ΤΑΞΙΔΙΑ

Τέλειες οικογενειακές εκδρομές για τον χειμώνα

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για μια οικογενειακή εκδρομή, και έχουμε μερικές προτάσεις για εσάς.

Βρήκαμε ευκαιρίες σε δωμάτια για καθημερινές

Στην Αράχωβα, τη Ζήρεια, το Καρπενήσι και άλλους τσιμπημένους προορισμούς, οι τιμές των δωματίων τις καθημερινές πέφτουν έως και στο μισό των Σ/Κ.

ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα χωριουδάκια της Αρκαδίας που πρέπει να ανακαλύψεις

Ορεινή Αρκαδία δεν είναι μόνο η Δημητσάνα και η Βυτίνα. Τέσσερα υπέροχα χωριά περιμένουν κρυμμένα από τα φώτα της δημοσιότητας να τα εξερευνήσεις.

Ένα τέλειο road trip στην Ελλάδα

Έχεις μερικές μέρες άδεια; Έχουμε το τέλειο road trip για να ξεκινήσεις από την Αθήνα και να εξερευνήσεις την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σούπερ οικονομικοί ξενώνες έως 2 ώρες από την Αθήνα

Ονειρεύεσαι εκδρομές φθινοπωρινές, αλλά ούτε άδεια έχεις, ούτε budget; Μην σκας. Σου βρήκαμε ξενώνες με λιγότερα από 50€ το δίκλινο, 2 ωρίτσες μακριά το πολύ.

Η Ορεινή Κορινθία… όσο πιο οικονομικά γίνεται

Ναι, δεν είναι οικονομικός προορισμός η Ζήρεια. Επειδή, όμως, είναι υπέροχη, ψάξαμε και βρήκαμε φανταστικούς ξενώνες με λογικές για τα δεδομένα της τιμές.

ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Τέλεια δεκεμβριάτικα ΣΚ πριν τον χαμό των γιορτών

Στο Πήλιο, την Πελοπόννησο, τον Παρνασσό και το Καρπενήσι βρήκαμε δωμάτια με 40-50€ το δίκλινο, και χωριουδάκια που αξίζει να ανακαλύψεις.

Τέλειες φθινοπωρινές μονοήμερες στην Πελοπόννησο

Σε λίμνες και φαράγγια, φάρους και χωριά, τέσσερις υπέροχες μονοήμερες εκδρομές στην Πελοπόννησο, που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά.

ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Κουίζ: Τις πρωτεύουσες της Ασίας τις ξέρεις;

Δεν θα σε ρωτήσουμε για το Πεκίνο και το Τόκυο. Θα το δυσκολέψουμε, και θα πάμε από τη Σαουδική Αραβία ως τη Μογγολία. Το ‘χεις;

15 από τα υπέροχα τοπία της Πελοποννήσου

Μην είναι οι κάμποι; Μην είναι τα βουνά; Μην είναι τα απίστευτα τοπία της Πελοποννήσου, που μας βάζουν κάθε φορά σε πειρασμό για άλλη μια εκδρομή;

"Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται περισσότερο από μία φορά είναι μια απόφαση."

Πάουλο Κοέλο

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica

    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη

© 2002-2019 MEDIA2DAY