Black Friday προσφορά για μερακλήδες στο Pornhub

Επειδή μάλλον θα κάνεις καιρό να ξαναβγείς από το σπίτι, το Pornhub έχει την καλύτερη Black Friday προσφορά για φέτος.
Black Friday προσφορά για μερακλήδες στο Pornhub
Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Οι πάντα ιδιοφυείς άνθρωποι του Pornhub (θυμίζουμε τη δωρεάν συνδρομή στην πρώτη καραντίνα) ξαναχτυπούν, με μια Black Friday προσφορά που ίσως πιάσει τόπο περισσότερο από ρούχα και παπούτσια που μάλλον θα κάνεις καιρό να ξαναφορέσεις.

Τη φετινή Black Friday, λοιπόν, μπορείς να την εκμεταλλευτείς για μια εφ’ όρου ζωής συνδρομή στο Pornhub, η οποία θα σε απαλλάξει για πάντα από τις ενοχλητικές διαφημίσεις, και θα σου δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από μισό εκατομμύριο premium βίντεο, που δεν είναι διαθέσιμα σε όποιον μπαίνει δωρεάν. Άσε που θα τα βλέπεις σε HD ή 4Κ ανάλυση και θα έχεις και VR περιεχόμενο αν είσαι έξτρα μερακλής. Και όλα αυτά με 200€.

Η προσφορά λήγει την 1η Δεκεμβρίου, και είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό συνδρομών, οι οποίες όσο μειώνονται θα αυξάνεται η τιμή –με ταβάνι, όμως, τα 500€, παραπάνω δεν θα πάει.

Δες και τη σπαρταριστή διαφήμιση της προσφοράς, που λέει ότι σε μια $Κ%#¥@ χρονιά σαν κι αυτή, μόνο για την εφ’ όρου ζωής premium συνδρομή του Pornhub μπορείς να νιώθεις ευγνώμων.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v