Οργανωμένες παραλίες για να αράξεις την κορμάρα σου με τις ώρες

Ξαμοληθήκαμε στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής και των περιχώρων και πιάσαμε πρώτη ξαπλώστρα κύμα, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο.
Οργανωμένες παραλίες για να αράξεις την κορμάρα σου με τις ώρες
Η απόλαυση στη θάλασσα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Υπάρχουν που λες άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλουν να κουβαλάνε 2 ομπρέλες μασχαλωτά και 3 σακίδια με πράγματα για να αράξουν την κορμάρα τους στην παραλία. Προτιμούν την άνεση της οργανωμένης παραλίας σε σχέση με ιδρωμένες βόλτες κάτω από το λιοπύρι και την αφεντομουτσουνάρα σου να προσπαθεί να βάλει την ομπρέλα με σωστό τρόπο για να μην στην πάρει ο αέρας και τρέχεις σαν τρελός να την μαζέψεις. Επισκεφθήκαμε λοιπόν τις οργανωμένες παραλίες της Αττικής και των περιχώρων της και μάθαμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν να πας και να λιάσεις την κορμάρα σου.

Varkiza Resort:



Εδώ και 8 χρόνια το Varkiza Resort φιλοξενεί χιλιάδες λουόμενους που λιάζουν το κορμί τους στις άνετες ξαπλώστρες και τις σκιερές ομπρέλες του. Μπόλικες δραστηριότητες για να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε: beach volley, μαθήματα water ski, windsurf, αλλά και διάφορα fitness events που θα ικανοποιήσουν και τον πιο περίεργο λουόμενο. Μπαράκια, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και μαγαζιά συμπληρώνουν την εικόνα του Varkiza Resort προσφέροντας έξτρα επιλογές.

Η είσοδος τις καθημερινές είναι στα  7,50 ευρώ (περιλαμβάνεται δωρεάν ξαπλώστρα). Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά κάτω των 6 ετών ενώ παιδιά 6-12 ετών, ενήλικες άνω των 65 ετών και φοιτητές εισέρχονται με ελληνικό πάσο: 3,5 ευρώ

Τα Σαββατοκύριακα η είσοδος διαμορφώνεται στα 8,50 ευρώ (+ 10 ευρώ το σετ ξαπλώστρες). Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά κάτω των 6 ετών ενώ παιδιά 6-12 ετών, ενήλικες άνω των 65 ετών και φοιτητές εισέρχονται με ελληνικό πάσο: 3,5 ευρώ.

Ακτή Βουλιαγμένης



Βραβευμένη με γαλάζια σημαία η πλαζ της Ακτής Βουλιαγμένης υποδέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου που αναζητούν μια χαλαρωτική εμπειρία στις όμορφες ξαπλώστρες της. Εντός του χώρου λειτουργεί μπαρ και καφέ με πολλές επιλογές καταλόγου. Τις καθημερινές η γενική είσοδος είναι στα 10€, ενώ το μειωμένο εισιτήριο στα 5€, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η τιμή εισόδου διαμορφώνεται στα 15€ (το μειωμένο στα 8€). Για δημότες του Δήμου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης η είσοδος στα 5€ ανεξαρτήτου μέρας.

Λίμνη Βουλιαγμένης



Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας η Λίμνη Βουλιαγμένης είναι ένας από τους πιο hot παραλιακούς προορισμούς της Αττικής. Το τοπίο είναι πανέμορφο κι οι ανέσεις που προσφέρονται θα σε κάνουν θαμώνα. Πέρα από το καφέ και το εστιατόριο, αξίζει να δοκιμάσεις τη snorkeling εμπειρία της εξερεύνησης της ζωής κάτω από το νερό.

Η είσοδος κοστίζει 15€ τις καθημερινές και 18€ τα Σαββατοκύριακα.

Zen Beach

Το Zen Beach, στη Βουλιαγμένη δίνει μια άλλη “γεύση” στο καλοκαίρι μας και μας καλωσορίζει με χαλαρωτική διάθεση.

Στην ήσυχη και όμορφη παραλία του Zen Beach μπορείς να χαλαρώσεις νωρίς το πρωί απολαμβάνοντας τις βουτιές σου. Η υπηρεσία της παραλίας είναι διαθέσιμη και πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει από το πρωί με καφέ, χυμούς και μενού στην παραλία που σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Τις καθημερινές ένα σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) ξεκινά από τα 20€ και φτάνει στα 35€ ανάλογα τη σειρά του στην παραλία, ενώ τα σαββατοκύριακα οι τιμές διαμορφώνονται από 25€ έως και 45€ ανάλογα τη σειρά. Από τις 17:00 και μετά οι τιμές πέφτουν στο μισό.

Aegeon Beach



Σε μια πανέμορφη και χιλιοφωτογραφημένη τοποθεσία ακριβώς κάτω από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο θα βρεις το Aegeon Beach που είναι ταμάμ για χαλαρωτικό άραγμα κάτω από τον ήλιο και διαγωνισμό βουτιών στην όμορφη παραλία του. Οι τιμές εισόδου τις καθημερινές στα 20€ με δύο ξαπλώστρες και ομπρέλα, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 30€.

EverEden Beach



Αγαπημένος προορισμός για τους οργανωμένους λουόμενους στην Ανάβυσσο, βραβευμένος με γαλάζια σημαία που επιβεβαιώνει τα πολύ καθαρά νερά. Υπάρχουν ξαπλώστρες τόσο στην άμμο αλλά και στο ξύλινο ντεκ, ενώ πέραν του μεγάλου μπαρ και του καφέ που διαθέτει ο χώρος υπάρχει η επιλογή διαφόρων watersports αν το λέει η περδικούλα σου. Η είσοδος στην παραλία είναι δωρεάν, ενώ το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στην παραλία κοστίζει 10€ τις καθημερινές και 25€ τα Σαββατοκύριακα κι αντίστοιχα το σετ στο ντεκ κοστίζει 25€ τις καθημερινές και 50€ τα Σαββατοκύριακα.

Apollon Beach



Αν θέλεις να το παίξεις μούρη στο Καβούρι, τότε πρέπει να επισκεφθείς την Αpollon Beach και να χαρείς τη νησάτη αίσθηση που αποπνέει, χάρη στη χρυσαφιά αμμουδιά της και τα πεντακάθαρα νερά της. Ο χώρος μπροστά στο ξενοδοχείο Divani Apollon & Τhalasso προσφέρει όλες τις ανέσεις, ενώ η τιμή του σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) διαμορφώνεται στα 39€ τις καθημερινές και στα 42€ τα Σαββατοκύριακα.

Astir Beach



Αν η τσέπη σου το επιτρέπει μπορείς να κατευθυνθείς και στον θρυλικό Αστέρα της Βουλιαγμένης και να ζήσεις την μεγάλη ζωή στις ξαπλώστρες του. Από όλα τα κομφόρ έχει ο παραλιακός μπαξές. Στον Αστέρα θα βρεις από water sports μέχρι spa, εστιατόριο, μπαρ και περιποίηση ομορφιάς. Τα πακέτα μπορεί να γίνουν extra premium αν βαστάει το πορτοφόλι σου, ενώ το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) έχει 50€ τις καθημερινές και 80€ τα Σαββατοκύριακα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v