Αυτά τα μαστορέματα μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου

Μήπως έφτασε η στιγμή να ασχοληθείς και λίγο με το σπίτι σου και να φτιάξεις όσα τόσο καιρό αμελούσες; Δεν είναι δύσκολο – δες τα βίντεο και ξεκίνα!
Αυτά τα μαστορέματα μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου
Από τη βρύση που στάζει προ καραντίνας και μάλλον θα συνέχιζε να στάζει και μετά το πέρας της εποχής του κορωνοϊού, μέχρι μια απλή μεταφύτευση, δες μερικά μαστορέματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου τώρα που δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Να φτιάξεις τη βρύση που στάζει

Δεν είναι τίποτα φοβερό, ένα λαστιχάκι θέλει και τώρα ήρθε η στιγμή να το αλλάξεις επιτέλους. Εκτός και αν θεωρείς πως ο ήχος «πλιτς» σε νανουρίζει. Αν όχι, δες στο παρακάτω βίντεο οδηγίες.



Να καρφώσεις εκείνο το *&@*& το κάδρο (ή οτιδήποτε με ούπα)

Δεν σε λυπεί ότι κάθεται εκεί χάμω και σε περιμένει να το τοποθετήσεις; Κάνε το καλό, βάλτο στον τοίχο με το παρακάτω επεξηγηματικό βίντεο τρυπήματος και τοποθέτησης ουπάτ.



Να ξεβουλώσεις τον νεροχύτη ή τη ντουζιέρα

Οι τρίχες που μαζεύονται στην αποχέτευση μπλοκάρουν την απορροή; Ε, ήρθε η ώρα να καθαρίσεις μια κι’ έξω. Δες πώς θα το κάνεις χρησιμοποιώντας το σύρμα από μια κρεμάστρα.



Να καθαρίσεις το τζάκι (αν έχεις)

Μια στο τόσο, χρειάζεται και αυτό έναν καθαρισμό. Δες πώς θα το κάνεις.



Να σοβατίσεις

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να το κάνεις ΚΑΙ αυτό, σχετικά εύκολα, παραγγέλνοντας σοβά. Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε πρώτα γιατί έπιασε υγρασία το συγκεκριμένο σημείο. Αν το θέμα είναι κακοτεχνία, τότε όλα καλά.



Να κάνεις μια μεταφύτευση

Ή να φυτέψεις κάτι στο μπαλκόνι σου. Δες παρακάτω τα βασικά για να το κάνεις.



Να καθαρίσεις τις βρύσες από τα άλατα

Έχουν μεταμορφωθεί οι βρύσες του σπιτιού σου σε θαμπά, λευκά αντικείμενα; Τώρα είναι η στιγμή αν τις καθαρίσεις. Δες πώς θα το κάνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι.



Τα ντουί ρε μ***α 

Έχεις αφήσει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σκοτάδι επειδή δεν ξέρεις πώς να αλλάξεις το ντουί; Δες στο παρακάτω πως θα το κάνεις γλιτώνοντας την 50αρου στον ηλεκτρολόγο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v