Τα πιο εθιστικά online games

Τεράστιοι χάρτες, αδρεναλίνη στα ύψη και μάχες χωρίς σταματημό. Αυτά τα online games θα σε κρατήσουν κολλημένο στην οθόνη σου για ώρες.
Τα πιο εθιστικά online games

Όσα χρόνια και αν περάσουν το gaming δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί έναν από τους πιο απενοχοποιημένους τρόπους να περάσεις ανέμελα τον ελεύθερό σου χρόνο. Πόσο μάλλον τώρα που η τεχνολογία και οι μεγάλες ταχύτητες δεδομένων επιτρέπουν σε δεκάδες παίκτες να συνδέονται ταυτόχρονα συμμετέχοντας σε μάχες που πριν από μερικά χρόνια φάνταζαν ανέφικτες.

Δες παρακάτω πέντε από τα πιο «καυτά» online παιχνίδια που παίζουν αυτήν την περίοδο και κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου για να τα απολαύσεις.

Player Unknown’s Battlegrounds

Πλατφόρμες: Microsoft Windows, Android, iOS, Xbox One, PlayStation, Stadia



Υπάρχει ένας λόγος που αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται τακτικά για εκατοντάδες χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες και έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίγραφα: είναι ίσως ο καλύτερος battle royale τίτλος που φτιάχτηκε ποτέ. Με συχνές ενημερώσεις και νέους χάρτες, δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Κατά τα λοιπά, η «υπόθεση» είναι απλή: ο παίκτης σου προσγειώνεται σε όποιο μέρος του χάρτη επιλέξεις άοπλος και χωρίς εξοπλισμό και προσπαθείς μέσα στην πίστα να εφοδιαστείς με όπλα και πανοπλίες για να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου. Όσο προχωράει η ώρα, ο χάρτης συρρικνώνεται, ώστε οι μάχες να είναι περισσότερες και πρέπει να μένεις μέσα στα όριά του για να καταφέρεις να επιζήσεις.

Call of Duty®: Warzone

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One και PC



Το παιχνίδι με το οποίο «έλιωσε» στην καραντίνα ο γιος του Πρωθυπουργού, αποτελεί αυτόνομη επέκταση του Call of Duty του 2003 με επίκεντρο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο παιχνίδι καλείσαι να επιβιώσεις σε ένα αστικό πεδίο μάχης, πολεμώντας ταυτόχρονα ενάντια σε 150 άτομα και χρησιμοποιώντας πάσης φύσεως όπλα και οχήματα. Ο παίκτης που θα καταφέρει μέσα από αυτό το πολεμικό πανδαιμόνιο να παραμείνει ζωντανός, κερδίζει και το παιχνίδι.

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε, το Warzone εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους χάρτες και σενάρια, τα οποία φροντίζουν να μη βαρεθείς ποτέ, ενώ έρχονται πακέτο με νέα οχήματα, όπλα και modes παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ο πρόσφατος χάρτης Caldera τοποθετείται στον Ειρηνικό ωκεανό και περιλαμβάνει γεγονότα που διαδραματίζονται το μακρινό 1944.

DayZ

Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows



Τι θα έλεγες για λίγη Zombie Apocalypse; Το Dayz προσφέρει μια ωμή εμπειρία επιβίωσης, όπου πρέπει να μείνεις ζωντανός για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο κατακλυσμένο από ζόμπι που διψούν για αίμα, αλλά και ένα κάρο ιούς και λοιπές απειλές που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Σε κάθε χάρτη μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα 60 παίκτες, φίλοι ή εχθροί, ενώ όσο περιπλανιέσαι μπορείς να μαζέψεις διάφορες ιατρικές προμήθειες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις μεταξύ άλλων και διάφορους ιούς, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο παιχνίδι και απειλούν τη ζωή σου.

Minecraft

Πλατφόρμες: Microsoft Windows, Android, iOS, Xbox One, PlayStation



Το παλαιότερο παιχνίδι της λίστας και ένα από τα λίγα που διαθέτει λειτουργία για έναν παίκτη, το Minecraft κυκλοφόρησε το 2011 και χρησιμοποιεί απλοϊκά γραφικά και βασικούς μηχανισμούς επιβίωσης για να σου προσφέρει μια απόλυτα εθιστική εμπειρία gaming. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών και όχι άδικα.

Οι δυνατότητες που σου παρέχει είναι αμέτρητες: μπορείς να εξερευνήσεις μόνος σου τον κόσμο, να παίξεις με φίλους, να φτιάξεις δικό σου ιδιωτικό σέρβερ και να κατεβάσεις έξτρα «πακέτα» με ένα σωρό θεματικές. Τρανή απόδειξη πως με μια έξυπνη ιδέα, ακόμα και με τα πιο απλά γραφικά, μπορεί να φτιαχτεί ένα πραγματικό διαμάντι.

Apex Legends

Πλατφόρμες: Windows, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, Android, iOS



Εμπνευσμένο από την τρέλα του battle royale και το δημοφιλές franchise Titanfall, το Apex Legends χωρίζει τους χαρακτήρες σε διαφορετικές κατηγορίες με βάση τις ικανότητές τους, και τους τοποθετεί σε δεκάδες αρένες μάχης που χωρούν μέχρι και 300 χρήστες ταυτόχρονα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια του είδους, εδώ πρωταγωνιστεί η ομαδικότητα με τους χρήστες να μπαίνουν στον χάρτη σε ομάδες, χωρίς εξοπλισμό σε ένα τεράστιο νησί και ξεκινούν να εξοπλίζονται για να αντιμετωπίσουν τις αντίπαλες. Αυτήν την περίοδο, το παιχνίδι έχει μπει αισίως στην δωδέκατη σεζόν του, με την ονομασία Defiance, η οποία περιλαμβάνει νέα όπλα, έναν νέο χαρακτήρα και ένα νέο mode παιχνιδιού.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v