Cape Sounio: Παράδεισος εντός... τειχών

Σε μία από τις μαγευτικότερες περιοχές της Αττικής, σχεδόν δίπλα στον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα, το Grecotel Cape Sounio αποτελεί την ιδανικότερη αφορμή για μία σύντομη απόδραση από το κλεινόν άστυ. Με υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες, μοναδικό design και πολυτελέστατες επιλογές διαμονής, το Cape Sounio συνδυάζει αρμονικά την αίσθηση του οικείου με τα υψηλά standards της Grecotel.

Μπορεί τυπικά το καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, οι αποδράσεις όμως δεν θα πάψουν ποτέ να μας αναζωογονούν και να μας χαλαρώνουν. Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούν να προσαρμοστούν πάλι στο κλίμα της δουλειάς, ενώ αναπολούν με νοσταλγία τις στιγμές που έζησαν λίγες ημέρες πριν.

Το in2life δεν θα πάψει να προτείνει εξορμήσεις και αποδράσεις που θα σας κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση και θα σας βοηθούν να... ”γεμίζετε τις μπαταρίες” τόσο του οργανισμού όσο και του μυαλού σας.

Αφορμή για μία από αυτές, και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη πρωτεύουσα, αποτελεί το Grecotel Cape Sounio.

Με μαγευτική θέα στον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα, το Grecotel Cape Sounio, ένα από τα λίγα ξενοδοχεία της Αττικής που συνδυάζουν τόσο εύστοχα την πολυτέλεια με την καλαίσθητη αρχιτεκτονική, ξεχωρίζει για το μοναδικό του ύφος, την πολυτελή του ατμόσφαιρα και τα ιδιαίτερα στοιχεία του.

Το Cape Sounio δεν αποτελεί απλά μια ξενοδοχειακή μονάδα. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέρετρο σε μια από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές περιοχές της Αττικής, το Σούνιο.

Σε απόσταση 67 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το ναό του Ποσειδώνα και με θέα το Αιγαίο, το Cape Sounio προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Διαθέτει 154 πέτρινα bungalows με ιδιωτικό κήπο, πολλά από τα οποία διαθέτουν και την ιδιωτική τους πισίνα. Μάλιστα, τα 117 από αυτά είναι χτισμένα αμφιθεατρικά γύρω από την κεντρική πισίνα της μονάδας σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Οι επιλογές διαμονής χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος, τη θέα και τις παροχές.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης βίλες χτισμένες πάνω στο λόφο, οι οποίες προσφέρονται για όσους αναζητούν περισσότερη απομόνωση.

Αξιοποιώντας φυσικά υλικά όπως η πέτρα και το ξύλο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, το Cape Sounio συνδυάζει άψογα την αίσθηση του οικείου και της διακριτικής πολυτέλειας.

Στις παροχές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εσωτερική (θερμαινόμενη) και εξωτερική πισίνα, 2 μπαρ, ένα από τα οποία βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, εστιατόριο, καφετέρια, βιβλιοθήκη ταινιών και μουσικής, αίθουσα πρόσβασης στο διαδίκτυο, κοσμηματοπωλείο, μίνι μάρκετ, πλυντήρια, υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου και γιωτ, ιατρική βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης, υπηρεσία φύλαξης παιδιών, spa και ιδιωτικό ελικόπτερο για περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου.

Σε ό,τι αφορά τις παροχές των δωματίων, αυτές περιλαμβάνουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, DVD, μίνι μπαρ, σεσουάρ, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες κουρτίνες, χρηματοκιβώτιο και μαρμάρινα μπάνια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελέστατο εστιατόριο με θέα στο ναό του Ποσειδώνα που ενδείκνυται τόσο για ρομαντικά δείπνα όσο και για θέματα υψίστης σημασίας. Λειτουργεί καθημερινά από τις 7.30-10.30 για πρωινό και από τις 19.00 ως τις 23.30 για δείπνο. Μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις και δημιουργίες από τον Ασιάτη σεφ, στο εστιατόριο ”So Oriental” αλλά και στο ”Cavo Kolones”, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο προσφέρεται κρητική κουζίνα.

Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας στο μπαρ δίπλα στην πισίνα, να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στη αύρα από το ναό και από τη θάλασσα του Αιγαίου.

Τέλος, μπορείτε να αναζωογονηθείτε στο spa του ξενοδοχείου, ένα από τα καλύτερα της Μεσογείου. Υπό το φως των κεριών και των μοναδικών μελωδιών αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και επιλέξτε ανάμεσα σε αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, μασάζ, θεραπεία με πέτρες και πολλά άλλα.

Οι τιμές ξεκινούν από 350 ευρώ για τα δίκλινα δωμάτια και φθάνουν μέχρι τα 1.900 ευρώ για τις βίλες.

Έφη Ρουτζάκη

Grecotel Cape Sounio, Σούνιο, Αττική, τηλ.: τηλ. 22920 69700

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v