Το ελληνικό Youtube που πρέπει να ανακαλύψεις

Βαρέθηκες να βλέπεις τηλεόραση; Γύρνα στο… youtube και ακολούθησε 10 εγχώρια κανάλια και παρουσιαστές.

Η αγαπημένη σου ταινία έχει κοπεί 20 φορές για διαφημίσεις.

Το τελεμάρκετινγκ δεν σε έλκει πλέον.

Ούτε οι ειδήσεις.

Ούτε οι ελληνικές σειρές.

Τι κάνεις;

Ανοίγεις laptop/pc/tablet/smartphone και ανακαλύπτεις 10 ελληνικά κανάλια και youtubers για να γεμίσεις διασκεδαστικά και επιμορφωτικά το χρόνο σου.

Astronio




Ο Παύλος Καστανάς a.k.a “Astronio” αναλαμβάνει μέσα από επεξηγηματικά και βίντεο για μαύρες τρύπες, σχετικότητα, Big Bang, παράδοξα του Fermi και πολλά ακόμα να σε ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της αστροφυσικής και του Διαστήματος. Και το καταφέρνει άψογα, ακόμα και αν το μάθημα της Φυσικής στο σχολείο δεν ήταν από τα αγαπημένα σου.

HIT That TV




Το άρτι αφιχθέν κανάλι με παρουσιαστές τον Δημήτρη Μπουζιώτη και την Έλενα Κουμπαράκη αριθμεί τρία μόλις επεισόδια, αλλά θα σε κερδίσει με τον αυθορμητισμό, την καφρίλα και τους καμμένους «διαγωνισμούς» στους οποίους συμμετέχουν κατά καιρούς έλληνες καλλιτέχνες και μπάντες – ΣΕΞΠΥΡ, Mortal Torment, Black Hat Bones κ.α.

2J




O ελληνοκύπριος που «έσπασε» τα κοντέρ με τη σειρά βίντεο Ελληνικά και Κυπριακά Ζώα έχει εξελιχθεί σε έναν κωμικό σταρ με εκατομμύρια followers και εκατοντάδες χιουμοριστικά βίντεο για τους πάντες και τα πάντα στο κανάλι του. Πλέον διαθέτει και gaming κανάλι στο οποίο σχολιάζει απολαυστικά τις gaming εμπειρίες του.

Διονύσης Ατζαράκης




Τον γνωρίσαμε από το Cinéλθετε στον ΣΚΑΙ, κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια στα stand up του και συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε στο κανάλι του όπου συνεχίζει το πετυχημένο σερί του: νέες εκπομπές Cinéλθετε, σκετσάκια με τίτλο Ψηλά πετούν οι ΙΤ, κριτικές ταινίων με το γνώριμο χιούμορ του και πολλά ακόμα.

Κώστας Μαλιάτσης




Συμπαρουσιαστής του Mikeuis στο Θάψε το Σενάριο, ο εν λόγω κύριος έχει πλέον το ολόδικό του Maliatsis Tube, ένα ανθολόγιο με «καμμένες» συνταγές, σχολιασμούς παιχνιδιών με guest εμφανίσεις φίλων, tour guides σε ελληνικά νησιά, περιγραφές στερεότυπων και γενικά ό,τι κατεβάσει η κούτρα του και μπορεί να βγει σε αστείο βίντεο.

The Wixers




Ο Θανάσης Πασσάς, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης αποδεικνύουν εμπράκτως πως η βλακεία δεν έχει όρια, ούτε η καφρίλα, αλλά σίγουρα έχει πλάκα. Και γι’ αυτό τα βίντεο στο κανάλι τους είναι σπαρταριστά καννιβαλίζοντας καθημερινές καταστάσεις όπως π.χ. τους χειρότερους τύπους που θα βρεις σε ένα παιχνίδια 5 Χ 5.

Science behind Music




Η μουσική ως επιστήμη, ο ήχος ως χρώμα και πολλά ακόμα επιστημονικά και μουσικά θέματα καλύπτονται μέσα από άκρως ενδιαφέρονται βίντεο για εσένα που αγαπάς τη μουσική και ποτέ δεν σου είχε περάσει από το μυαλό η σύνδεσή της με την επιστήμη.

Big Talk




Ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητούν περί ανέμων και υδάτων – από το καλύτερο φαγώσιμο των 90s, μέχρι viral videos και πορνό, θίγουν ζητήματα που διχάζουν και χαρίζουν απλόχερα γέλιο σε ένα stand up… talk show.

Ponzi




Ο τύπος που έστειλε την πιο αστεία επιστολή στον Σταν, ο Βασιλιάς Κοντοπίδης, συνεχίζει ακάθεκτος να σχολιάζει χωρίς αναστολές και τον φίλο του Γιάννη στην κάμερα τους πάντες και τα πάντα. Θεματική δεν υπάρχει, μόνο ξεκαρδιστικό παραλήρημα. Α, και προσφάτως ανέβασε και δεύτερη επιστολή στον Σταν.

Vana Papadopoulou




Το μακιγιάζ και το χτένισμα είναι το άλφα και το ωμέγα στην περιποίηση μιας γυναίκας και η Βάνα Παπαδοπούλου μπορεί να περηφανεύεται για το νούμερο ένα ελληνικό κανάλι σε αυτόν τον τομέα, το δικό της. Οικονομικές και έξυπνες συμβουλές για κορίτσια, διαγωνισμοί, tutorials και ένα κάρο πράγματα που αφορούν την γυναικεία περιποίηση σε ένα κανάλι… πανέμορφο.

Νικόλας Γεωργιακώδης


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v