Απίστευτοι ξενώνες με τζάκι στα ορεινά της Αρκαδίας

Ναι εντάξει, φθηνοί δεν είναι. Είναι όμως υπέροχοι. Έξι ξενώνες με τζάκι, σούπερ θέα και εκπληκτικό πρωινό για ιδιαίτερες περιστάσεις.
Απίστευτοι ξενώνες με τζάκι στα ορεινά της Αρκαδίας
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου. Τις καθημερινές ενδέχεται να τις βρείτε χαμηλότερες, αλλά μην περιμένετε και θαύματα.

Valtessiniko Studios 
Βαλτεσινίκο, τηλ.: 27950 82385
Τιμή: 81€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Στην είσοδο ενός από τα ωραιότερα χωριά του Μαινάλου, αυτός ο ξενώνας προσφέρει πανέμορφα, ευρύχωρα δωμάτια-μαιζονέτες: Σαλόνι με τζάκι στο ισόγειο, υπνοδωμάτιο με αφράτα στρώματα Cocomat και μπαλκονάκι με τέλεια θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Μαινάλου στον πάνω όροφο. Το πρωινό περιλαμβάνει σπιτικές πίτες, μπουγάτσες, μαρμελάδες και άλλες χειροποίητες λιχουδιές για να ξεκινήσει ιδανικά μια γεμάτη μέρα εξερεύνησης στην Αρκαδία.

Ελαιών 
Ελληνικό, τηλ.: 6948073818
Τιμή: 130€ για τη σουίτα με τζάκι που φιλοξενεί έως 4 άτομα (με πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Δωμάτια βγαλμένα από εικονογράφηση παραμυθιού, με πέτρινους τοίχους, ξύλινα ταβάνια, έπιπλα ζωγραφισμένα στο χέρι και μεγάλα πέτρινα τζάκια προσφέρει αυτός ο φανταστικός ξενώνας σε ένα από τα πλέον ανεξερεύνητα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας. Τα πετρόχτιστα σπιτάκια του αγκαλιάζει μια μικρή φάρμα, από την οποία έρχονται πολλά από τα εδέσματα του πρωινού. Τακτικά διοργανώνονται εδώ συνεδρίες ρέικι, ενώ ευπρόσδεκτα είναι και τα κατοικίδιά σας.

Ξενώνας Έναστρον
Δημητσάνα, τηλ.: 2795 031684
Τιμές: 81€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια, με ξύλινα μπαλκονάκια που απολαμβάνουν εκπληκτική θέα στο απολύτως πέτρινο τοπίο της Δημητσάνας, και παροχές που περιλαμβάνουν από mini bar μέχρι στρώματα Cocomat για ονειρεμένο ύπνο. Το παραδοσιακό πρωινό περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα και τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ κάθε απόγευμα στο lounge του ξενώνα μας κακομαθαίνουν λίγο ακόμα, με τσάι και μπισκότα και άλλες χειροποίητες λιχουδιές.

Foresta in Medias Mores
Βλαχοκερασιά, τηλ.: 271 110 4099
Τιμή: 74€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Ορεινή Αρκαδία δεν είναι μόνο το Μαίναλο. Σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε το φαντασμαγορικό Δάσος της Σκιρίτιδας, αλλά και τα πανέμορφα χωριά του Βόρειου Πάρνωνα, το Foresta in Medias Mores προσφέρει μεγάλα, χουχουλιάρικα δωμάτια με τζάκια να σιγοκαίνε στα πόδια των κρεβατιών, χτιστά καναπεδάκια και πέτρινους τοίχους. Το πρωινό περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα και χειροποίητες λιχουδιές, ενώ το εστιατόριο του ξενώνα είναι από τα καλύτερα της περιοχής.

Abeliona Retreat
Αμπελιώνα, Ορεινή Αρκαδία, τηλ.: 2626 023993
Τιμή: 150€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Σε μια από τις πιο ανεξερεύνητες γωνιές της Αρκαδίας, στην πλαγιά του Λύκαιου Όρους, κρύβεται ένας από τους ωραιότερους ξενώνες της. Τα δωμάτια του Abeliona Retreat είναι φωτεινά και ευρύχωρα, στολισμένα με χειροποίητα έπιπλα και μεγάλα πέτρινα τζάκια. Το λαχταριστό πρωινό φτιάχνεται με βιολογικά προϊόντα. Στον ξενώνα θα βρείτε επίσης δανειστική βιβλιοθήκη, επιτραπέζια παιχνίδια και αίθουσα μπιλιάρδου. Η δε θέα από τα μπαλκόνια των δωματίων κλέβει την παράσταση.

Thisoa Hotel 
Καρκαλού, τηλ.: 2795 031690
Τιμή: 92€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σούπερ στιλάτα, μεγάλα δωμάτια διακοσμημένα με έμπνευση από την τοπική αρχιτεκτονική, με πέτρινα στοιχεία, τζάκι στα πόδια του κρεβατιού και μπαλκονάκια που αγναντεύουν τα καρτποσταλικά τοπία του Μαινάλου. Ένας ξενώνας χάρμα οφθαλμών, σε ένα χωριό στα μισά περίπου της διαδρομής από τη Βυτίνα στη Δημητσάνα που μπορεί και να μην είχες ακουστά ως τώρα –γι’ αυτό σου βρήκαμε την τέλεια αφορμή να το ανακαλύψεις. Το πρωινό είναι φτιαγμένο με τοπικά προϊόντα και σπιτικές συνταγές να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v