Σαββατιάτικη έξοδος… μετά μυστηρίου

Πάλι καφέδες, μεζέδες και ποτά; Αν η παρέα βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια, αυτό το Σάββατο δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Ένα escape room, ας πούμε.
Σαββατιάτικη έξοδος… μετά μυστηρίου

Lockhill
Δεληγιώργη 55-59, Μεταξουργείο, τηλ: 2114007060
Τιμές: από 11€ το άτομο (αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ)


Lockhill - The Sanatorium (Teaser trailer) from George Ant on Vimeo.



Τρία διαφορετικά δωμάτια-σενάρια, περιμένουν την παρέα σου να λύσει τους γρίφους, να μαζέψει στοιχεία, να περάσει μέσα από μυστικές καταπακτές και σκοτεινούς διαδρόμους, και τελικά να καταφέρει να λύσει το μυστήριο και να αποδράσει, στο πιο ατμοσφαιρικό –και κατά τι τρομακτικό, αν είσαι από αυτούς που φοβούνται στα θρίλερ− δωμάτιο μυστηρίου της Αθήνας.
Διάβασε τις εντυπώσεις μας αναλυτικά εδώ - Lockhill: Παίξαμε στο ολοκαίνουριο δωμάτιο μυστηρίου

Game Over
Ομηρου 24-26, Νέα Σμύρνη, τηλ: 21 0937 0493
Περγάμου 20, Αιγάλεω, τηλ: 21 6900 6989
Τιμές: από 11€ το άτομο για παρέες των έξι



Πέντε συνολικά δωμάτια, σε δύο διαφορετικούς χώρους στην Αθήνα, υπόσχονται να κρατήσουν τους παλμούς σας και την αδρεναλίνη στα ύψη. Στο Αιγάλεω το Jack the Ripper σας τηλεμεταφέρει στο Λονδίνο του πιο διαβόητου δολοφόνου όλων των εποχών, ενώ στο Phantazma στη Νέα Σμύρνη σε χώρο σκοτεινό και άκρως ατμοσφαιρικό, το μυστήριο του τελευταίου ιδρυτή του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού αναζητά λύση σε έναν εγκαταλειμένο πύργο καταμεσής της ερήμου.

The Brainfall Hotel
Εβρου 10 & Κερασούντος, Ιλίσσια, τηλ: 21 0770 5058
Τιμές: από 12€ το άτομο για παρέες έξι παικτών

Σε ένα ξενοδοχείο βγαλμένο από την Χώρα των Θαυμάτων, τρία εξαιρετικά στημένα δωμάτια σας φέρνουν αντιμέτωπους με έξυπνους γρίφους, δράση, μυστήριο, περιπέτεια και μοναδική ατμόσφαιρα. Στο Down the Rabbit Hole μπαίνετε στην κουνελότρυπα της Αλίκης και προσπαθείτε να επανακτήσετε μια ανάμνηση που κάποιος σας έκλεψε πριν από χρόνια, στο Looking Glass ξεσκεπάζετε ένα φρικτό σχέδιο και καλείστε να σώσετε μια κοπέλα, ενώ στο Dark Seas τρυπώνετε σε ένα καράβι για να ζήσετε μια διαδραστική εμπειρία βγαλμένη από adventure game.

Great Escape
Λεπενιώτου 12, Ψυρρή, τηλ: 21 3035 4432
Μπισκίνη 20, Ζωγράφο, τηλ.: 213 04 46 688
Τιμές: από 10€ το άτομο για παρέες έξι ατόμων



Μυστήριο, γρίφοι που απαιτούν ομαδική συνεργασία και καλοστημένα σενάρια με έντονο τον θεατρικό χαρακτήρα είναι τα δυνατά χαρτιά αυτών των δωματίων απόδρασης. Παίξτε το Release the Kraken για να ζήσετε μια εμπειρία πειρατική συντροφιά με έναν απίστευτο πειρατή και γίνετε Survivors το 1865 σε ένα νησί εξωτικής ομορφιάς στο οποίο σας ξεβράζει η θάλασσα και καλείστε να αντιμετωπίσετε μια έκπληξη. Εξίσου εντυπωσιακό και το Guantanamo με ποικιλία γρίφων και ωραία ατμόσφαιρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v