ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Εικαστικό Καφενείο: Τα μαθήματα ζωγραφικής… ψηφίζουν internet

Φτιάξτε καφέ, καθίστε αναπαυτικά στο σπίτι σας και ετοιμαστείτε να… ζωγραφίσουμε. Το Εικαστικό Καφενείο προσφέρει μαθήματα ζωγραφικής online, με χαμηλό κόστος και… πολλή φαντασία.

Εικαστικό Καφενείο: Τα μαθήματα ζωγραφικής… ψηφίζουν internet

Βρίσκεστε στον αναπαυτικό καναπέ σας και έχετε ετοιμάσει καφέ. Η απόλυτη χαλάρωση, σωστά; Και όχι μόνο, προτείνει το Εικαστικό Καφενείο, και μας προτρέπει να συνδυάσουμε την άνεση του σπιτιού μας με μια δημιουργική ασχολία: Online μαθήματα ζωγραφικής.

Το Εικαστικό Καφενείο, με λίγα λόγια, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζωγραφικής online, που αφορά οποιονδήποτε έχει το μεράκι και τη διάθεση να ακολουθήσει ένα ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και της δημιουργίας.

Η μάθηση και το παιχνίδι με την έμπνευση και τα χρώματα από την άνεση του σπιτιού σας μπορεί να γίνει ό,τι ώρα θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις και χωρίς περιττά έξοδα. Σε μια περίοδο κρίσης, άλλωστε, η δυνατότητα της δημιουργίας βοηθά να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με άλλη διάθεση.

Ο πρώτος κύκλος του Εικαστικού Καφενείου περιλαμβάνει 40 μαθήματα χωρισμένα στις εξής κατηγορίες:
Χρώμα, Σχέδιο και Σκίτσο, Τεχνικές, Σύνθεση και Δημιουργία.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές ασκήσεις που στόχο έχει να καλλιεργήσει τόσο τις «τεχνικές» ικανότητες όσο την φαντασία και τη δημιουργικότητα σας.

Το κόστος ανά μάθημα είναι ιδιαίτερα χαμηλό (7 ευρώ) και περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική, ασκήσεις με σχέδια και φωτογραφίες, τη διόρθωση των έργων σας και τη συμπαράσταση της υπεύθυνης του «Καφενείου» βήμα-βήμα. Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν πακέτα για κάθε οικονομική δυνατότητα, ενώ κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει όλο αλλά και μέρος μόνο του προγράμματος. Μάλιστα, ως πρώτη γνωριμία, τα τρία πρώτα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν.

Η διαδικασία των μαθημάτων είναι η εξής: Κάθε εβδομάδα παίρνετε στο e-mail σας το μάθημα σε μορφή PDF, το διαβάζετε κάνετε τις ασκήσεις και τις στέλνετε πίσω. Στη συνέχεια παίρνετε τις διορθώσεις και παρατηρήσεις της υπεύθυνης, μαζί με διορθωτικά σκίτσα όταν χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το blog του Εικαστικού Καφενείου ή επικοινωνήστε με την υπεύθυνη, Μαριέλα Κωνσταντινίδου, στο [email protected] και… ετοιμαστείτε για έναν πολύχρωμο καφέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της θέλησης να υποκαταστήσει δια της βίας τη νοημοσύνη."

Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1756 - Γεννιέται ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Αυστριακός συνθέτης.
    1832 - Γεννιέται ο Βρετανός συγγραφέας και φωτογράφος Λιούις Κάρολ.
    1945 - Ως πρώτο των κυρίων στρατοπέδων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς απελευθερώνεται το Άουσβιτς ΙΙΙ Μόνοβιτς από τον 60ο Στρατό, επικεφαλής του οποίου είναι ο συνταγματάρχης Πάβελ Κουρότσκιν.
    2006 - Ο Μανουέλ Σελάγια ορκίζεται Πρόεδρος της Ονδούρας.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v