Βρήκαμε φτηνά δωμάτια στις Κυκλάδες

Τριημεράκι στις Κυκλάδες και με φτηνά δωμάτια; Το ψάξαμε, το βρήκαμε και θα στείλουμε κι εσένα συστημένο…
Βρήκαμε φτηνά δωμάτια στις Κυκλάδες
Τα πράγματα είναι ακόμα περίεργα με τις μετακινήσεις και την συλλογική μας παράνοια, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι χρειαζόμαστε διακοπές. Και τις χρειαζόμαστε άμεσα. Επειδή, όμως, δεν μας περισσεύουν και πολλά λεφτά για ακριβά δωμάτια, σκανάρουμε τις Κυκλάδες προς αναζήτηση καλής και φτηνής στέγης. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε.

Και θα σου προτείνουμε να πας και εσύ. (Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τριήμερο 26-28 Ιουνίου.)

Πάμε στην Νάξο…

Στο νησί της Νάξου μπορεί να κοστίζει λίγο ακριβά να πάμε (ειδικά αν θέλουμε να μεταφέρουμε και δικό μας αυτοκίνητο), αλλά η διαμονή είναι σούπερ φτηνή. Όπως, για παράδειγμα, στα Orama Apartments που βρίσκονται μόλις 400 μέτρα από την παραλία της Αγίας Άννας, και τα βρήκαμε στα 25€ την βραδιά. Εναλλακτικά, στα πανέμορφα δωμάτια του Studios Bourgos που επίσης τα βρήκαμε στα 25€ ανά διανυκτέρευση, και βρίσκονται και σε απόσταση αναπνοής από το μεσαιωνικό Κάστρο του νησιού. Στην Πανσιόν Στέλλα, από την άλλη, βρίσκουμε κουκλίστικα δωματιάκια με μόλις 23€ την βραδιά.

Πάμε στην Πάρο…

Και η Πάρος, ευτυχώς, προσφέρει μερικά οικονομικά μέρη για να μείνουμε, θα λέγαμε όμως ότι σε γενικές γραμμές η διαμονή είναι κάπως πιο ακριβή σε αυτό το νησί. Βρήκαμε δωμάτιο με 22€ την διανυκτέρευση στα Betty Apartments, με μια υπέροχη παραλία στα 100 μέτρα. Εναλλακτικά, στα τιμιότατα δωματιάκια του Villa Studios, που τα βρήκαμε στα 25€ την βραδιά. Τέλος, στα Siroco’s Rooms βρήκαμε πολύ ωραία δωμάτια με 28€.

Πάμε στην Αμοργό…

Στην όμορφη Αμοργό, η διαμονή δεν θα μας κοστίσει τα μαλλιά της κεφαλής μας. Στην Πανσιόν Ηλίας βρήκαμε πολύ γλυκούλια δωματιάκια με 30€ την διανυκτέρευση, ενώ στο ξενοδοχείο Galaxy, που απέχει μόλις 200 μέτρα από το λιμάνι του νησιού, βρήκαμε το δίκλινο με 33€ την διανυκτέρευση. Τέλος, εξίσου κοντά στο λιμάνι και την παραλία της Αιγιαλής, η Πανσιόν Αιγαίον έχει πολύ όμορφα δωμάτια, με 32€ την βραδιά. 

 Πάμε στην Σύρο…

Στην Ερμούπολη, αν θέλουμε να μείνουμε, οι οικονομικές επιλογές δεν είναι και τόσες πολλές. Βρήκαμε, όμως, δωμάτια σούπερ τίμια στο Soullas Apartments, από 30€ την διανυκτέρευση. Στον Γαλησσά, από την άλλη, έχουμε περισσότερες φθηνές επιλογές. Όπως τα Aegialis Studios που και σε αυτά βρήκαμε το δίκλινο στα 30€ την βραδιά, αλλά και το Manousos’ Rooms που έχουν και δροσερό πλακόστρωτο πάτωμα, επίσης στα 30€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v