Τι τατουάζ να κάνω: 12 εντυπωσιακά «χτυπήματα»

Γραμμικό, ρεαλιστικό, Japanese ή Οldschool; Δείτε 12 εντυπωσιακά σχέδια για τατουάζ από κορυφαίους Έλληνες artists και πάρτε ιδέες.
Τι τατουάζ να κάνω: 12 εντυπωσιακά «χτυπήματα»
Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, ρεαλιστικές εικόνες διασήμων και μη, ζώα, φυτά, σύμβολα, γράμματα… Οι επιλογές που έχει κάποιος για να «χτυπήσει» ένα tattoo δεν είναι απλά πολλές, είναι άπειρες.

Όμως το κάθε tattoo είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση και η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται όχι με βάση του «τι είναι στη μόδα» ή «αυτό μου πρότεινε ο τάδε», αλλά με γνώμονα το πόσο το εκάστοτε σχέδιο μας εκφράζει ή όχι. Στην τελική, εμείς θα το… κουβαλάμε πάνω στο δέρμα μας.

Γνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένη περίοδος δεν ενδείκνυται για να πάτε να «χτυπήσετε», μιας και ο ήλιος είναι εχθρός για το tattoo φροντίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά ενδεικτικά, όμως εντυπωσιακά, σχέδια από Έλληνες tattoo artists τα οποία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα στιλ: από γραμμικά και ρεαλιστικά μέχρι Japanese, Oldschool και Neo-Traditional.

Δείτε τα παρακάτω και πάρτε ιδέες, όμως προσοχή. Πριν αποφασίσετε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο tattoo studio, διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν το «χτυπήσετε»

Maori-Tribal ασπρόμαυρο σχέδιο (Ogre Sake Tattoo)


Ρεαλιστικό σχέδιο με χρώμα (Dr. Pepper Tatoo)


Ρεαλιστικά σχέδια με προσωπογραφίες και νεκροκεφαλές (Alex Gotza Tatoo)


Διάφορα σχέδια με τριαντάφυλλα (Xristos Nico Tatoo)


Κλασσικό Japan Style (Taki Tsan Tattoo)


Ρεαλιστική προσωπογραφία του Mickey Rourke με χρώμα (Sake Tattoo)


Ρεαλισμός και comics (Sake Tattoo)


Διάφορα μικρά αντικείμενα (Xristos NicoTattoo)


Japanese μανίκι με δράκο (Nico Tattoo)


Neo-traditional σχέδιο με χρώμα (Dask Sake Tattoo)


Traditional σχέδια (Tasos Honest Tattoo)

Comic style σχέδιο (Kiriakos Sake Tattoo)


Δεκάδες ακόμα σχέδια από κάθε κατηγορία θα βρείτε σε σελίδες όπως το check out my ink, στο Tattoo Archives, στο Tattoo Johnny, στο Tatto ideas Central, καθώς και στο social network Tumblr. Αφού κατασταλάξετε στο τι ακριβώς θέλετε και πως το θέλετε, δείτε εδώ μερικά από τα κορυφαία tattoo studios στην Αθήνα και τα περίχωρα.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v