Τώρα είναι ευκαιρία να πάτε Μύκονο και Σαντορίνη

Τώρα που και τα τελευταία πλήθη αποχωρούν, και οι τιμές πέφτουν, και ο καιρός είναι ακόμα ωραιότατος… Τώρα είναι η τέλεια περίοδος.
Τώρα είναι ευκαιρία να πάτε Μύκονο και Σαντορίνη
Δύο από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων χάνουν άδικα πόντους στη λίστα των προτιμήσεων πολλών από εμάς, εξαιτίας των διαβόητων τιμών τους και της πολυκοσμίας που δεν σε αφήνει να εκτιμήσεις την ομορφιά τους με την ησυχία σου. Εκτός αν πας τώρα, στο… νήμα της σαιζόν, και διαπιστώσεις έκπληκτος/η πως είναι σαν να μιλάμε για άλλα νησιά. Χώρια που με τα λεφτά που θα χρειαζόσουν τον Αύγουστο για ένα Σαββατοκύριακο τώρα θα μείνεις μια βδομάδα.

Στη Μύκονο…

Θα πας από τη Ραφήνα, με 29€ εισιτήριο (58€ το πήγαινε-έλα δηλαδή), θα βολτάρεις με την ησυχία σου σε μια από τις ωραιότερες Χώρες των Κυκλάδων και θα έχεις για πάρτη σου παραλίες φανταστικές σαν την σούπερ δημοφιλή Φτελιά –όπου τώρα δεν θα επικρατεί το αδιαχώρητο– ή την αγαπημένη των ερημιτών, και τώρα ακόμα πιο ήσυχη, Κάπαρη.

Διαβάστε περισσότερα - Οι (σχετικά) ήσυχες παραλίες της Μυκόνου

Για διαμονή, κοίτα τιμές και τρίψε τα μάτια σου: 38€ θα σου κοστίσουν τα ωραιότατα δίκλινα του Villa Pinelopi στη Χώρα, 42€ στο Angela’s Rooms στα Δεσποτικά, λίγο έξω από τη Χώρα, 40€ τα πανέμορφα δωμάτια της Pension Alexandra στον Τούρλο, 37€ τα ευρύχωρα στούντιο του Marina Blue στον Ορνό. Και σκέψου αυτές είναι τιμές Σαββατοκύριακου (για το ΣΚ 8-10/10, συγκεκριμένα) αν έχεις δυνατότητα να φύγεις καθημερινές μπορεί να τις βρεις ακόμα χαμηλότερες. Οι δε τιμές για να νοικιάσεις αυτοκίνητο και να γυρίσεις όλο το νησί ξεκινούν από 40€ την ημέρα.



Στη Σαντορίνη…

Μπορείς να πας με αεροπλάνο χωρίς να πληρώσεις πολλά: Στα 87€ πήγαινε-έλα κυμαίνονται τα εισιτήρια της Aegean τα περισσότερα ΣΚ του Οκτωβρίου (δες ημερομηνίες και τιμές εδώ). Αν προτιμάς πλοίο, τα εισιτήρια ξεκινούν από 35€ για τον Πρέβελη που φεύγει από Πειραιά (70€ πήγαινε-έλα) και από 66€ για το γρήγορο Super express από τη Ραφήνα (132€ το σύνολο).

Η ανεκτίμητη αξία είναι πως θα χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα στην Οία χωρίς να σου μπλοκάρει κανείς την θέα, θα απλώσεις τις ψάθες και τα κουβαδάκια σου στη Βλυχάδα, την Περίσσα και την Κόκκινη Παραλία, θα χορέψεις μέχρι να ανατείλει ο ήλιος στα μπαρ των Φηρών και θα εξερευνήσεις τον μαγικό αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι χωρίς να περιμένεις σε ουρές.



Διαβάστε περισσότερα - Η κρυφή Σαντορίνη: Πέρα από την Καλντέρα…

Όσο για τη διαμονή σου; Από 75€ ξεκινούν πλέον διαμερίσματα με θέα θάλασσα σαν το Pergeri Apartments στο Ημεροβίγλι, με 90€ μπορείς να μείνεις στο Aplada Suites στην Οία και 60€ κοστίζουν φανταστικά στούντιο σαν αυτά στο Κυκλάμινο, λίγο έξω από την Οία. 

Αν το μπάτζετ είναι σούπερ χαμηλό, ακόμα και με 26€ σου βρήκαμε αξιοπρεπέστατο δίκλινο στο Bluelife στην Περίσσα, με 42€ στο Golden Star στα Φηρά, και με 34€ στο Fira Livin Cave Rooms.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v