Παιχνιδάρες για να λιώσεις στο κινητό με την παρέα

Τα online παιχνίδια δεν είναι μόνο για τις κονσόλες και οι καλές παρέες στις δύσκολες πίστες φαίνονται.
Παιχνιδάρες για να λιώσεις στο κινητό με την παρέα

Χωρίς καμία ενοχή θα ομολογήσουμε πως το online gaming δεν γνωρίζει ηλικία. Από νεανίες μέχρι ώριμους ενήλικες, λίγοι μπορούν να αντισταθούν σε μια παρτίδα, πόσο μάλλον αν στην παρτίδα αυτή συμμετέχει και η παρέα.

Αν ψάχνεις λοιπόν multiplayer παιχνίδια για να λιώσετε όλοι μαζί μην κοιτάς αλλού, σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα κορυφαία στο είδος τους.

Genshin Impact
Δωρεάν, κατέβασμα από εδώ


Εμπνευσμένο από τα πρότυπα των anime, το Genshin Impact είναι ένα open world RPG που σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις άψογα σχεδιασμένους χάρτες μαζί με φίλους, να ενισχύσεις τον χαρακτήρα σου με πάσης φύσεως power ups και όπλα και να εμπλακείς σε ομαδικές μάχες με άφθονη αδρεναλίνη.

RAID: Shadow Legends
Δωρεάν, κατέβασμα από εδώ και εδώ



Για να σώσεις τον κόσμο της Τελερίας, θα χρειαστεί να στρατολογήσεις τους πιο θρυλικούς πολεμιστές του από τις δυνάμεις του Φωτός και του Σκοταδιού. Και πίστεψέ μας θα το κάνεις με ευχαρίστηση σε αυτό το μυθικό RPG που φέρνει εσένα και την παρέα σου αντιμέτωπους με πανίσχυρα bosses.

Mario Kart Tour
Δωρεάν, κατέβασμα από εδώ



Η Nintendo αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία από τις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες της σε κινητά τηλέφωνα και την ευχαριστούμε για αυτό. Το παιχνίδι έχει ό,τι και οι προκάτοχοί του: όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, μια πληθώρα οχημάτων και χιλιάδες τρελές πίστες για ατελείωτες κόντρες με τους φίλους σου.

Exploding Kittens
Κόστος 2€, κατέβασμα από εδώ



Το απόλυτα εθιστικό card game απέκτησε την mobile εκδοχή που του άξιζε, πράγμα που σημαίνει ότι οι φίλοι σου δύσκολα θα γλιτώσουν από τα… εκρηκτικά γατάκια. Αν δεν ξέρεις τι εστί Exploding Kittens μη φοβάσαι, είναι αρκετά εύκολο να το μάθεις, σύντομο και πέρα για πέρα διασκεδαστικό, ενώ παίζεται από 2 μέχρι 5 παίκτες ταυτόχρονα.

Call of Duty: Mobile
Δωρεάν, κατέβασμα από εδώ και εδώ



Τα λόγια περιττεύουν για το πιο δημοφιλές first person shooter game παγκοσμίως, και συνεχίζουν να περιττεύουν για την υπέροχη μεταφορά του στις… μικρές οθόνες. Στην mobile έκδοση, το παιχνίδι διαθέτει τα κλασικά και αγαπημένα 5vs5 modes (Team Deathmatch, Search and Destroy), καθώς και το επικών διαστάσεων Battle Royale mode που βάζει εκατό παίκτες στον ίδιο χάρτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v