10 βιντεάκια ελλήνων κωμικών για να φτιάξει το κέφι σου

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, το stand up comedy είναι εδώ για σένα. Σου βάζουμε στοίχημα, ότι αυτά τα βίντεο δε γίνεται να τα δεις χωρίς να γελάσεις.
10 βιντεάκια ελλήνων κωμικών για να φτιάξει το κέφι σου
Μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές το ελληνικό stand up. Και τώρα που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, είναι πάντα εδώ για μας. Με ένα κλικ στο YouTube, ή στα βίντεο που ενσωματώσαμε εδώ παρακάτω για να μην τρέχεις στο YouTube, ξεχνάς και κορωνοϊούς και τα πάντα. Καλή διασκέδαση.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου εξηγεί σε 7 μόλις λεπτά… τι μαθαίνεις από τις γυναίκες.Σίγουρα έχεις έναν φίλο/ ξάδερφο/ συγκάτοικο που κανείς δεν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει. Ταυτίσου.Αν πιστεύεις ότι θα σου λείψει φέτος το Πάσχα το παραδοσιακό, το ορθόδοξο, πάρε να έχεις να παρηγοριέσαι.Μιλώντας για πράγματα που μας λείπουν, θυμηθήκαμε τα αεροπλάνα.Να γυρίσουμε όμως λίγο στο Πάσχα, θεωρούμε πως δεν το καλύψαμε αρκετά…Όταν με το καλό ξεχυθούμε ξανά στις παραλίες, αυτό το βίντεο θα σου φανεί χρήσιμο.Ο Θωμάς Ζάμπρας ψάχνει (και βρίσκει) τον δρόμο του στην ΑθήναΑν δεν έχεις (ξανα)δει την Ολάγια του Μιχάλη Μαθιουδάκη, πιάσε χαρτομάντηλα, και πάτα αυτό το βίντεο στο 21.10.Αν μας ρωτάς, πάντως, θεωρούμε ότι το Χταπόδι του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου είναι σαφώς μια από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού stand up.Φήμες λένε ότι δεν έχεις δουλέψει σε γραφείο αν δεν έχεις δει τουλάχιστον σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα την κυρία Ντίνα από το λογιστήριο.Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v