Σεμ-οινάριο απόλαυσης!

Για μία ακόμη σεζόν, το επιτυχημένο Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού του Θόδωρου Λέλεκα έρχεται να φέρει τον ερασιτέχνη οινόφιλο πιο κοντά στο κρασί, μέσα από τη γνώση και την πρακτική εξάσκηση. Γιατί όσο πιο καλά μαθαίνουμε το κρασί, τόσο πιο πολύ το απολαμβάνουμε...
Σεμ-οινάριο απόλαυσης!
Ο Φθινοπωρινός κύκλος ξεκινάει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κατά την διάρκεια του νέου αυτού κύκλου σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν θεωρητική κατάρτιση, αλλά και θα δοκιμάσουν επιλεγμένα κρασιά από όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, καθώς και χαρακτηριστικά Ελληνικά και εισαγόμενα γλυκά και αφρώδη κρασιά.

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές εκπλήξεις, όπως παρουσιάσεις από γνωστούς οινοπαραγωγούς, δοκιμές σπάνιων και εξωτικών κρασιών από την προσωπική συλλογή του Θόδωρου Λέλεκα, διοργάνωση τακτικών θεματικών οινο-γαστρονομικών δείπνων, επισκέψεις σε οινοποιεία, και πολλά άλλα.

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 7.30μμ στο ειδικά διαμορφωμένο Κελάρι του BIZART, εκεί όπου η οινο-γαστρονομία ανάγεται σε τέχνη. Η διεύθυνση είναι Λεωφόρος Κηφισίας 70, στο Μαρούσι. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι €250.

Ο Θόδωρος Λέλεκας είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Οίνου και Αποσταγμάτων, και Συντάκτης Οίνου και Οινο-γαστρονομίας στο περιοδικό «ΟΙΝΟΧΟΟΣ» της Καθημερινής και στο διαδικτυακό περιοδικό In2Life.gr.

*Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά απευθείας με τον εισηγητή στην διεύθυνση: [email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v