Ζώδια: 12 προβλέψεις για το 2013

Τι αποκαλύπτουν οι ετήσιες προβλέψεις για το κάθε ζώδιο; Ποιοι τομείς της καθημερινής μας ζωής επηρεάζονται με το νέο έτος και πώς; Τα άστρα μας… διαφωτίζουν για το τι κρύβει το 2013 στον τομέα της οικογένειας, της υγείας, των σχέσεων και των οικονομικών.
Ζώδια: 12 προβλέψεις για το 2013
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το 2013, η «Χρονιά του Φιδιού» σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο, αναμένεται πολύ καλύτερη από την «Χρονιά του Δράκου», η οποία από στιγμή σε στιγμή ετοιμάζεται να μας αφήσει… χρόνους. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στο ζωδιακό ωροσκόπιο του 2013, το οποίο παρά τις κατά μέρους εμπλοκές και δυσκολίες οι οποίες φανερώνονται, σε γενικές γραμμές προμηνύει μια καλή χρονιά για όλα τα ζώδια. Για να μην πείτε λοιπόν τον… πόνο σας στα άστρα, αφήστε εμάς να μεσολαβήσουμε και να σας εκμυστηρευτούμε όλα όσα μας είπαν αυτά για εσάς.

Disclaimer: Οι παρακάτω αναλύσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση επιστημονικά τεκμηριωμένες, προέκυψαν από συζητήσεις με ειδικούς και δεν αποτελούν βάση για οποιανδήποτε επένδυση ή/και μιζέρια ή/και υπέρμετρη αισιοδοξία.

Κριός: Μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες
Το 2013 σας υπόσχεται πολλά, όμως θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να αξιοποιήσετε με τον κατάλληλο τρόπο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι τομείς οι οποίοι χρήζουν προσοχής αυτή τη χρονιά είναι η υγεία σας, τα οικονομικά, οι κοινές επενδύσεις και θέματα που σχετίζονται με τα πεθερικά και τις κληρονομιές. Στο σπίτι και την οικογένεια θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές για να λειτουργήσουν τα πράγματα σωστά, ενώ στην ερωτική σας ζωή δεν θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές. Όπως ήταν θα παραμείνει. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την σωματική και πνευματική υπερκόπωση μέσα στον χρόνο και προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στη δουλειά και την ξεκούραση. Εν κατακλείδι, μην βιαστείτε να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, παραμείνετε διπλωμάτες και με γνώμονα την τη λογική είναι σίγουρο πως θα φτάσετε στην επιτυχία.

Ταύρος: Ηρεμία και ισορροπία
Το 2012 ήταν δύσκολη χρονιά για εσάς, όμως το 2013 αναμένεται να επαναφέρει στην ζωή σας αυτό που πάντα θέλατε: ηρεμία και ισορροπία. Σε θέματα οικογενειακά θα χρειαστεί να καλλιεργήσετε μια πιο ήπια και προσωπική προσέγγιση, ενώ όσον αφορά την ερωτική σας ζωή θα πρέπει να δείξετε κατανόηση γιατί η σχέση σας μπορεί να περάσει από δύσκολη φάση. Αν τώρα δημιουργήσατε πρόσφατα σχέση, ίσως να χρειαστεί να την διακόψετε πριν πάει στο επόμενο στάδιο. Η σωματική σας υγεία θα είναι πολύ καλή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως η ψυχική σας κατάσταση πιθανώς να κλονιστεί από ορισμένους εξωτερικούς παράγοντες. Το 2013 θα είναι για εσάς ένα υγιές οικονομικά έτος, αρκεί να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.

Δίδυμοι: Ο Δίας φέρνει χαρά
Φέτος η χρονιά αναμένεται εξαιρετική για εσάς, καθώς τα άστρα συνωμοτούν για να πετύχετε τους στόχους σας. Η διέλευση του Δία φέρνει χαρά και ευνοεί την υγεία, αλλά και το πορτοφόλι σας. Το 2013 είναι μια καλή χρονιά για να συσφίξετε τον γαμήλιο δεσμό σας, ενώ όσοι είστε μόνοι είναι πολύ πιθανό φέτος να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Φέτος δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την σωματική σας υγεία γιατί κάτι τέτοιο είναι σίγουρο ότι θα φέρει επιπλοκές, ενώ όσον αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα πρέπει να εμπιστευτείτε για ακόμα μια φορά το – αλάνθαστο – ένστικτό σας. Η οικονομική σας κατάσταση γενικά, θα παραμείνει καλή το 2013.

Καρκίνος: Ευκαιρίες αλλά και δυσκολίες
Το πρώτο εξάμηνο του έτους πιθανώς να έχει δυσκολίες, όμως το τελευταίο θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω. Το 2013 θα είναι η χρονιά κατά την οποία θα γνωρίσετε – επιτέλους – τις κρυφές σας δυνάμεις. Η οικογενειακή σας ζωή αναμένεται ήρεμη, ενώ όσον αφορά τα ερωτικά οι μόνοι θα βρουν φέτος τον έρωτα της ζωής τους, αλλά δεν θα πρέπει να προβούν σε βιαστικές ενέργειες, ενώ όσοι ήδη βρίσκονται σε έναν δεσμό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Φροντίστε τον τομέα της υγείας σας, αποφεύγοντας υπερβολές στον τομέα του φαγητού και του ποτού. Η αρχή του νέου έτους θα είναι αρκετά δαπανηρή όσον αφορά τα οικονομικά σας, όμως όσο προχωράτε ο προϋπολογισμός σας ανακάμπτει. Σε γενικές γραμμές, ο νέος χρόνος χαρακτηρίζεται ως χρονιά ανάκαμψης, επέκτασης και ανόδου για τους περισσότερους από εσάς.

Λέων: Μια χρονιά ευθυνών
Το 2013 θα σας κουράσει, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας, όμως θα σας ωριμάσει όσο ποτέ και θα σας κάνει ακόμα περισσότερο αυτόνομους. Φέτος πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στην ζωή σας, οι οποίες θα ξαναβάλουν τα πράγματα σε κάποιο πρόγραμμα και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε μερικές απόψεις σας για την ζωή. Οι ενδοοικογενειακές κρίσεις που θα προκύψουν μέσα στο έτος απαιτούν από εσάς να βρείτε διεξόδους και εναλλακτικές προκειμένου να τις αντιμετωπίσετε, ενώ στην ερωτική σας ζωή οι φιλίες ενδέχεται να μετατραπούν σε έρωτες. Όσοι είστε σε μία σχέση μπορεί να χρειαστεί να κάνετε το επόμενο βήμα, ενώ για τους παντρεμένους το 2013 είναι μια πολύ καλή χρονιά για να κάνουν παιδιά. Μην παραμελήσετε την υγεία σας και μην τα παίρνετε όλα κατάκαρδα. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για αλλαγή σταδιοδρομίας.

Παρθένος: Όλα καλά θα μας πάνε
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσει για εσάς το νέτο έτος, αρκεί να «ζυγίσετε» κάθε απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε. Η ατμόσφαιρα στην οικογένειά σας θα είναι χαρούμενη, αν και κάποιο μέλος της οικογένειάς σας πιθανώς να χρειαστεί την στήριξη ή την συμπαράστασή σας. Ίσως νιώσετε κάποιου είδους απειλή σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, π.χ. ίσως νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με τα αισθήματα του/της συντρόφου σας για εσάς. Όμως ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσετε τα όποια σας προβλήματα είναι να επικοινωνήσετε ξανά σε βάθος, ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα, στον οποίο πάντα καταφέρνετε να μένετε πίσω. Επίσης, προσπαθήστε να μην ασκείτε υπερβολική ψυχική πίεση στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Στον τομέα της υγείας σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, το 2013 εμφανίζεται πολλά υποσχόμενο.

Ζυγός: Τέλος στα άγχη
Το 2013 σας βρίσκει σαφώς πιο άνετους και ξέγνοιαστους από άλλες χρονιές και σας κάνει να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η συνείδηση και οι αξίες σας δοκιμάζονται φέτος, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα οικογενειακά τώρα, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην υγεία των συγγενών σας, ενώ η χρονιά ευνοεί την αλλαγή κατοικίας. Ένας μεγάλος έρωτας παρουσιάζεται στην ζωή σας, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση ίσως χρειαστεί να την επαναξιολογήσετε. Ο τομέας της υγείας σας δεν επηρεάζεται αρνητικά, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε ορισμένες αδυναμίες, όπως το αλκοόλ, οι οποίες μπορεί να σας βγουν σε κακό. Ο Δίας θα βοηθήσει τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να κερδίσετε πολλά χρήματα. Επικεντρωθείτε στο να «αρπάξετε» όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες σας παρουσιαστούν, ενώ αν έχετε επιχείρηση η χρονιά ευνοεί τα σχέδια επέκτασης ή τις κοινοπραξίες.

Σκορπιός: Χρονιά αφύπνισης
Το 2013 θα αποτελέσει χρονιά σταθμό για εσάς με ευθύνες, λιγότερο ελεύθερο χρόνο και αλλαγές σε πράγματα γύρω σας. Μια χρονιά- πρόκληση, η οποία όμως σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε δύναμη και ισχύ. Τα άστρα προβλέπουν μια γενικότερη αφύπνιση ως προς αυτά που είναι σημαντικά στην ζωή σας και ως προς τις πραγματικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Φροντίστε να είστε ήπιοι και συμβιβαστικοί με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας έτσι ώστε να διατηρήσετε την ηρεμία και την αρμονία στο σπίτι. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται περιπετειώδης, όμως μέσα από αυτήν θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε από την σχέση σας, καθώς και να το εκφράσετε. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σημαντική ανάκαμψη στην αρχή του νέου έτους, ενώ ο τομέας της επαγγελματικής σας πορείας βρίσκεται σε φάση αλλαγής. Πιθανώς να υπάρξουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες κατά την διάρκεια του χρόνου.

Τοξότης: Τέλος στα εμπόδια
Το 2013 σας βρίσκει σε μια πιο αισιόδοξη φάση και τα προβλήματα που σας έθεταν εμπόδια και δυσκολίες παύουν να υφίστανται. Παρ’ όλα αυτά ο χρόνος επιφυλάσσει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εμπειρίες για εσάς. Η οικογενειακή σας ζωή δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες αλλαγές, εξελίσσεται ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και συγκρούσεις. Στην ερωτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό φέτος να μπείτε σε μια σχέση ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα, ιδιαίτερα στις αρχές του έτους. Αν είστε παντρεμένος/η, τότε η χρονιά για εσάς είναι η ιδανική, καθώς ο γάμος σας περνάει φάση ανανέωσης. Στον επαγγελματικό τομέα, πιθανώς να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, χωρίς όμως να υπάρξει απαραίτητα το αντίστοιχο οικονομικό αντίκρισμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, παρά τις όποιες διακυμάνσεις, τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο για ακόμα μια χρονιά.

Αιγόκερως: Κάθε πέρσι και χειρότερα
Το 2013 θα είναι σαφέστατα μια καλύτερη χρονιά για εσάς σε όλους τους τομείς σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς βρίσκεστε σε τροχιά αναθεώρησης και ανασυγκρότησης. Κατά πάσα πιθανότητα, θα θελήσετε επίσης να κάνετε κάτι καινούργιο έτσι ώστε να απαλλαγείτε από την αφόρητη ρουτίνα. Αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον πιθανώς να υπάρξουν, όμως αν οι σχέσεις σας με τα κοντινά σας άτομα στηρίζονται σε σταθερές βάσεις δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, φέτος είστε εντελώς ανοιχτοί στον έρωτα, ενώ οι πλανήτες έχουν σκοπό να σας σταθεροποιήσουν στον τομέα αυτόν, σε βαθμό που αυτή τη στιγμή δε μπορείτε καν να φανταστείτε. Αν έχετε σχέση, η υποστήριξη του συντρόφου σας αυξάνεται κατά την διάρκεια του έτους και πιθανώς στα μέσα του 2013 να προγραμματιστεί ένα μακρινό ταξίδι. Πέρα από μερικές μικροασθένειες, σοβαρό θέμα στην υγεία σας δεν θα υπάρξει, ενώ το 2013 είναι η κατάλληλη χρονιά για να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με το σώμα σας. Όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών σας, υπάρχει σημαντική ανάκαμψη, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να αυξήσετε την απόδοσή σας.

Υδροχόος: Σημαντικές αλλαγές
Οι αλλαγές που θα φέρει το 2013 στην ζωή σας θα είναι αρκετές, επομένως θα πρέπει οπωσδήποτε να είστε ευέλικτοι και ελαστικοί. Στην οικογενειακή ζωή μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειές σας, ενώ μια αλλαγή κατοικίας ή γραφείου είναι αρκετά πιθανή και θα σας ευνοήσει. Νέες σχέσεις εμφανίζονται στην ερωτική σας ζωή, από εκεί που δεν τις περιμένατε, ενώ αν είστε δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Επίσης, δεν αποκλείεται οι ήδη δεσμευμένοι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκετε, ο νέος χρόνος σας ωθεί στο να ερωτευτείτε. Θα πρέπει να αποβάλλεται όποιες κακές σκέψεις θέτουν σε κίνδυνο την ψυχική σας υγεία, ενώ στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα υπάρξουν αρκετές προσοδοφόρες ευκαιρίες, οι οποίες όμως θέλουν χρόνο για να ωριμάσουν.

Ιχθείς: Μια καλή χρονιά
Το 2013 είναι μάλλον μια θετική χρονιά για εσάς, καθώς θα δείτε πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σας, με πρώτη και καλύτερη την εκτίναξη της αυτοπεποίθησής σας στα ύψη. Την οικογενειακή σας ζωή διατρέχει μια ηρεμία, ενώ οι δεσμοί σας με γονείς και συγγενείς θα ενισχυθούν, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του έτους. Η αυτοπεποίθηση που αναφέραμε παραπάνω, επιδρά άμεσα στην σεξουαλική σας ζωή, καθώς ένας σύντροφος που θα σας βγάλει μια και καλή από την μοναξιά σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπει στην ζωή σας. Όσοι/ες έχετε ήδη μια σχέση πιθανώς να την δείτε να «παρακμάζει», επομένως καλό θα ήταν να εξακριβώνετε τις προθέσεις και τα συναισθήματα του προσώπου που σας ενδιαφέρει ώστε να μην πληγωθείτε. Οι όποιες συναισθηματικές αναταραχές πιθανώς να προκαλέσουν σωματικές επιπλοκές, επομένως καλά θα κάνετε να τις αποφύγετε. Το 2013 φέρνει μια νέα θέση, στην επαγγελματική σας καριέρα, περισσότερη ισχύ και περισσότερα έσοδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v