ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΡΑΣΙ

Κτήμα Χρυσοχόου: Κερδίστε ένα σούπερ δείπνο για 4!

Το Κτήμα Χρυσοχόου στη Νάουσα και το in2life σας κάνουν το τραπέζι για τέσσερις, στο κλασικό εστιατόριο Spiros & Vasilis στο Κολωνάκι.

Κτήμα Χρυσοχόου: Κερδίστε ένα σούπερ δείπνο για 4!

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα με ένα αξέχαστο δείπνο με τα κρασιά του Κτήματος Χρυσοχόου.

Τι λέτε;

Η εταιρεία διανομής οίνων και αποσταγμάτων Foodrinco, σε συνεργασία με το Κτήμα Χρυσοχόου στη Νάουσα και το in2life.gr σας καλεί να αποχαιρετήσετε τον Χειμώνα και προσφέρει την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο του κρασιού να απολαύσει με την παρέα του ένα αξέχαστο γεύμα 4 ατόμων σε ένα από τα κλασικά εστιατόρια της Αθήνας, το SPIROS & VASILIS (Λάχητος 5, Κολωνάκι / τηλ.: 210 7237575).

Κάθε πιάτο του γεύματος θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο κρασί του Κτήματος Χρυσοχόου. Η συνολική αξία του δώρου είναι €160.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 24 Μαρτίου και η κλήρωση θα γίνει στις 4 Απριλίου.

Ο νικητής θα μπορεί να προγραμματίσει το γεύμα για οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, εκτός από Παρασκευή και Σάββατο, κατόπιν κράτησης.

Νικητής:

ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2