Κερδίστε δώρα για οινόφιλους από το House of Wine

Τρία δώρα για τους οινόφιλους αναγνώστες του In2life προσφέρει το House of Wine. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε κρασιά από "ψαγμένα" ελληνικά οινοποιεία με εξαιρετική ποιότητα παραγωγής που διάλεξαν για εσάς οι ειδικοί.
Κερδίστε δώρα για οινόφιλους από το House of Wine
Οι νικητές του διαγωνισμού του in2life και του House of Wine είναι: 
Για το 1ο δώρο: Βασίλης Αυδίκος
Για το 2ο δώρο: Αντώνιος Δημόπουλος
Για το 3ο δώρο: Γιάννης Αράπογλου
Οι νικητές μπορούν να απαραλάβουν τα δώρα τους από το House of Wine, Ιθώμης 26, στο Χαλάνδρι, αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 6773315. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.  

Υπάρχουν σήμερα 600 καταγεγραμμένα οινοποιεία στην Ελλάδα! Από αυτά, γνωστά είναι περίπου 100… είναι αυτά που έχουν δίκτυα διανομής, που βρίσκονται στις μεγάλες και μικρές κάβες, που προωθούνται άλλο πολύ και άλλο λιγότερο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Και τα υπόλοιπα 500;

Κάποια από αυτά, με μικρή παραγωγή, εξυπηρετούν τοπικές αγορές… κάποια άλλα μικρότερα, υπάρχουν για το μεράκι του ιδιοκτήτη τους. Πολλά είναι προσπάθειες νέων οινοποιών που ακόμα δεν έχουν βρει το δρόμο τους, άλλα αριθμούν μεράκι …δεκαετιών, αλλά παραμένουν άγνωστα (ή ελάχιστα γνωστά) στο ευρύ κοινό.

Πολλά μέτρια, κάποια αρκετά καλά… και ανάμεσά τους, αν μπει στον κόπο να ψάξει κανείς, βρίσκονται κάποια οινοποιεία που μπορεί να χαρακτηριστούν εξαιρετικά. Μικρά, με μικρή παραγωγή, αλλά με μεράκι και πάθος για το καλό, ποιοτικό κρασί, παράγουν κρασιά που μπορεί να καταπλήξουν και τον πιο αυστηρό κριτή.

Εμείς τα χαρακτηρίζουμε Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα.
 
Τα Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα με το House of Wine. Ήταν ένα μεράκι πολύ παλιό, που υλοποιήθηκε με αναζητήσεις συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Ψάξαμε, ρωτήσαμε, ταξιδέψαμε, δοκιμάσαμε… και επιλέξαμε.

Με κριτήρια αυστηρά, που αφορούσαν τόσο την ποιότητα των παραγομένων κρασιών, όσο και την παραγωγή, από το αμπέλι, την οινοποίηση, μέχρι την εμφιάλωση, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι τα εξαίρετα κρασιά που ανακαλύψαμε δεν ήταν προϊόν τύχης, αλλά μεθοδευμένης, επικεντρωμένης και παθιασμένης δουλειάς πάνω στο σταφύλι και το κρασί.

Εμείς τα ανακαλύψαμε, και σας παρουσιάζουμε τα πρώτα Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα:  

Δώρο 1
1 φιάλη ΚΑΠΠΑ Ρ11, 1 φιάλη ΚΑΠΠΑ Π35 και 1 φιάλη ΚΛΗΜΑ 100% από το Οινοποιείο Boutique “Κτήμα Παύλου».
Το ΚΑΠΠΑ Ρ11, ένα λευκό κρασί από την λευκή οινοποίηση του Ξινόμαυρου, με την προσθήκη 20% Riesling, αποτελεί ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και μοναδικό πάντρεμα των δύο αυτών ποικιλιών.

Το ΚΑΠΠΑ Π35, μια εξαιρετική δημιουργία ροζέ από Ξινόμαυρο, οινοποιείται με την ίδια μαεστρία που το Κτήμα Παύλου οινοποιεί το Ξινόμαυρο στις ερυθρές αλλά και στις λευκές εκφάνσεις του.

Τέλος, το ΚΛΗΜΑ 100% , ένα "καθαρόαιμο" Ξινόμαυρο του Αμύνταιου, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει σε υπερθετικό βαθμό.

Δώρο 2
1 Φιάλη Μαυρούδι 2007, 1 φιάλη Ροζέ 2009 και 1 φιάλη Κυδωνίτσα 2009 από το Οινοποιείο Boutique “Κτήμα Θεοδωρακάκου».
 
Παρουσιάζουμε εδώ τα τρία βασικά κρασιά του κτήματος Θεοδωρακάκου, αυτά που βασίζονται στις γηγενείς ποικιλίες της Λακωνίας: Την λευκή Κυδωνίτσα, βασισμένη στην ομώνυμη ποικιλία, το ερυθρό Μαυρούδι, βασισμένο στο τοπικό Μαυρούδι της Λακωνίας, και το Ροζέ του κτήματος, έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό από Μαυρούδι και Αγιωργίτικο.

Δίνουμε έμφαση σε αυτά, γιατί αποτελούν εξαιρετικές οινοποιήσεις τοπικών ποικιλιών, και δίνουν έτσι τη δυνατότητα σε όσους εκτιμούν το καλό κρασί να διαπιστώσουν ότι η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να αναδείξει τις τοπικές ποικιλίες της.


Δώρο 3
1 φιάλη Σγουρίδη Σίγμα - Λευκός 2009 και 2 φιάλες Σγουρίδη - Ερυθρός 2006 από το Οινοποιείο Boutique “Οίνοι Σγουρίδη»
Δύο μόνο κρασιά παράγουν οι "Οίνοι Σγουρίδη", και αυτά σε πολύ μικρές ποσότητες: Τον Λευκό Σγουρίδη, ένα πολυποικιλιακό κρασί με τολμηρή σύνθεση από Ροδίτη, Ασύρτικο και Trebbiano Toscano (όλα παραγωγής των αμπελώνων Σγουρίδη) και τον Ερυθρό Σγουρίδη, με σύνθεση από Cabernet Sauvignion και Merlot, και μικρή προσθήκη από το τοπικό Παμίδι, που όμως κάνει και την διαφορά.

Γενικές πληροφορίες για το House of Wine (www.houseofwine.gr)

Το Houseofwine.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους απανταχού φίλους του κρασιού! Aπό τον Σεπτέμβριο του 2009 εισάγει νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες και ιδέες, τόσο στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών του όσο και στον απλό αλλά εξειδικευμένο τρόπο ενημέρωσής τους, φέρνοντας επανάσταση στην αγορά του κρασιού στην Ελλάδα.

Το Ηοuse Of Wine, το πιο ενημερωμένο και επαγγελματικό e-shop οίνου στην Ελλάδα, απαντά σε όλα τα καθημερινά σας ερωτήματα σε σχέση με το κρασί και τα χαρακτηριστικά του και σας παραδίδει τη φιάλη που θέλετε ακόμη και αυθημερόν σπίτι σας.

Το House of Wine ξεχωρίζει γιατί διαθέτει:
Άμεση Παράδοση
- Παράδοση σε 2 εργάσιμες ημέρες
Προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδονται οπουδήποτε στην Ελλάδα εντός 2 εργάσιμων ημερών. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα η αποστολή γίνεται την επομένη της παραγγελίας.

- Παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες
Αν ο χρόνος δεν πιέζει, υπάρχει επιλογή παράδοσης σε 5 εργάσιμες ημέρες - για ολόκληρη την Ελλάδα - της οποίας το κόστος για την Αττική είναι 10€ ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι πολύ οικονομικό και εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας.

- Δωρεάν Παράδοση εντός Αττικής
Για παραγγελίες πάνω από 60€ και παράδοση εντός Αττικής μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν παράδοση εντός 5 ημερών.

- Αυθημερόν Παράδοση εντός Αττικής
Για τις παραγγελίες εκείνες που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά υπάρχει η επιλογή αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής.

Ποικιλία ετικετών
Το House of Wine διαθέτει μία τεράστια ποικιλία ετικετών η οποία καλύπτει 1000+ ετικέτες από όλα τα ελληνικά κρασιά καθώς και από τα πιο αξιόλογα διεθνή κρασιά από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Αργεντινή και Χιλή. Το House of Wine μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του απλού φίλου του κρασιού αλλά και του πιο ενημερωμένου γευσιγνώστη-οινόφιλου.

Συνεχής ενημέρωση σε σχέση με το κρασί
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κρασί να επιλέξετε για το σπίτι σας; Είστε καλεσμένος και θέλετε άμεσα ένα κρασί στην πόρτα του σπιτιού σας; Θέλατε πάντα να φτιάξετε μία μικρή κάβα σπίτι σας αλλά δεν έχετε το χρόνο; Αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα εκδήλωση οινογνωσίας- γευσιγνωσίας και πώς μπορείτε να συμμετέχετε;

Θέλετε να στείλετε δώρα σε φίλους, συγγενείς, σε δικούς σας ανθρώπους, για τα γενέθλιά τους, την γιορτή τους, την επέτειό σας ή για όποιο άλλο λόγο; Σκέφτεστε τι δώρα θα κάνετε στο προσωπικό της εταιρείας σας και στους συνεργάτες σας για τις γιορτές ή για όποιο άλλο λόγο; Επιθυμείτε να οργανώσετε μια βραδιά οινογνωσίας ή γευσιγνωσίας για τους συνεργάτες σας, πελάτες σας, το προσωπικό σας; Αναρωτιέστε ποιο κρασί ταιριάζει με το φαγητό σας; Τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω, τις δίνει τo μεγαλύτερο ηλεκτρονικό e-shop, το Ηουse of Wine.

Mε εγκαταστάσεις αποθήκευσης δυναμικότητας 20.000 φιαλών και δυνατότητα άμεσης παράδοσης των 1000+ ετικετών όλων των ελληνικών και των πιο αξιόλογων διεθνών κρασιών από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Χιλή, το House of Wine εξυπηρετεί τόσο τον απλό φίλο του κρασιού όσο και τον γευσιγνώστη – οινόφιλο.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του στο διαδίκτυο το www.houseofwine.gr έκανε αίσθηση, αφού είναι το μόνο ελληνικό e-shop που προσφέρει τη δυνατότητα συνολικής ενημέρωσης σχετικά με το κρασί και τον συνδυασμό του με τα διάφορα πιάτα. Επίσης, παρέχει μία καινοτομική υπηρεσία που αφορά στη δυνατότητα αναζήτησης με βάση κριτήρια όπως παραγωγός, ετικέτα, χώρα, τύπος κρασιού, χρονιά, τιμή. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μετατρέπουν την αγορά ενός κρασιού σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε μία πραγματικά ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική εμπειρία! 

Info

House of Wine www.houseofwine.gr
Παραγγελίες: 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!
Γενικός Διευθυντής: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΚΟΥΝΗΣ
Διεύθυνση: Ιθώμης 26, 152 31, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 801-111-WINE (9463), 210-6773315
e-mail: [email protected]
Δημόσιες Σχέσεις Αλίκη Δανάλη – [email protected]

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v