10 εντυπωσιακά video games για το 2015

Μπόλικη δράση, άψογα γραφικά και ατελείωτες ώρες «καψίματος» σε κονσόλες και PC. Αυτά είναι τα δέκα καλύτερα παιχνίδια για το 2015.
10 εντυπωσιακά video games για το 2015
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Αν τόσα χρόνια σκεφτόσασταν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε μια κονσόλα – ή να αναβαθμίσετε με κάρτες γραφικών και ήχου το PC σας- τότε σας διαβεβαιώνουμε ότι το 2015 είναι η ιδανική χρονιά για να το κάνετε.

Δεκάδες τίτλοι – από συνέχειες θρυλικών σειρών μέχρι παιχνίδια νέας γενιάς και cross platform αφίξεις – αναμένεται να δώσουν το δυναμικό "παρών" φέτος και να προκαλέσουν φρενίτιδα στους gamers παγκοσμίως.

Όσο δύσκολο λοιπόν και αν ήταν να προσπαθήσουμε μπροστά σε αυτόν τον χείμαρρο αφίξεων να επιλέξουμε κάποιους κορυφαίους τίτλους, το τολμήσαμε και σας παραδίδουμε τη λίστα με δέκα hot τίτλους για το νέο έτος.

Καλή χρονιά και καλό μας gameplay!

Assassin’s Creed: Victory
Κυκλοφορία: Το 4ο τρίμηνο του 2015 για PC, PS4, Xbox One
Η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς με τον αινιγματικό δολοφόνο διαδραματίζεται στην βικτωριανή Αγγλία του 19ου αιώνα και αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, η εταιρεία παραγωγής Ubisoft θα κάνει και πάλι το θαύμα της. Αναμένουμε περισσότερα.


Battlefield: Hardline
Κυκλοφορία: Μάρτιος του 2015 για PC, PS 3, PS 4, Xbox 360 και Xbox One
Αστυνομικοί και εγκληματίες αντικαθιστούν τους στρατιώτες στην νέα έκδοση του δημοφιλούς shoot ‘em up της EA, το οποίο αναμένεται να «βγάλει μάτια» στις multiplayer μάχες, διαθέτοντας παράλληλα ένα δυνατό single player campaign. Τι είπατε; Παίζετε ακόμα Counter Strike;


Batman: Arkham Knight
Κυκλοφορία: Ιούνιος του 2015 για PC, PS4 και Xbox One
Αυλαία για την video game τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη της εταιρείας Rocksteady, στην οποία ο άνθρωπος νυχτερίδα βρίσκεται στο απόγειο των φυσικών και τεχνολογικών του δυνατοτήτων. Για πρώτη φορά οι χρήστες του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το θρυλικό Batmobile, το οποίο φαίνεται πιο «τούμπανο» από ποτέ, ενώ η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του προκατόχου Arkham City.


Mortal Kombat X
Κυκλοφορία: Απρίλιος του 2015 για PC, PS 3, PS 4, Xbox 360 και Xbox One
Νέοι και παλιοί χαρακτήρες της θρυλικής σειράς ανελέητου ξύλου και βίας δίνουν ραντεβού στον νέο αυτόν τίτλο, ο οποίος εντυπωσίασε το κοινό στην πρώτη του παρουσίαση στην περυσινή έκθεση Ε3 2014. Σύμφωνα με φήμες πρόκειται για το πιο βίαιο παιχνίδι της σειράς, ενώ αναμένεται να υποστηρίζει και multiplayer μάχες για ακόμα περισσότερη online αδρεναλίνη.


Star Wars Battlefront
Κυκλοφορία: 4ο τρίμηνο 2015 για PC, PS4 και Xbox One
Με φήμες να θέλουν το νέο παιχνίδι της σειράς επιστημονικής φαντασίας να κυκλοφορεί την ίδια περίοδο με την πρεμιέρα της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, το νέο Star Wars αναμένεται να μας βάλει ξανά στο κλίμα του επικού saga και στις ομηρικές γαλαξιακές – αλλά και γήινες- μάχες.


Evolve
Κυκλοφορία: Φεβρουάριος 2015 για PC, PS4 και Xbox One
Η Turtle Rock Studios, δημιουργός του Left 4 Dead, παρουσιάζει ένα ακόμα «μεγάλο» παιχνίδι, το οποίο βραβεύτηκε ως το κορυφαίο στην έκθεση Ε3. Πρόκειται για τo επόμενο βήμα στα παιχνίδια multiplayer first person shooters, όπου τέσσερις παίκτες - κυνηγοί αντιμετωπίζουν ένα τέρας ελεγχόμενο από έναν πέμπτο παίκτη. Όποια πλευρά κι αν επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση σε ισχυρά όπλα και ικανότητες που προσφέρουν άκρως ανταγωνιστικό gameplay.


Halo 5: Guardians
Κυκλοφορία: Τέλη του 2015 αποκλειστικά για Xbox One
Η Microsoft συνεχίζει απτόητη το σερί των επιτυχημένων τίτλων της σειράς Halo, προσθέτοντας ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτήν την εντυπωσιακή σειρά first person shooter. Στο single player campaign του πέρα από τον Master Chief θα δούμε και δεύτερο χαρακτήρα, με το όνομα Agent Lock, ενώ το multiplayer κομμάτι έχει ενισχυθεί με επιπλέον χάρτες και 4vs.4 μάχες.


Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Κυκλοφορία: Μέσα στο 2015, για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC
Το παιχνίδι – θρύλος του Hideo Kojima, το οποίο εδραίωσε το είδος action adventure stealth, επιστρέφει δριμύτερο μετά τον προκάτοχό του Ground Zeroes για να μας βάλει ξανά στον ρόλο του Venom Snake (τη φωνή του οποίου ερμηνεύει ο Kiefer Sutherland), ο οποίος μαζί με την ομάδα του πάνε μια… βόλτα από το Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια του Σοβιετικού Πολέμου.


Tom Clancy’s The Division
Κυκλοφορία: Μέσα στο 2015 για PS4, Xbox One και PC
Από τα μεγαλύτερα gaming projects της Ubisoft, το συγκεκριμένο squad-based tactical shooter προοπτικής τρίτου προσώπου είναι δομημένο πάνω στη φιλοσοφία των RPG, διαθέτει εκ πρώτης όψης εντυπωσιακά γραφικά και μπόλικες online μάχες. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μπόλικη αδρεναλίνη με φόντο τους δρόμους της Νέας Υόρκης, εσωτερικούς χώρους, ουρανοξύστες και ταράτσες κτιρίων.


Uncharted 4: A Thief’s End
Κυκλοφορία: Μέσα στο 2015 αποκλειστικά για PS4
Το νεότερο μέλος της επιτυχημένης Action-Adventure σειράς με πρωταγωνιστή τον Nathan Drake θα είναι και το πρώτο το οποίο θα «μπει» στις κονσόλες νέας γενιάς, με εντυπωσιακά αποτελέσματα αν κρίνουμε από το 15λεπτο gameplay βίντεο που έπαιξε στην περυσινή E3.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v