Οι Μάγοι επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Αν χάσατε το περσινό Art & Illusion Festival ή απλώς θέλετε να το ξαναζήσετε, φέτος έχετε μία ακόμη ευκαιρία. Η τέχνη της ψευδαίσθησης, η γοητεία της μαγείας και η ανατροπή της λογικής συναντούν το θέατρο, τη ζωγραφική και την παντομίμα, σε ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, αλλά εξίσου συναρπαστικό. Καλωσήλθατε σε έναν κόσμο όπου όλα μπορεί να συμβούν!
Οι Μάγοι επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Art & Illusion Magic Festival, το φεστιβάλ που μας… μάγεψε στην κυριολεξία πέρυσι, επιστρέφει στο ”σπίτι” του, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από τις 9 Μαρτίου και για λίγες μόνο παραστάσεις. Ανανεωμένο, με πλουσιότερο πρόγραμμα και περισσότερους καλλιτέχνες από διάφορες γωνιές της γης (πέρυσι είχαμε δει μόνο μάγους από το Las Vegas) αναμένεται ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Πιο συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ Μαγείας φέτος θα χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο από τις 9 μέχρι τις 27 Μαρτίου και το δεύτερο από τις 29 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου. Και στα δύο μέρη θα συμμετέχουν διεθνούς φήμης μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν και χορευτές.

Η πρωτοτυπία του φετινού Art & Illusion Magic Festival έγκειται στο συνδυασμό της ψευδαίσθησης, η οποία αποτελεί και το κύριο σημείο αναφοράς του προγράμματος, με διάφορες μορφές τέχνης, όπως η ζωγραφική, το θέατρο και η παντομίμα.

Στο πρώτο μέρος θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα μαγικά κόλπα του βραβευμένου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μαγείας Ιάπωνα Mr. Shimada και της Γαλλίδας Valerie Mageux, τον, επίσης βραβευμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μαγείας, Γερμανό Shawn Farquhar, με την τεχνική υπνωτισμού του, τον Guy Barrett, τον λεγόμενο και μάγο – γιατρό Ιταλό Erix Logan, τον μάγο της τράπουλας Chris Randall και τον Άγγλο κλόουν James Goodwin.

Στο δεύτερο μέρος, εκτός από τους Shawn Farquhar και Chris Randall, συμμετέχουν επίσης η Κινέζα Juliana Chen, η μόνη γυναίκα βραβευμένη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μαγείας, η οποία είναι και διευθύντρια παραγωγής στο φετινό Art & Illusion Magic Festival, ο Kevin James με τον καλό του φίλο – σωσία του Charlie Chaplin και ο φακίρης Omar Pasha, από τη Σαουδική Αραβία.

Μία γνωριμία με τον κόσμο της ψευδαίσθησης, αυτόν που ανατρέπει τη λογική και κάνει τα πράγματα να φαίνονται μαγικά, αποτελεί, αν μη τι άλλο, την κατάλληλη ευκαιρία εξωτερίκευσης του παιδιού που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Δώστε του λίγο χώρο να αναπνεύσει, σε μία παράσταση του Art & Illusion Magic Festival.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, τηλ. 210-9315600.

Παραστάσεις: Παρασκευή 21.30, Σάββατο 17.00 & 21.30, Κυριακή 12.00, 17.00 και 21.30, Δευτέρα 21.30

Τιμές: δ΄ θέση 20 ευρώ, γ΄ θέση 30 ευρώ, β΄ θέση 40 ευρώ, α΄ θέση 50 ευρώ. Αν κάνετε την κράτησή σας μέχρι τις 9 Μαρτίου θα έχετε έκπτωση 10 ευρώ στις τιμές εισιτηρίων της κάθε θέσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v