Red Bull Home Run: Η μεγάλη κατάβαση πλησιάζει

Το Σάββατο 1η Μαρτίου η Red Bull καλεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες του ski και του snowboard να συμμετέχουν στην μαζικότερη κατάβαση που έγινε ποτέ στην χώρα.
Red Bull Home Run: Η μεγάλη κατάβαση πλησιάζει
Απόκριες και χιόνι ταιριάζουν; Ταιριάζουν! Η αντίστροφη μέτρηση για τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, για ερασιτέχνες και pro λάτρεις του είδους, έχει ήδη ξεκινήσει.

Το Σάββατο 1 Μαρτίου η Red Bull και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων καλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες χιονοδρομιστές στο Red Bull Home Run. Μπορεί οι online συμμετοχές να έκλεισαν την περασμένη εβδομάδα ωστόσο όσοι είναι της τελευταίας στιγμής, έχουν ακόμα μία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις από τις 09:30 έως τις 14:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βάση του Χ.Κ. Καλαβρύτων, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης, στην κορυφή Στύγας ώστε στις 16:00 να είναι έτοιμοι για την εκκίνηση του Red Bull Home Run: μια διαδρομή πίστας μήκους 3.210 μέτρων από την κόκκινη πίστα Νεφέλη στη βάση του Χ.Κ.Κ τους περιμένει για να αποδείξουν τις δυνάμεις τους.

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους νικητές, που θα είναι οι τρεις πρώτοι skiers και οι τρεις πρώτοι snowboarders που θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, αλλά και στις κυρίες που θα πάρουν βραβείο Fastest Female και στις δύο κατηγορίες, ενώ δώρα θα λάβουν από την Armada Skis, οι νικητές του ski και από την Ride οι νικητές της κατηγορίας snowboard.

Παράλληλα, θα γίνουν κληρώσεις δώρων από το Χ.Κ.Κ. και τους υποστηρικτές του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες.

Αμέσως μετά τις απονομές, θα ακολουθήσει after party στο Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων με τους Blend Mishkin και B’n’C από Cast-a-Blast, να αναλαμβάνουν τα decks.



Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v