Λιοστάσι: Αγναντεύοντας τον ήλιο της Ίου

Σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Χώρα της Ίου, το πολυτελές Λιοστάσι αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για διακοπές χαλάρωσης και πολυτέλειας με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.
Από τα λίγα νησιά των Κυκλάδων που μπορούν να ανταποκριθούν και να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, η Ίος τα έχει όλα: και ξέφρενη νυχτερινή ζωή, και εκπληκτικές παραλίες, και μέρη απομονωμένα, ιδανικά για ατελείωτες ώρες incognito χαλάρωσης. Και, βέβαια, ένα exclusive καταφύγιο ιδανικό για να φιλοξενήσει τις μοναδικές αυτές στιγμές –το Λιοστάσι Ίος.

Λίγα μόλις λεπτά από την κοσμοπολίτικη Χώρα της Ίου, και την ειδυλλιακή αμμουδιά του Γιαλού, το Λιοστάσι αγναντεύει το πέλαγος από την πλαγιά του λόφου. Κτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και, βέβαια, πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, υπόσχεται να σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή.

27 δωμάτια και τρεις σουίτες, σε παραδοσιακό ύφος με διακριτικές στιλιστικές λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά, και με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το λιμάνι και το ηλιοβασίλεμα της Ίου, αποπνέουν ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ποιοτικής φιλοξενίας.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα με air condition, δορυφορική τηλεόραση, μουσική, ψηφιακή συσκευή τηλεφώνου, δυνατότητα πρόσβασης στο internet, χρηματοκιβώτιο, mini bar, σεσουάρ, καλλυντικά, καθημερινή υπηρεσία δωματίων και 24ωρο room service.

Ο χώρος της πισίνας συμπληρώνει και υπερτονίζει τη ζεν ατμόσφαιρα του συγκροτήματος. Ιδανικός για να απολαύσετε ένα δροσιστικό χυμό από το pool bar, να κάνετε ηλιοθεραπεία στις ξύλινες ξαπλώστρες, να βουτήξετε στην πισίνα και αμέσως μετά να χαλαρώσετε με τις ευεργετικές ιδιότητες του pool Jacuzzi.

Ο πρωινός μπουφές αποτελεί μια ολόκληρη γευστική εμπειρία, με προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα και γεύσεις φτιαγμένες σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές.

Το Λιοστάσι Spa είναι ένας άριστα διαμορφωμένος χώρος χαλάρωσης και ευεξίας, που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα περιποίησης προσώπου και σώματος, στοχεύοντας στην πνευματική και σωματική ισορροπία. Τα προγράμματα περιποίησης προσώπου καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα, από απλό καθαρισμό και βαθιά ενυδάτωση, μέχρι λίφτινγκ και θεραπείες κατά των ρυτίδων. Η φροντίδα του σώματος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χαλαρωτικό και antistress μασάζ και θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και χαλάρωσης του σώματος.

Το ξενοδοχείο διαθέτει, ακόμη, παιδική πισίνα, γυμναστήριο, grill house, café και δυνατότητα μεταφοράς με πολυτελές αυτοκίνητο από και προς το λιμάνι.

Το Λιοστάσι λειτουργεί από Απρίλιο έως Οκτώβριο. Οι τιμές για την υψηλή περίοδο (13 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου) ξεκινούν από 170 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν μέχρι 285 ευρώ για τις σουίτες.

Η.Κ.

Λιοστάσι Ίος Hotel & Spa, Ίος, Κυκλάδες, τηλ.: 22860 92140

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v