Οκτώ δωρεάν online games για υπολογιστή

Επικές μάχες, πιστολίδια σε πρώτο πρόσωπο και διαγαλαξιακές κόντρες σε οκτώ online και δωρεάν games- «διαμάντια».
Οκτώ δωρεάν online games για υπολογιστή

Είναι γεγονός ότι το online gaming έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Κάθε χρόνο, έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε επικές μάχες πρώτου προσώπου ή σε παιχνίδια ρόλων και στρατηγικής.

Μπόνους σε όλα τα παραπάνω το γεγονός ότι αρκετοί τίτλοι σήμερα προσφέρονται δωρεάν για κατέβασμα από τις αντίστοιχες εταιρείες. Αν λοιπόν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και διάθεση για καθηλωτικές μάχες ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω εθιστικούς τίτλους.

Might & Magic: Duel of Champions

Φέρνει τη νοσταλγία των κλασικών retro turn based strategy και τη συνδυάζει σ’ ένα νέο πρωτότυπο card game, στο οποίο καλείστε να επιλέξετε χαρακτήρα και να ριχτείτε σε μάχες με αντιπάλους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δεκάδες αποστολές και περισσότερες από 600 κάρτες για να παίξετε. Κατεβάστε το από εδώ

Warframe

Από τους δημιουργούς του επικού Unreal Tournament, το εν λόγω sci-fi third-person shooter μας βάζει στη θέση κάποιων αρχαίων πολεμιστών, οι οποίοι με τη βοήθεια ορισμένων εξωσκελετών αντιμετωπίζουν στρατιές από ζόμπι, στρατιώτες και κλώνους. Το γεγονός ότι στο παιχνίδι συνεργάζεστε με άλλους παίκτες online για να τις αντιμετωπίσετε προσθέτει άφθονους πόντους στο gameplay. Κατεβάστε το από εδώ. 

Planetside 2

Απίστευτα γραφικά για online παιχνίδι, άφθονες ώρες πυροβολισμών σε ένα συνεργατικό shoot em up το οποίο σας φέρνει αντιμέτωπους με ορδές εχθρών και δεκάδες όπλα – το ένα καλύτερο από το άλλο για να τους εξολοθρεύσετε. Κατεβάστε το από εδώ.

League of Legends

Οι δημιουργοί της Dota βρίσκονται πίσω από αυτό το διαμάντι, το οποίο σας βάζει να επιλέξετε έναν χαρακτήρα και να ξεχυθείτε σε αχανείς χάρτες μαζεύοντας αντικείμενα, αυξάνοντας τις δυνάμεις και εμπλουτίζοντας τις ικανότητές σας στη μάχη. Σε αυτήν σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσουν και οι άλλοι παίκτες, μιας και το παιχνίδι μπορεί να γίνει και συνεργατικό. Κατεβάστε το από εδώ. 

Team Fortress 2

Το Team Fortress 2 είναι μια εντελώς καινούργια έκδοση του θρυλικού τίτλου από το οποίο ξεκίνησαν τα team based multiplayer παιχνίδια δράσης. Πρόκειται για ένα ομαδικό first person shooter, το οποίο θυμίζει σε αρκετά του στοιχεία το γνωστό Half Life. Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ.

Black Mesa

Αν το Team Fortress θυμίζει Half Life, τότε το Black Mesa αποτελεί remake του επικού παιχνιδιού, το οποίο σας ταξιδεύει εκεί που ξεκίνησαν όλα, μέσα από single player campaign με περισσότερες από 10 ώρες καθαρού gameplay, μαζί με multiplayer deathmatch και team deathmatch modes. Κατεβάστε το από εδώ.

Smite

Πρόκειται για ένα Multiplayer online battle arena, στο οποίο πολεμάτε ελέγχοντας θεούς της μυθολογίας όπως ο Thor και ο Δίας, η Κάλι, η Άρτεμις και πολλούς ακόμα, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες, εξοπλισμό και στιλ παιχνιδιού. Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ.

Firefall


Συνδυασμός MMORP και συνεργατικού shooter, το Firefall σας βάζει να μάχεστε ενάντια σε μια ομάδα εισβολέων γνωστοί ως Chosen. Εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα όπλα και στολές θα πρέπει να συλλέξετε κατάλληλα όπλα και εξοπλισμό, αλλά έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και τα δικά σας αντικείμενα για να «ρίξετε» στη μάχη. Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ. 

StarCraft II

Το πιο δημοφιλές real time strategy παιχνίδι είναι πλέον online και δωρεάν για κατέβασμα και… λιώσιμο στις τέσσερεις single player αποστολές που προσφέρει. Στο ίδιο δωρεάν πακέτο συμπεριλαμβάνονται και οι μάχες με αντιπάλους παίκτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Κατεβάστε το από εδώ. 

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v