ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Τα πιο τρομακτικά βίντεο που θα δείτε σήμερα

Ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο, κολύμπι με καρχαρίες, φιλίες με δηλητηριώδη φίδια σε μερικά βιντεάκια ακατάλληλα για καρδιακούς.

Τα πιο τρομακτικά βίντεο που θα δείτε σήμερα

Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγη αδρεναλίνη! Πηδάει από ελικόπτερα, κολυμπάει με καρχαρίες, προσπαθεί να πιάσει δηλητηριώδη φίδια, σκαρφαλώνει τα ψηλότερα κτίρια του κόσμου… Κι έχει την ψυχραιμία να τα καταγράψει όλα αυτά σε βίντεο, για τα μάτια μας μόνο.

Όσοι φοβάστε τα ύψη, μην πατήσετε “play” σε αυτό το βίντεο. Εκτός αν θέλετε πραγματικά πολύ να δείτε πώς μοιάζει η ελεύθερη πτώση από ένα ελικόπτερο.Υψοφοβίας… συνέχεια, με ακόμα εντυπωσιακότερο σκηνικό: Τρεις φίλοι κάνουν skydiving πάνω από το Burj Khalifa, στο Ντουμπάι.Μιλώντας για εντυπωσιακά σκηνικά, να και το Ναυάγιο της Ζακύνθου.Και τώρα ανάποδα: Αντί να πέφτουμε, ανεβαίνουμε. Για την ακρίβεια, σκαρφαλώνουμε. Στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου.Γιατί να πηδήξει κανείς από έναν γκρεμό; Ή μέσα σε έναν πυρηνικό αντιδραστήρα; Γιατί μπορεί, είναι η απάντηση.Θα δοκιμάζατε ποτέ να πιάσετε έναν κροταλία από την ουρά; Απ’ ό,τι φαίνεται, υπάρχει κόσμος που το δοκίμασε για εσάς.Εξίσου τρομακτικό βέβαια, εδώ που τα λέμε, είναι και το να κολυμπάς στα ανοιχτά με καρχαρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v