Βρήκαμε δωμάτια στις Κυκλάδες σε ανθρώπινες τιμές

Από 40€ μέχρι 80€ το πολύ έχουν τα δίκλινα που σου βρήκαμε σε Νάξο, Τήνο, Άνδρο, Σίφνο και Σαντορίνη. Ναι, και Σαντορίνη.
Βρήκαμε δωμάτια στις Κυκλάδες σε ανθρώπινες τιμές
της Ηρώς Κουνάδη

Είναι που είναι οι τιμές των ακτοπλοϊκών στα ύψη, λέμε να μην πουλήσουμε και το σπίτι μας για τρεις διανυκτερεύσεις στις Κυκλάδες. Γίνεται; Φυσικά και γίνεται –αν εξαιρέσουμε τη Μύκονο, όλα γίνονται. Ρίξαμε μια ματιά σε τιμές και διαθεσιμότητες, και βρήκαμε αξιοπρεπέστατα δωμάτια αυστηρά σε διψήφιες τιμές για τα μέσα Ιουλίου στα περισσότερα Κυκλαδονήσια. Για τσέκαρε.

(*) Οι τιμές είναι ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα, και έχουν υπολογιστεί για τα μέσα Ιουλίου.

Κατ’ αρχάς, η Νάξος φημίζεται για τις καλές τιμές της, λόγω της πληθώρας χωριών και καταλυμάτων που διαθέτει. Ενδεικτικά, ωραιότατες επιλογές είναι η Δροσιά στον Κόρωνο (53€ το διαμέρισμα που φιλοξενεί μέχρι και 4 άτομα), το Smaragdi στις Εγγαρές (69€ το δίκλινο) το Armonia Studios στη Μικρή Βίγλα (58€ το δίκλινο)  το Despoina & John στην Αγία Άννα (54€ το διαμέρισμα δύο ατόμων) και το Helen's vacation home (επίσης 54€). 

Εξίσου φημισμένη για τις τιμές της είναι και η Σύρος, στην οποία βρήκαμε τα στούντιο του Korali Apartments να ξεκινούν από τα 55€ το δίκλινο, το ευρύχωρο Antonela Room στα 50€, τον Κροίσο στον Γαλησσά στα 44€, και το Atropos Varvara στην πανέμορφη Ποσειδωνία στα 39€ μόνο.

Στο Γαύριο της Άνδρου τα δωμάτια του Galaxy ξεκινούν από μόλις 40€ το δίκλινο ενώ εξαιρετική επιλογή εδώ αποτελεί και το Andros Holiday Hotel (85€ το δίκλινο με πρωινό). Στην ενδοχώρα, και συγκεκριμένα στο Επισκοπειό, το Moraki Apartment δεν ξεπερνά τα 61€ για ένα δίκλινο. 



Στην μικρούλα Σίκινο θα κάνεις διακοπές μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, και δεν θα τις πληρώσεις και ακριβά: Από μόλις 50€ ξεκινούν τα δωμάτια στο Pirgari Rooms στην Αλλοπρόνοια, που έχουν και τέλεια θέα στη θάλασσα. 

Στην πάντα αγαπημένη Σίφνο έχουμε να σου προτείνουμε αυτό εδώ το ωραιότατο διαμέρισμα στον Αρτεμώνα που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 52€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. Επίσης ωραιότατες επιλογές είναι τα Studio Anna στο Βαθύ (από 60€ το δίκλινο, ή 80€ αν θες και θέα θάλασσα) και τα Mihaela Apartments στον Φάρο (80€ για μέχρι τρία άτομα) 

Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Τήνου, τη Στενή, η Απόδραση έχει συμπαθέστατα, ευρύχωρα δωμάτια σε τιμές που κυμαίνονται στα 80€ και δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι τριών ατόμων. Άλλη επιλογή είναι το The artist’s House στο χωριουδάκι που λέγεται Μαρλάς, το οποίο νοικιάζεται ολόκληρο με 72€ τη βραδιά. 



Μήπως είσαι για μια Ίο; Σου βρήκαμε δωμάτια πάνω στην παραλία, στο Μαγγανάρι, και συγκεκριμένα στο Dimitris Rooms, οι τιμές του οποίου δεν ξεπερνούν τα 70€ για ένα τρίκλινο. Εναλλακτικά, πάλι πάνω σε παραλία, στο Ψαθί αυτή την φορά, τα δωμάτια στο Psathi Beach κοστίζουν 81€ για τρία άτομα και έχουν και θέα θάλασσα. 

Την Σαντορίνη δεν περίμενες να τη βρεις σε αυτή τη λίστα, αλλά κι όμως: Το Hotel Perissa, στο ομώνυμο χωριό, έχει δωμάτια που δεν ξεπερνούν τα 81€ για τρία άτομα. 

Και Αμοργό έχουμε, που την αφήσαμε τελευταία επειδή την αγαπάμε λίγο περισσότερο. Στο Elichryson Studios στην Αιγιάλη δεν θα πληρώσεις παραπάνω από 60€ για ένα δίκλινο, ενώ ο Άγιος Γεώργιος Βαλσαμίτης στα Κατάπολα έχει κουκλίστικα δωμάτια με 75€ το δίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v