9 ξεκαρδιστικά video με πιτσιρίκια

Χοροί, καυγάδες, σκανταλιές, γέλια, συζητήσεις μεταξύ ανηλίκων και άλλες περιπέτειες με πρωταγωνιστές αξιαγάπητα παιδιά που θα σας κάνουν να γελάσετε.
9 ξεκαρδιστικά video με πιτσιρίκια
Θα αρκούσε μία εικόνα ενός μωρού για να κάνει οποιονδήποτε να χαμογελάσει. Όταν όμως οι σκανταλιές τους, οι αντιδράσεις τους, οι χοροί τους, τα πανέξυπνα λογύδριά τους καταγράφονται σε video, το αποτέλεσμα δεν μας κάνει απλώς να χαμογελάσουμε, αλλά να ξεκαρδιστούμε. Δείτε κι εσείς τις περιπέτειες των αξιαγάπητων πιτσιρικιών στα παρακάτω 9 video και γελάστε μαζί μας.

*Ο David γυρνά από τον οδοντίατρο

Ένα μικρό αγοράκι επιστρέφει με τον μπαμπά του από τον οδοντίατρο, αλλά τα σημάδια της αναισθητικής ένεσης είναι ακόμη φανερά, σε σημείο που ο ίδιος αναρωτιέται στην κάμερα αν… αυτό που ζει είναι πραγματικό.

*Ο Τσάρλι με δάγκωσε

Ένα από τα πιο δημοφιλή video που έχουν ανέβει ποτέ στο Youtube, ο χαριτωμένος «καυγάς» του Τσάρλι και του αδερφού του έχει συγκεντρώσει από το 2007 οπότε και ανέβηκε, γύρω στα 726 εκατομμύρια views. Μπορεί λοιπόν σήμερα τα δύο αξιαγάπητα αδερφάκια να έχουν γίνει μεγάλα παιδιά, αλλά τα δευτερόλεπτα με το δαγκωμένο δάχτυλο που τράβηξαν οι γονείς τους συγκεντρώνουν clicks ακόμα και σήμερα.

*Η αγάπη και τα μπισκότα

Μπορεί η μητέρα που τράβηξε το συγκεκριμένο video να «κατηγορήσει» τον αξιαγάπητο γιο της ότι δεν την αγαπάει όσο θα έπρεπε, αλλά μπορεί να είναι υπερήφανη για την απόλυτη ειλικρίνεια που τον διακρίνει.

*Το χριστουγεννιάτικο δώρο

Δύο αδέλφια ανοίγουν το χριστουγεννιάτικο δώρο τους κάτω από το δέντρο, μόνο που… η αντίδρασή τους είναι κάτι παραπάνω από υπερβολική όταν αντιλαμβάνονται ότι είναι ένα «ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΣΙΞΤΥ ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ»!

*Στην Τζέσικα αρέσουν τα πάντα!

Πώς είστε κάθε πρωί που σηκώνεστε από το κρεβάτι και πηγαίνετε στο μπάνιο να πλυθείτε; Αν είστε μουρτζούφληδες, δεν μπορείτε να δείτε μπροστά σας, και σκέφτεστε πως είναι άλλη μια απαίσια μέρα που πρέπει να πάτε στη δουλειά και όλα σας φαίνονται ενοχλητικά, πρέπει να πάρετε μερικά μαθήματα αισιοδοξίας και αυταρέσκειας από την Τζέσικα επειγόντως.

*Οι μικροί δοκιμαστές

Μερικά χαριτωμένα πιτσιρίκια δοκιμάζουν μπροστά στον φακό καινούριες για αυτά γεύσεις, όπως λεμόνι, γιαούρτι, ελιές και σάλτσες από μακρινές χώρες. Η κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις τους σε αργή κίνηση και το αποτέλεσμα μας αφήνει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

*Τα δίδυμα χορεύουν

Ο σπάνιος δεσμός που λέγεται πως αναπτύσσεται μεταξύ διδύμων επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα στο παραπάνω video, κάνοντάς μας να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τον συγχρονισμό στον χορό αυτών των ενός έτους μωρών.

*Η χυλόπιτα

Από πολύ μικρός στα βάσανα, ο πιτσιρίκος του παραπάνω video κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή της μικρής του φίλης, αλλά δεν την ρίχνει. Αντίθετα, εκείνη… τον ρίχνει κυριολεκτικά.

*Το τεστ του ζαχαρωτού

Το πείραμα είναι απλό: Κάποιος αφήνει ένα παιδάκι στο δωμάτιο με ένα λαχταριστό ζαχαρωτό στο πιάτο. Του λέει όμως πως αν περιμένει να γυρίσει ο ενήλικας χωρίς να το φάει, θα έχει κι ένα δεύτερο. Ποιο παιδάκι μπορεί να περιμένει; Θα το μάθετε στο video.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v