηλεόραση, internet και τηλέφωνο. Κι αν κάποια μέρα δεν έχετε όρεξη για παραλία, η μεγάλη πισίνα μπροστά από τις βίλες προσφέρεται για δροσερές βουτιές και ηλιοθεραπεία στις αναπαυτικές μπαμπού ξαπλώστρες.

Ο χρόνος σας εκεί θα περάσει ήσυχα και ευχάριστα. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια στην πισίνα ή την παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στο κτήμα, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τη δροσιά της ιδιωτικής σας βεράντας. Η ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, άλλωστε, προσφέρεται για δραστηριότητες και ενδιαφέροντα events, όπως, αυτήν την εποχή, το φεστιβάλ Επιδαύρου, ενώ βρίθει από υπέροχες παραλίες και έντονη βραδινή ζωή (ιδιαίτερα στο Ανάπλι). Και όλα αυτά σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

Οι τιμές στις βίλες προσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενηθούν σε κάθε δωμάτιο, καθώς και ανάλογα με την περίοδο. Έτσι την υψηλή περίοδο από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, οι τιμές έχουν ως εξής: 217 ευρώ ανά ημέρα για δύο άτομα, 361 ευρώ για τα τέσσερα άτομα και 434 ευρώ για τα έξι άτομα. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται και πρωινό, ενώ υπάρχει όριο ελάχιστης διαμονής για δύο βράδια. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται πρωινό.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v