Μαθήματα τένις: Οικονομικές διευθύνσεις για να μάθετε

Θέλετε να ξεκινήσετε μαθήματα τένις χωρίς να δώσετε μια μίνι περιουσία; Βρήκαμε τμήματα αρχαρίων σε ομίλους και δήμους στην Αθήνα με αρκετά «δυνατές» τιμές.
Μαθήματα τένις: Οικονομικές διευθύνσεις για να μάθετε
Χόμπι για λίγους – παλαιότερα- άθλημα για πολλούς σήμερα. Το τένις έχει ήδη και στην Ελλάδα φανατικό κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται από τους δεκάδες συλλόγους που κατακλύζουν την πρωτεύουσα και τα προάστια και προσελκύουν σε ετήσια βάση σημαντικό αριθμό μελών.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να ξεκινήσετε σωστά την ενασχόλησή σας με την αντισφαίριση, βρήκαμε μερικές οικονομικές και value for money διευθύνσεις στην Αθήνα για να το κάνετε. 

Pallini Tennis Park
Έξι ανεξάρτητα γήπεδα τέννις σας περιμένουν σε έναν μεγάλο χώρο στην Παλλήνη, τα οποία διαθέτουν ανεξάρτητο σύστημα φωτισμού, ιδανικό για τα παιχνίδια σας (και) το βράδυ. Ο χώρος του Pallini Tennis Park διαθέτει επίσης café και εστιατόριο για την απαραίτητη αναπλήρωση μυϊκού γλυκογόνου, άνετα και καθαρά αποδυτήρια και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλη για πιτσιρίκια. Για τα groups αρχαρίων το κόστος είναι 35€ το μήνα. Στη τιμή περιλαμβάνονται κόστος γηπέδων, φωτισμός, και αμοιβές προπονητών για μία προπόνηση την εβδομάδα. Αν θέλετε να παίξετε με την ώρα σε κάποιο από τα γήπεδα το κόστος ανέρχεται στα 17€ τις καθημερινές και 15€ τα Σαββατοκύριακα. 

Keratsini Tennis Club 
Ο Όμιλος του Κερατσινίου διαθέτει συνολικά τέσσερα γήπεδα αντισφαίρισης με περίφραξη, στα οποία μπορείτε να κάνετε και ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα. Οι ώρες προπόνησης ποικίλλουν ανάλογα με την συνεννόηση που θα κάνετε με τους προπονητές. Ενδεικτικά, στο τμήμα αρχαρίων για ενήλικες το κόστος ανέρχεται στα 50€ ανά μήνα, για δύο προπονήσεις την εβδομάδα. Για τη συμμετοχή σας στον Όμιλο δεν απαιτείται κόστος εγγραφής. 

Kalovelonis Tennis Academy 
Υπό την εποπτεία του Γεώργιου Καλοβελόνη, πρωταθλητή και προπονητή της Εθνικής Ομάδας Τένις, αλλά και των εξειδικευμένων συνεργατών του θα κάνετε εδώ τα πρώτα σας βήματα (ή καλύτερα τα πρώτα σας σερβίς). Η ακαδημία στην Πεύκη διαθέτει δύο γήπεδα τένις με μοκέτα και βραδινό φωτισμό, club house με bar για πριν και μετά την προόνηση και τέσσερα γήπεδα τένις με χώμα ολυμπιακών προδιαγραφών και νυχτερινό φωτισμό. Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα 45€ για μία προπόνηση ανά εβδομάδα και στα 75€ για δύο προπονήσεις σε γκρουπ τεσσάρων ατόμων.

Πλαζ Βοτσαλάκια
Δύο γήπεδα τέννις για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης του Ο.Π.Α.Ν. με θέα… θάλασσα για τα σερβίς σας βρίσκονται δίπλα στο ανοικτό κολυμβητήριο Πειραιά και αναμένουν να φιλοξενήσουν τις πρώτες σας προσπάθειες. Το κόστος ανέρχεται στα 25€ ανά μήνα συν 6€ εγγραφή για δύο φορές την εβδομάδα σε γκρουπ μέχρι οκτώ ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 2104136355.

Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδή
Διαθέτει πέντε γήπεδα τέννις, τέσσερα κανονικά και ένα μίνι, τοίχο προπόνησης, κυλικείο για τα αναγκαία σνακ και ροφήματα, και έναν όμορφο εξωτερικό χώρο με γκαζόν και καρέκλες για να παίζουν τα πιτσιρίκια. Η εγγραφή στον Όμιλο είναι δωρεάν, ενώ τα τμήματα αρχάριων ενηλίκων κοστίζουν 150€ ανά τρίμηνο για δύο προπονήσεις την εβδομάδα σε γκρουπ τεσσάρων ατόμων. 

KOZA Sports
Η προπονητική του ομάδα διαθέτει τμήματα για όλες της ηλικίες και όλα τα επίπεδα, και δραστηριοποιείται σε γήπεδα στο Νέο Ηράκλειο και στο ΟΑΚΑ. Το μηνιαίο κόστος για αρχάριους ενήλικες σε γκρουπ πέντε ατόμων ανέρχεται στα 60€ για το Νέο Ηράκλειο και στα 70€ στο ΟΑΚΑ για δύο μαθήματα την εβδομάδα. Η εγγραφή κοστίζει 25€ και συμπεριλαμβάνει δώρο κάρτα υγείας με τρία δωρεάν check up τον χρόνο και μειωμένο κόστος επισκέψεων σε γιατρούς 40 ειδικοτήτων.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v