Σούπερ προσφορές σε ξενοδοχεία και δωμάτια τώρα

Οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι πλέον ελεύθερες, και οι τιμές των ξενοδοχείων καλύτερες από ποτέ. Φύγαμε για εκδρομή;
Σούπερ προσφορές σε ξενοδοχεία και δωμάτια τώρα
Χρόνια μας φαίνεται ότι πέρασαν από την τελευταία φορά, όχι που οργανώσαμε, αλλά που σκεφτήκαμε εκδρομή. Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, πάντα φτάνει, τα ταξίδια επιστρέφουν σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας, έστω μόνο στα ηπειρωτικά προς ώρας, κι εμείς αρχίζουμε δειλά να κοιτάμε τιμές ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, και να αναθαρρούμε. Πού πάμε, λοιπόν;

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (6-7/6).

Στις θάλασσες της Πελοποννήσου



- Στο Πεταλίδι, 27 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, το Anastasios Olive Garden διαθέτει φανταστικά δωμάτια με δικό τους κουζινάκι, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 23€ το δίκλινο (συν 7€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό).
- Στη Φοινικούντα, επάνω στην υπέροχη αμμουδιά της, το Korakakis Beach προσφέρει λιτά αλλά πεντακάθαρα και περιποιημένα δωμάτια στα 43€ το δίκλινο, ή 48€ με πρωινό.
- Στην Πύλο, το μοναδικό 12 Gods Resort έχει αυτές τις μέρες τα δωμάτιά του που αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους την θάλασσα, σε σούπερ χαμηλές τιμές: στα 45€ το δίκλινο, 50€ το τρίκλινο, συν 6€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό.
- Πολύ κοντά στην Κυπαρισσία, το Terpsi Apartments προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα σπιτάκια των 40 τ.μ. με δικές τους αυλές σε τιμές που κυμαίνονται από 33€ έως 37€ το δίκλινο.
- Στην Πλάκα του Λεωνιδίου, λίγα μόνο μέτρα από την παραλία, το Karantonis House διαθέτει σούπερ ευρύχωρα διαμερίσματα (των 70 τετραγωνικών) στα 55€ για δύο άτομα, ή 65€ για τέσσερα.
- Στο Ναύπλιο, το Nafplio View είναι ένα ωραιότατο, ευρύχωρο σπίτι πολύ κοντά στην παραλία της Αρβανιτιάς και την παλιά πόλη, που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 55€ για δύο άτομα. 
- Στον Πύργο Διρού, το Panorama Rooms προσφέρει δωμάτια με φανταστική θέα στη θάλασσα της Μάνης, στα 51€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό. 

Στις ομορφιές του Πηλίου



- Στη Μακρυράχη, πολύ κοντά στο Χορευτό, το Λιμανάκι διαθέτει ωραιότατα δωμάτια δυο βήματα από την θάλασσα, την οποία αγναντεύουν από τα μπαλκονάκια τους, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 38€ το δίκλινο με σούπερ πρωινό. 
- Στο Χορευτό, ακριβώς πάνω στο κύμα, το Ξενοδοχείο Χαγιάτι προσφέρει όμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια στα 46€ με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα, ή 40€ χωρίς μπαλκόνι (αλλά πάλι θέα στη θάλασσα από τα παράθυρά του).
- Στον Άγιο Ιωάννη, 100 μέτρα από την παραλία, το Irida Mar διαθέτει λιτά αλλά ευρύχωρα και περιποιημένα δωμάτια στα 33€ το δίκλινο με θέα θάλασσα. 
- Στην Αγία Κυριακή της Τσαγκαράδας, ανάμεσα στις παραλίες της Φακίστρας και της Νταμούχαρης, τα δωμάτια του Άδηλον είναι ευρύχωρα, διαθέτουν μπαλκονάκι και κοστίζουν 45€ το δίκλινο, 50€ το τρίκλινο. 
- Στο Λεφόκαστρο, στην πλευρά του Παγασητικού, το Menelaos Studios έχει σούπερ τιμές αυτή την εποχή, μόλις 23€ το δίκλινο στούντιο με κουζίνα, και απέχει είκοσι μέτρα από την παραλία. 
- Στον εν πολλοίς ανεξερεύνητο Άγιο Γεώργιο, το διαμέρισμα Βούλγαρης απέχει 80 μέτρα από την ομώνυμη παραλία, και άλλα 200 από την ξακουστή Αγρελιά, διαθέτει μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και φιλοξενεί τρία άτομα με 36€. 

Στα παράλια της Ηπείρου



- Στην πανέμορφη Πάργα, το Villa Physis είναι ένα σπιτάκι 75 τ.μ. με κουκλίστικη αυλή, δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπαλκόνι, που κοστίζει 27€ για δύο άτομα ή 54€ για πέντε. 
- Επίσης στην Πάργα, το Zorbas Apartments προσφέρει σούπερ ευρύχωρα διαμερίσματα με μεγάλα μπαλκόνια και καλά εξοπλισμένη κουζίνα, στα 40€ το δίκλινο. 
- Στη Βαλανιδοράχη, δυο χιλιόμετρα από παραλίες όπως το ξακουστό Αλωνάκι και η Σκάλα, το Green Hill διαθέτει φανταστικά δωμάτια με κουζινάκι και μπαλκόνι στα 40€ το δίκλινο. 
- Στη Λυγιά, ανάμεσα στην Πάργα και την Πρέβεζα, σχεδόν επάνω στην αμμουδερή παραλία, η Ακροθαλασσιά είναι ένα λιτό αλλά φροντισμένο σπιτάκι που φιλοξενεί τρία άτομα με 26€. 
- Στον Μύτικα της Πρέβεζας (που αν δεν την έχεις εξερευνήσει όσο της αξίζει, τώρα είναι η ευκαιρία σου) το Iliovasilema Hotel έχει πανέμορφα δωμάτια με κουζινάκι στα 32€ το δίκλινο, ή 55€ το οικογενειακό δωμάτιο τεσσάρων ατόμων με θέα στη θάλασσα. 

Στην Εύβοια (που ναι, περιλαμβάνεται στα «ηπειρωτικά» που επιτρέπεται να ταξιδέψεις)



- Από την πλευρά του Αιγαίου, στον Λιμνιώνα, θα βρεις το φανταστικό Frictories station of residency (φωτό επάνω) με τις τεράστιες μπαλκονάρες των δωματίων του να αγναντεύουν από ψηλά το απέραντο γαλάζιο. Τιμές, στα 56€ το δίκλινο συν 6€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό. 
- Στη Λίμνη, ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά του βορρά, το Koukounaries Apartments προσφέρει ευρύχωρα, χρωματιστά δωμάτια με κουζίνα και μπαλκόνι στα 50€ το δίκλινο. 
- Στις Ροβιές, πολύ κοντά στην παραλία, το Lappas Rooms διαθέτει φωτεινά, ευρύχωρα δωμάτια με δική τους κουζίνα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα στα 30€ το δίκλινο. 
- Στον Άγιο Γεώργιο της Λιχάδας, η Villa Nantia διαθέτει στούντιο με καλά εξοπλισμένο κουζινάκι και μπαλκόνι με θέα θάλασσα, στα 40€ το δίκλινο. 
- Στην Ήλια της Αιδηψού, τα καταπληκτικά δωμάτια του Ilia Mare αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους την θάλασσα, και κοστίζουν 53€ το δίκλινο με σούπερ πρωινό. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v